deninho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Όπως λέει και ο τίτλος:Να πάρω το p990i+memory stick duo pro 1gb ή το w950i?ΥΓ Υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά (πρπ 550-600e)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Qtek S200 Windows Mobile 5.0 και ησυχάζεις από όλα τα προβλήματα των Symbian. Συγχρονισμός με το outlook κορυφαίος, λειτουργίες άψογες, interface κορυφαίο. Το μόνο, ότι δεν έχει αριθμολόγιο με πλήκτρα, οπότε αν το σκίζεις στα sms δε θα σε βολέψει. Αν κι εγώ προσωπικά, τα γράφω με το πενάκι σε οπτικό qwerty πληκτρολόγιο που έχει και γράφω πιό γρήγορα από πριν Το βρίσκεις καινούριο ~500, μεταχειρισμένο στα 300-350 και από expansys στα 400 αν έχεις δυνατότητα να κόψεις τιμολόγιο, όπου δεν πληρώνεις ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 βασικά ο λόγος που απέρριψα τα qtek (χωρίς, όμως, να γνωρίζω) ήταν τα Windows, και οι κακιές εμπειρίες από το χώρο τον προσωπικών υπολογιστών. Για σκέψου να πάω να πάρω τηλέφωνο και να μου πετάξει μπλε οθόνη Βέβαια κάτι τέτοιο μου κάνει το k700i, οπότε συνηθισμένος θα είμαι... Ποια είναι τα προβλήματα των Symbian? όταν λες λειτουργίες; Το ότι δεν έχει κανονικό αριθμολόγιο/πληκτρολόγιο, δεν με πειράζει, αφού ούτως ή άλλως έχω κόψει τα πολλά sms. Τέλος, οι SDIO μνήμες είναι κάποιος ειδικός τύπος των SD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 SD Μνήμες απλές παίρνει και διαβάζει μέχρι και 4Gb προς το παρών. Προβλήματα έχω μηδαμινά αλλά έχω λύσει τόσα άλλα με drivers, syncronize, κλπ που είναι εντελώς ασήμαντα. Κολλήματα με Win δεν είχα κανένα. Το μόνο που κάνω, είναι ένα reset μιά φορά την εβδομάδα, γιατί μένουν σκουπίδια στη μνήμη και σιγά σιγά γεμίζει. Μην ξεχνάς ότι τα WinMobile είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένο hardware και δεν υποστηρίζουν 10.000 διαφορετικά components Χώρια του ότι αν ξέρεις VB.NET ή C#.NET μπορείς να γράψεις πανεύκολα τη δική σου εφαρμογή και τρέχει και Java. Επίσης ελάχιστες εφαρμογές παρουσιάζουν προβλήματα στο να παίξουν σε πιό καινούρια έκδοση λειτουργικού σε αντίθεση με τα Symbian που είναι γραμμένα για συγκεκριμένη έκδοση ΚΑΙ συγκεκριμένη σειρά τηλεφώνων! Από την άλλη πολύ εύκολα γίνεται GPS (με ένα bluetooth receiver) αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, κι φυσικά υπάρχει το DestinatorPN που έχει χάρτες όλης της Ελλάδας, καλύτερους από οποιονδήποτε άλλον. Εγώ είχα Nokia, P910i και μετά το Qtek δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσω σε Symbian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 28, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 thnx για τη συμβουλή Μάλλον προς το s200 θα πάω τελικά ΥΓ Δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις, αλλά μήπως θυμάσαι τι περιέχει η συσκευασία (συσκευή, μπαταρία, φορτιστή σίγουρα για τα υπόλοιπα ρωτάω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Το νοκια Ν95 το εχεις δεί? Δεν περιμένεις να έρθει!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 28, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 μου βάζεις δύσκολα, Αρίστο... Όπως θα είδες και στο αρχικό ποστ, δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιο Nokia. Αυτό οφείλεται στην, αγνώστου προελεύσεως, δυσπιστία μου για τα κινητά της Nokia. Παρ'όλα αυτά, εαν υπάρχει κάποιο Link με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα το εκτιμούσα, γτ από το λίγο που έψαξα, τα μόνα που βρήκα ήταν το δελτίο τύπου, και κάποιες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151352Πάρε πράμα ν'αχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Εγώ είχα πάρει 4 Nokia και μετά χαράς τα χάρισα... Απαράδεκτα, αναξιόπιστα, πολύ κακή ποιότητα κατασκευής (3 ίδια μοντέλα, τα 2 με χάλια εικόνα στην κάμερα, το ένα αψογη) και γενικά είναι κλειδωμένα σε πολλές λειτουργίες τους. Καλά για κάποιον που θέλει παιχνίδι και μόστρα... Για κινητά/pda λυπάμαι, αλλά είναι άχρηστα...Στη συσκευασία περιέχει: φορτιστή, καλώδιο usb, δερμάτινη θήκη, κορδονάκι, hands-free, manual, cd, κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Αν θες να επιλέξεις αυστηρώς ανάμεσα στα δύο που λες, το πρώτο.Εγώ πάλι προτείνω το N95 της Nokia.Κατά τη γνώμη μου αναμένεται να είναι ένα από τα κορυφαία smartphone.Οσα Nokia έχω χρησιμοποιήσει με ικανοποίησαν υπέρ του δέοντος.Συγκεκριμένα δεν έχω παράπονο από κανένα Symbian.3250,N70,N80,7650 όλα άψογα.Με εντυπωσιασε πολύ και το Nokia Suite που τα συνοδεύει και πραγματικά μπορείς να κάνεις τα πάντα με το κινητό.