hipro5 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2006 Το βάζω στην ενότητα "bug report" και το θέτω απλά σαν ερώτημα?........ Είναι "bug" τελικά ο κύριος Χρήστος της oktech ή όχι?...... Μας "έμαθαν" ΚΑΙ οι "έξω" για τις δοσοληψίες που κάνουμε Ή όχι ακόμα (τώρα μας μαθαίνουν?) ......απλή ερώτηση........ Ακολουθεί μήνυμα από χρήστη φόρουμ του εξωτερικού........η πλάκα είναι ότι ο ανθρωπάκος έχει "φάει" όλα τα Ελληνικά φόρουμς για να τον βρει........ Hi! Yes i have had some troubles with stuff i bought from "oktech" (in another forum) wich he never sent. I have sent several PM:s and he comes online and reads them but does not answer. The deal was in september... Do you KNOW that Christos Apostolidis (did a banktransfer to that name) IS "oktech" or just that there are a user by the name "oktech" here? Thanks! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Όταν είδα αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=472161#post472161άρχισα να σκέφτομαι διάφορα. Βέβαια μην ξέροντας τι μπορεί να έχει παιχτεί....κρατησα τις σκέψεις μου για μένα.Θυμάμαι όμως παλιότερο σκηνικο σε αυτό εδώ το φόρουμ με δικό μας χρήστη και παράπονα απο τον oktech....δεν θυμάμαι όμως που είχε καταλήξει εκείνο το περιστατικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Εγω δεν μπορω να πω τπτ. Μια φορα τον εχω δει και αυτο σε περιεργη φαση (μασαμπουκα στην Λαδοκολλα)...Αρα, δεν κρινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 oktech επικοινωνησε με τον ανθρωπο , κριμα ειναι να τον στηνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 δεν τον ξερω, αλλα η ΄΄εικονα΄΄ που ειχε δωσει δεν μου αρεσε. ειχε γινει και παλιοτερα θεμα,μπορει ναι πανω απο 1 thread... και το παλικαρι που τον ψαχνει λεει οτι διαβαζει τα μηνυματα αλλα δεν απανταει. κατι δεν παει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Δεν ειναι απατεωνας ο χρηστος παιδες...Κατι αγορες που ειχα κανει ολα οκ.Μπορει να εχει αλλα προβληματα ο ανθρωπος,ποτε δε ξερεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Δεν τον αποκάλεσε κανεις(εκτος απο σένα τώρα) απατεώνα. Με την απορία έχουμε μείνει και 8υμόμαστε και περασμένα περιστάτικά και την εικόνα που είχε δώσει παραέξω.Ξανα έλλειψη επικοινωνίας ήταν απο όσο θυμάμαι παρα foul play...είδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Blade_pan, ή εισαι σωστος επαγγελματιας ή δεν εισαι, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, τα προσωπικα προβληματα τους καθενος δεν πρεπει να απασχολουν τον πελατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 εγω ξερω οτι οταν εχεις προβληματα κτλ λες ρε φιλε κανε μου την χαρη επειδη εχω προβληματα θα στα δωσω την αλλη βδομαδα/μηνα. τεσπα κανεις μια ενημερωση/συννενοηση. οταν κανεις ετσι αλλου παει το πραγμα.edit http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=27882&highlight=oktechυπαρχει και ιστορικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Απλα ειπα αυτο διοτι να πχ ο magicman ειπε...παει αλλου το πραγμα...Τεσπα δε λεω οτι εχει δικιο αφου δεν ενημερωνει αλλα για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 29, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 γιατί έχω την εντύπωση ότι έκλεισε/κλείνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 29, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Δε τον ξερώ τον Χρήστη octech αλλά εδώ και καιρό μου είχε δώσει την εντύπωση ότι έκλεισε την επιχείρηση του Μετά από μια αναζήτηση βρήκα αυτό.http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=457015#post457015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Βασικά εμείς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο να το γνωστοποιήσουμε - όπως και κάναμε, έτσι ώστε να το δει ο ενδιαφερόμενος ή κάποιος που τον ξέρει προσωπικά να τον ειδοποιήσει και να απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.