Jump to content

Time 2 buy som' good stuff...

jpcupra

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 13:37]

Το αυτό.

Με 2,2 V τραβάει 1Μ μέχρι εδώ: (τουλάχιστον το συγκεκριμένο ζευγάρι έτσι?).

Γιωργο μηπως μπορεσες να βρεις

μεγιστη σταθερη και δοκιμασμενη συχνοτητα (Games, orthos blend, SnM, 3DMarks)

σε 975 μητρικη με μεχρι ~2.5v που δινουν οι περισσοτερες μητρικες?

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

Γιωργο μηπως μπορεσες να βρεις

μεγιστη σταθερη και δοκιμασμενη συχνοτητα (Games, orthos blend, SnM, 3DMarks)

σε 975 μητρικη με μεχρι ~2.5v που δινουν οι περισσοτερες μητρικες?

Καλώς ήρθες, Πέρασες καλά????

Οχι ρε Γιώργη, δεν μπόρεσα να κάνω τέτοιο τεστ, και ουτε μπορώ γιατί έφυγαν......

Αρχική απάντηση από jpcupra

Γιωργο οι cellshock που λες με ποσο σφιχτα timings και τι ρευματα μπορουν να παιξουν 1200+?

Ακόμα δεν τις έχω δοκιμάσει προσωπικά, ρώτα τον @elefsinara που τις έχει δοκιμάσει.

αν μου τις δώσει μπορεί να κάνω ένα τεστ και να βγάλω συμπεράσματα.

Μπορώ να σου πω μόνο για δοκιμές που έχω κάνει προσωπικά.

εδιτ (και ο @hipro5 μπορεί να σου πεί , τις έχει τεστάρει μέχρι και 3,4volt......)

Αρχική απάντηση από jpcupra [29-11-2006 15:03]

Γιωργο οι cellshock που λες με ποσο σφιχτα timings και τι ρευματα μπορουν να παιξουν 1200+?

Τα πράγματα ΔΕΝ είναι ΤΟΣΟ απλά όσο φαίνονται!......... :)

Με ΤΙ strap να πάει κάποια μνήμη 1200MHz.......Με 1066 - δεν το πιστεύω - και αν ναι, τότε θα έχει "χαλαρά" timmings........Με το 1333 και το 1600 θα πάει εύκολα με πιό "σφικτά" timmings ΑΛΛΑ θα έχεις χειρότερο Latency/επιδώσεις........Όλα αυτά πάνω στην P5B-Deluxe Μητρική.......

Boot-άρωντας στους 400MHz ΑΚΡΙΒΩΣ, τότε "μπαίνει" το 1066 strap.......Εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα για να πάνε εύκολα στούς 1200MHz μνήμες.....

ΑΝ αγοράσεις μνήμες με τσιπάκια Micron D9 GKX, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες.... ;)

Τις CellShock PC8000 /1000C4 που έχω δουλέψει τουλάχιστον, πάνε καλά και είναι και σχετικά οικονομικές από τιμή......Η δε κατασκευή τους είναι πολύ προσεγμένη σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο...... ;)

Υ.Γ. Αν τώρα δε μπορέσεις να φτάσεις τα λεφτά τους, ψάξε κάτι σε 800άρια...... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.