Το Ν95 πραγματικά συνδυάζει τα πάντα:1 Πετας την ψηφιακή αν τραβάς μόνο ερασιτεχνικά φωτογραφίες γιατί έχει 5ΜP και Carl Zeiss Vario-Tessar φακό2 Το τελευταίο Symbian3 WiFi4 Ραδιόφωνο5 ΜΡ3 Player (Θα μου πεις ολα παίζουν αυτό είναι όμως σχεδιασμένο και σαν mp3 player απλά το σπρώχνεις στο πλάι και γίνεται mp3.Πρέπει να το δεις για να καταλάβεις τι λέω)6 3G με κάμερα και εμπρός (οχι οτι το χρησιμοποιεί κανείς απλά το αναφέρω!)7 IrDa Θα μου πεις δεν τις θέλω με bluetooth και WiFi αλλά μπορεί να είσαι στην κατηγορία όπως εγώ που τις χρειάζομαι !8 Ενσωματωμένο GPS και δεν χρειάζεσαι ούτε έξτρα κεραία ούτε τίποτα!9 Playback για τα πάντα και πολλές άλλες δυνατότητες! Απλά τσέκαρε το λινκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 κοιτάξτε, από τη στιγμή που το S200 clock-άρεται, μαντέψτε ποιο θα πάρω edit: πιο->ποιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Καλά και γώ εχω καιρό να πάρω Nokia... Τώρα W900 έχω αλλά δεν ξέρω τα Ν73 και Ν95 θα σκεφτομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Νοέμβριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Αν σε βολεύει κοίταξε και το mitac mio a701.Ειδάλλως είναι ανάλογα τη δουλειά που το θες.To w950 είναι πιο "walkman" ενώ το 990 παίζει πολλές εφαρμογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 29, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει για τι το θέλω το κινητό (κακώς) Το κινητό, το θέλω all around, δηλαδή και να ακούω μουσική, και να παίρνει εφαρμογές, για φωτογραφίες δε με νοιάζει τόσο, και να στέλνει sms και να παίρνει τηλέφωνα (ουάου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 29, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 Για μουσική είναι ιδανική η σειρά W της Sony-Ericsson. Από εκεί και πέρα, τα εξειδικευμένα τηλέφωνα, συνήθως υστερούν σε άλλους τομείς. Τα Nokia συνήθως έχουν πολύ καλές ψηφιακές (αν και εμένα μου τύχαιναν πάντα θολές ή με κακά χρώματα ενώ φίλοι με το ίδιο μοντέλο είχαν άψογη :...: ) Τα qtek και γενικότερα τα winmobiles δεν έχουν ραδιόφωνο, από τη στιγμή που υποστηρίζουν mp3 playback και παίρνουν κάρτες 4Gb πιστεύω ότι είναι υπέρ αρκετά. Τώρα για εφαρμογές, δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με WinMobile και οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Είναι πολύ διαφορετικά να έχεις κάποια εφαρμογή για email, contacts, notes, calendar κλπ, από το να έχεις το Outlook CE... Είναι πολύ διαφορετικό να έχεις συνδέσει το τηλέφωνο, να αλλάζεις φωτογραφία στο pc σε μιά επαφή σου και με το που πατάς το Save&Close αυτόματα να ενημερώνεται το κινητό με τη φωτογραφία...! Εγώ έχω πάντα μαζί μου ένα τιμοκατάλογο σε excel που είναι >4mb και κανένα Symbian ποτέ, δεν κατάφερε να το ανοίξει. Φυσικά με το qtek δεν έχω κανένα πρόβλημα. PDF? Το ίδιο. Βλέπουν μικρά, αλλά με τα μεγάλα κολλάνε. Word documents? Τα ίδια... Γενικά τα winmobiles είναι pda και κινητά μαζί. Και ότι δεν κάνουν 'out-of-the-box' είναι πολύ εύκολο να βρεις ή να φτιάξεις μόνος σου και γιατί όχι να το πουλήσεις κιόλας μετά. Αντίθετα με τα υπόλοιπα και ειδικά με τα Symbian, έχεις τηλέφωνο που κάνει και κάποιες λειτουργίες από pda. Πρέπει να βρίσκεις τις συγκεκριμένες εκδόσεις, που θα ταιριάζουν στο λειτουργικό σου αλλά και στο τηλέφωνό σου. Πότε είναι εύκολο, άλλες φορές όμως όχι. Πάντως είναι βασικό να ξεκαθαρίσεις τι θα το κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 29, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 έχω ξεκαθααρίσει τι το θέλω (να τα κάνει όλα).Η φράσηΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει για τι το θέλω το κινητό (κακώς)πήγαινε στο ότι ζητούσα τη βοήθειά σας, να μου προτείνετε κινητό, αλλά δε σας είχα πει τι ψάχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Νοέμβριος 30, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Αρχική απάντηση από deninho [28-11-2006 17:11] οι SDIO μνήμες είναι κάποιος ειδικός τύπος των SD? Το SDIO σημαίνει SD Input/Output, και μιλάει για κάρτες που έχουν μέγεθος μιας τυπικής SD αλλά προσφέρουν κάτι εντελώς διαφορέτικό από extra χωρητικότητα. Όπως Fingerprint Reader, GPS, WiFi κτλ.Πολλές λεπτομέριες στο link. http://www.sdcard.com/usa/TextPage.asp?Page=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 αν είναι να πάρεις windows mobile πήγαινε για το 3600 (trinity).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 30, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 ξεφεύγει αρκετά, δυστυχώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 30, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2006 Πάρε αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33170 που είναι φθηνό και αν δε σε βολέψει το WinMobile, δώσ'το και πάρε άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.