kapsidi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2006 Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω shutdown στο pc αυτό κλείνει και αμέσως ξαναξεκινάει.Δεν συμπεριφέρεται ακριβώς όπως στο restart που ουσιαστικα ξεκινάνε ξανά τα windows, αλλά μόλις κλείνει ξανανοίγει μόνο του.Αν ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ας βοηθήσει.Δεν ξέρω αν γίνεται να είναι λάθος εντολή των win αλλά ακόμη κι αν γίνεται το απορρίπτω γιατι έκανα format χτες και έχω καινούργια εγκατάσταση.Μπορεί να είναι θέμα hardware(μητρική ή τροφοδοτικό);Μπορεί να φταίει η ΔΕΗ(εγκατάσταση στο σπίτι);Ότι ξέρει κανείς ας το πεί...ευχαριστώ!
Virus Νοέμβριος 27, 2006 #2 Νοέμβριος 27, 2006 Μηπως εχεις isdn netmod usb πανω?Επειδη το ιδιο συναντησα κ εγω σημερα και φταει αυτο!
ATi Νοέμβριος 27, 2006 #3 Νοέμβριος 27, 2006 Ελεος! Πάνω που σκεφτόμουν να το βάλω κι εγω!!! Έχω το ιδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ κ κανα δίμηνο κ η μόνη λύση που εχω βρει ως τώρα είναι η Αδρανοποίηση....... EDIT: κ για να απαντήσω κ στον Virus από πάνω, εγω προσωπικά εχω dsl... Κάτι είχα παρατηρήσει ότι γινόταν με το Kaspersky αλλα μαλλον είναι τυχαίο...
kapsidi Νοέμβριος 27, 2006 Author #4 Νοέμβριος 27, 2006 router έχω συνδεμένο με ethernetδεν ξέρω αν μπορεί να φταίει αυτο...αν και δεν το νομίζω...από συσκευές usb δεν έχω και πολλα...ένα ποντίκι(δεύτερο) και ένα χειριστίριο για παιχνίδια.τι εννοείς αδρανοποίηση;
ATi Νοέμβριος 27, 2006 #5 Νοέμβριος 27, 2006 εννοώ ότι αντί για Απενεργοποίηση έκανα Shift + Αναμονή aka Hibernate....
kapsidi Νοέμβριος 27, 2006 Author #6 Νοέμβριος 27, 2006 τελικά ήταν ρύθμιση στο BIOS που δεν είχα βρει...για να ανοίγει με το LAN...οπότε άνοιγε λόγω router...Μια ρύθμιση που λεγόταν PME wake up ή κάτι τέτοιο...
sofix Νοέμβριος 27, 2006 #7 Νοέμβριος 27, 2006 ιδιο προβλημα σε pc φιλου το οποιο αντι για shut down κανει restart.. αν το κλεισει απο το κουμπι στο κουτι, κρατωντας παρατεταμενα,κλεινει.Μολιw ομως πας να το ανοιξεις αυτο σε πεταει αμεσως στο BIOS χωρις να προλαβεις να δεις τιποτα και φυσικα χωρις να εχεις πατησει κατι.. το pc ειναι μονιμως on line μεσω ethernet ( LAN )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.