Jump to content

raid και windows 7

steven_04

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.

Ετοιμαζομαι να βαλω τα 7αρια στο pc μου αλλα εχω 2 δισκους 160Gb σε raid 0 και σκεφτομαι να το σπασω το raid η οχι. Προσωπικα δεν θελω να το σπασω αλλα η asus δεν εχει βγαλει επισημα drivers για τη μητρικη μου (Asus M2N-E). Να ρισκαρω τη ταλαιπωρια με χρηση των vista drivers ή να μη ρισκαρω και να το σπασω??? Εσεις τι λετε?

Thank's

Τα 7αρια δεν θα έχουν Drivers μεσα τους??

Φαντάζομαι θα εισαι οκ..

Κι'εγω αυτο αναρωτιεμαι. :confused:

Για αρχη λεω να δοκιμασω να τα βαλω ετσι, μηπως εχουν κανενα ενσωματομενο driver και γινει ευκολα η δουλεια. Αλλιως θα δοκιμασω τον driver των vista που δινει η asus.

Ok τελικα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Τα επταρια ειχαν ενσωματομενο driver και εγινε κανονικα η εγκατασταση τους και οταν με το καλο μπηκαν κατεβασα και εγκατεστησα ολοκληρο τον nforce driver απο το site της nvidia.

Αυτο που με παραξενεψε ηταν που φανηκε unstable το μηχανημα μου και τα 7αρια πεταξαν μπλε οθονη. Στα XP δεν ειχε φανει η ασταθεια. Κατεβασα σε 2.8GHz με 215χ13 και 1.8V στις μνημες και ολα καλα, rock stable.... ;)

Αυτο που με παραξενεψε ηταν που φανηκε unstable το μηχανημα μου και τα 7αρια πεταξαν μπλε οθονη. Στα XP δεν ειχε φανει η ασταθεια. Κατεβασα σε 2.8GHz με 215χ13 και 1.8V στις μνημες και ολα καλα, rock stable.... ;)

Ειναι λιγο ποιο Ζορικα..;)

Τις προάλλες διάβασα οτι απο Vista-->7 ειχαν τετοια κολπα..;)

Ok τελικα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Τα επταρια ειχαν ενσωματομενο driver και εγινε κανονικα η εγκατασταση τους και οταν με το καλο μπηκαν κατεβασα και εγκατεστησα ολοκληρο τον nforce driver απο το site της nvidia.

Καμιά φορά συμβαίνει αυτό αν είσαι εντελώς στο "όριο" και μεταβείς από 32bit λειτουργικό σε 64bit.

Αν δεν θες να κατεβάσεις την συχνότητα σου, δώσε ένα ή δύο κλικ παραπάνω ρεύμα στο CPU.

Καμιά φορά συμβαίνει αυτό αν είσαι εντελώς στο "όριο" και μεταβείς από 32bit λειτουργικό σε 64bit.

Αν δεν θες να κατεβάσεις την συχνότητα σου, δώσε ένα ή δύο κλικ παραπάνω ρεύμα στο CPU.

Πριν βαλω τα 7αρια ειχα windows xp 64 bit και ολα ΟΚ, καμια ασταθεια.

Μπορουσα να δωσω λιγο ακομη ρευμα αλλα μετα θα ειχα αρκετα υψηλη ταση και περισσοτερη θερμοτητα ενω εχω ακομα την μαμα ψυκτρα. Θα δω μηπως τον παω στα 2.9, 100Mhz απολεια για καθημερινη χρηση δεν ειναι πολλα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.