Lewnidas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 εχω κανει update το liteon στο τελευταιο firmware bsoy αλλα δυστυχως το drive δεν αναγνωριζει το δισκο ,δεν εχω 3αναασχολη8ει με dl mdeia ειναι η πρωτη μου φορα,μηπως γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω ?μηπως δεν συνεργαζεται με αυτο to media τι να πω ..:...: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Νοέμβριος 27, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 απο μια γρηγορη ερευνα διεπιστωσα οτι δυστυχως δεν μπορει να διαβασει -r dual layer discs μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο dvdr το οποιο να εχει τις δυνατοτητες οι οποιες λειπουν απο το δικο μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Νοέμβριος 27, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 απο μια γρηγορη ματια το πλεξτορ πρεπει να σκιζει ειναι και satahttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.325610 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Νοέμβριος 29, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2006 τελικα εγραψα το double agent σε ενα hp dl +r σε 2.4χ kαλα ειμαστε δεν υπαρχει λογος να αλλαξω το drive μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.