kreach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2006 Έχω βρει διάφορα προγράμματα που σβήνουν τον υπολογιστή σε συγκεκριμένη ώρα ή σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα . Υπάρχει πρόγραμμα που θα κάνει την εξής λειτουργία:7πμ Να ανάβει το PC4μμ Να τον σβήνει (shut down ή hibernate αλλά όχι stand by !)7πμ την άλλη μέρα να τον ξανα ανάβεικτλΕυχαριστώ !
jpavly Νοέμβριος 28, 2006 #2 Νοέμβριος 28, 2006 Να ανάβει δεν μπορεί να τον κάνει κανένα software. Μόνο από BIOS μπορείς να τον ρυθμίσεις.Μετά βάζεις και το PowerOff 3 και είσαι άρχοντας.
Σκίουρος Νοέμβριος 28, 2006 #3 Νοέμβριος 28, 2006 θημαμε το ειχα δει αυτο σε μια παλια μιτρικη μου η οποια μεσο bios ανοιγε το pc. Δεν ηξερα οτι προγραμα το οποιο λειτουργει πανω σε windows μπορει να τον ανοιξει οταν αυτα ειναι κληστα Oσο ζω μαθενω
jpavly Νοέμβριος 28, 2006 #5 Νοέμβριος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Σκίουρος θημαμε το ειχα δει αυτο σε μια παλια μιτρικη μου η οποια μεσο bios ανοιγε το pc. Δεν ηξερα οτι προγραμα το οποιο λειτουργει πανω σε windows μπορει να τον ανοιξει οταν αυτα ειναι κληστα Oσο ζω μαθενω Δεν το ήξερες επειδή δεν γίνεται Από πάνω λέω μόνο μέσω BIOS, όπως ήξερες δηλαδή.
Σκίουρος Νοέμβριος 28, 2006 #6 Νοέμβριος 28, 2006 E δεν φταιω εγω που αργω να απαντισω Μολης πατησα υποβολη ειδα το δικο σου πost ειδη πιο πανω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.