jpavly Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Μια που το ανέφερα εδώ, είπα να το δοκιμάσω κι όλας Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι πρώτη φορά ενθουσιάστηκα με το όνομα "Norton". Το μόνιμο παράπονο από τον Νόρτονα ήταν πάντα η κατάχρηση μνήμης. Εδώ φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Εδώ η χρήση μνήμης όπως την έχω πάντα, με Avast με 3 παροχείς (Internet, Network & Standard Shield) και το "πούπουλο" ZoneAlarm Free: Μετά την απεγκατάσταση των 2 και restart η χρήση της μνήμης έχει ως εξής: Ξεκινάμε λοιπόν την εγκατάσταση. Το περιβάλλον εγκατάστασης είναι για παιδάκια και κρατάει περίπου 1-2 λεπτά! (Ρεκόρ για Symantec) Μετά το setup, ακολουθεί αυτόματα LiveUpdate και FullScan, τα οποία παρακάμπτω προς το παρόν. Τώρα, μετά το restart πόση μνήμη να τρώει? Κι όμως, λιγότερη από την προηγούμενη σύνθεση...! Ας δούμε μερικές από τις επιλογές του Norton 360: Main Window - Το πιο ευχάριστο Norton ever. Λίστα από το PC Security No1 Λίστα από το PC Security No2 Εδώ παρατήρησα το πρώτο bug. ΔΕΝ έχω Automatic Updates ενεργοποιημένα. Προχωράμε στο "πιασάρικο" Transaction Security. Antiphising κλπ. ’λλο ένα πολύ ευχάριστο feature είναι το Backup Το backup μπορεί να αποθηκευτεί ακόμα και OnLine. Η Symantec λέει ότι σε κάθε αγοραστή Norton 360, θα δώσει και 2GB online χώρο για τα backups. Τώρα, ποιος εμπιστεύεται τα δεδομένα του στη Symantec ... αυτό είναι άλλο θέμα. Τελευταία βασική ενότητα είναι το TuneUp, όχι κάτι το απαραίτητο αλλά είναι καλό που υπάρχει. Πατώντας το Scans βλέπουμε και ρυθμίζουμε αναλυτικά τι θέλουμε να τσεκάρουμε: Ας πάμε τώρα στις ρυθμίσεις του Norton 360. Πάνω-κάτω αλλάζεις σχεδόν τα πάντα. Advanced Settings: AntiVirus Settings: Firewall Settings, καθόοολου άσχημα: Αυτό που διέκρινα να λείπει είναι Auto Outbound Protection. Αρκετά βελτιωμένος ο Νόρτονας μοιάζει να αντεπιτίθεται στα τόσα software που έχουν κυκλοφορήσει. Επίσης, όλο το interface είναι τόσο απλό που κι ένα παιδί τα ρυθμιζει. Αξίζει να σημειωθεί πως το setup του είναι 43,6ΜΒ, μάλλον μικρό για τόσα που φαίνεται να προσφέρει. : Γρήγορο setup, ελαφρύ application, ευχάριστο και πανεύκολο interface. : Έλειψη outbound firewall protection, λάθος στον εντοπισμό ρυθμίσεων συστήματος. Θα το κρατήσω 15 ημέρες και θα postάρω ότι bugs ή παρατηρήσεις έχω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο Νόρτονας θα πουλήσει τρελά.
ea6gka Νοέμβριος 28, 2006 #2 Νοέμβριος 28, 2006 αυτος ο spc ρε παιδι μου ειναι σε καθε πισι οκ , ωραια παρουσιαση αλλα το ζητημα τζων ειναι μετα απο 10 μερες αν θα ειναι ακομη τοσο ελαφρυ . κρατα μας ενημερους
jpavly Δεκέμβριος 4, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 4, 2006 8 ημέρες μετά, έχω να πώ ότι έρχεται σιγά σιγά η ώρα του να φεύγει Περισσότερες λεπτομέρειες πριν το format
nickstamat Δεκέμβριος 4, 2006 #4 Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly 8 ημέρες μετά, έχω να πώ ότι έρχεται σιγά σιγά η ώρα του να φεύγει :hehe: :hehe: :hehe:
hipro5 Δεκέμβριος 4, 2006 #5 Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:59] 8 ημέρες μετά, έχω να πώ ότι έρχεται σιγά σιγά η ώρα του να φεύγει Περισσότερες λεπτομέρειες πριν το format :D
mortisboy Δεκέμβριος 6, 2006 #7 Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [04-12-2006 11:59] 8 ημέρες μετά, έχω να πώ ότι έρχεται σιγά σιγά η ώρα του να φεύγει :D :D :worship: :worship: ..αν και δειχνει καλο....δεν προκειτε να ξανασχοληθω με norton antivirus μονο οι corporate εκδοσεις λενε !!!!!
jpavly Δεκέμβριος 6, 2006 Author #9 Δεκέμβριος 6, 2006 Δεν βγήκε ακόμα! Το φορμάτ καλά κρατεί!Και το φορμάτ δεν είναι εξ αιτίας του Nortonα, αλλά θα πάρει πόδι για διάφορους λόγους.Θα εξηγήσω μετά το νέο setup περισσότερα.Πάντως, σε γενικές γραμμές είναι ο καλύτερος και ελαφρύτερος Νόρτονας ever.
jpavly Δεκέμβριος 6, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 6, 2006 Τι δεν κατάλαβες? Το PC μου θέλει το formatάκι του, αλλά αυτό ήταν και πριν το Norton. Δεν έχει κάτι να κάνει με αυτό. Τα καλά στοιχεία μετά από τόσες μέρες : -Προβλήματα δεν μου δημιούργησε απ'ότι είδα. -Ασφαλές είναι, καθώς έπιασε αρκετά αρχειάκια. -Ελαφρύ παραμένει. Τα κακά που με οδηγούν στη διαγραφή του : -Έλειψη auto outbound firewall protection. Όλα τα προγράμματα μπαίνουν στο Internet χωρίς κανένα πρόβλημα. -Επίσης, λάθος σειρά αντιμετώπισης ιών μεταξύ Web και PC. Πρώτα πιάνεις τον ιό, μετά εξαπλώνεται και μετά ο Nortonας τον διαγράφει -Αυτόματη διαγραφή των αρχείων με ιών. Με λίγα λόγια, bye bye κρακάκια μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.