Jump to content

Ομαδικη Αγορα dvd/cd στις 15/12/06 απο diskimpex

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

βαση αυτου

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17377&highlight=%EF%EC%E1%E4%E9%EA%E7

και αυτου

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23176&highlight=disk+impex

Λέω να ξεκινήσουμε μια νέα ομαδική επειδή έχει περάσει πάλη πολύς καιρός και οι περισσότεροι έχουμε ξεμείνει

Θα παρακαλούσα τους admins να κάνουνε τα κατάλληλα κώνε για τις καλύτερες τιμές

Και ξεκινάμε με μένα

100 dvd+r 8x ceramic coat taiyo yuden

100 cd-r 48x mat-white coat taiyo tuden

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 18:24]

Θα παρακαλούσα τους admins να κάνουνε τα κατάλληλα κώνε για τις καλύτερες τιμές

"κώνε"? κωλουρε μηπως? :p

250 +R dvd+r 16x ceramic coat taiyo yuden

50 CD-R 48x taiyo yuden ceramic coat για έμενα..και βλεπουμε!

Γνωμη μου ειναι οτι 15/12 ειναι far awayyyy...need backup!:D

Και γω μεσα για καμια 150αρια Taiyo Yuden DVD+R 16x Ceramic.

και από μένα άλλα 100 dvd+r 8x ceramic coat taiyo yuden αν βρεθεί τρόπος-κάποιος να μου τα στείλει στο νησί, αλλιώς άκυρο

Αρχική απάντηση από xkandreas

και από μένα άλλα 100 dvd+r 8x ceramic coat taiyo yuden αν βρεθεί τρόπος-κάποιος να μου τα στείλει στο νησί, αλλιώς άκυρο

Μόλις μαζευτούμε όλοι θα κανονίσουμε να τα στείλουνε στους επαρχιώτες όπως είχε γίνει και παλιά

αναλογα οι τιμες ειναι καλες ειμαι και γω μεσα. δεν εχω ξαναπαρει τετοια δισκακια.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 22:08]

η παραγγελεια 8α γινει απο Α8ηνα ή για τους 8εσσαλονικεις 8α υπαρχει ας το πουμε χωριστη?για να γλιτωσουμε τα μεταφορικα :-D

Aν θυμαμε καλα στην προηγουμενη που ειχε γινει και ημουν παλι σε επαρχεια ειχα πληρωσει μεταφορικα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αναλογα οι τιμες ειναι καλες ειμαι και γω μεσα. δεν εχω ξαναπαρει τετοια δισκακια.

me 2...

Η τιμη για επαρχιωτες με μεταφορικα ειναι μικροτερη σε σχεση με αγορα απο eshop και παραλαβη απο eshop point?

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 22:36]

Η τιμη για επαρχιωτες με μεταφορικα ειναι μικροτερη σε σχεση με αγορα απο eshop και παραλαβη απο eshop point?

Αυτο θα το ξερεις αν μαθουμε τις τιμες που θα μας κανουν.Οσο περισσοτεροι μαζευτουμε τοσο το καλυτερο.

Πρόσοχη μόνο μην είναι "δεύτερα". Σε 100αρι spindle cd-r Disk Impex Logo, τα μισά power calibration error, άλλα τα έβλεπαν γραμμένα όλα τα drives μου και τελικά τα πέταξα.

Πήρα το Σάββατο . Είχε μόνο 4 και 16Χ Πήρα τα 16άρια μία 50άδα 18 ευρά. Και μου φαίνονται λίγο χειρότερα από τα προηγούμενα 8άρια που είχα πάρει. Μιλάμε πάντα για ceramic coat taiyo yuden .

Στα 16Χ για σφαλιάρες , στα 12Χ ελαφρώς χειρότερο ποιοτικό από τα 8Χ.

Εκτός και αν πέσει καμιά εξαιρετική προσφορά νομίζω ότι θα τους ξεχάσω σιγά σιγά

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 00:12]

Πήρα το Σάββατο . Είχε μόνο 4 και 16Χ Πήρα τα 16άρια μία 50άδα 18 ευρά. Και μου φαίνονται λίγο χειρότερα από τα προηγούμενα 8άρια που είχα πάρει. Μιλάμε πάντα για ceramic coat taiyo yuden .

Στα 16Χ για σφαλιάρες , στα 12Χ ελαφρώς χειρότερο ποιοτικό από τα 8Χ.

Εκτός και αν πέσει καμιά εξαιρετική προσφορά νομίζω ότι θα τους ξεχάσω σιγά σιγά

Mε τι recorder...?

@Πανο εχεις πμ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.