NikMark Οκτώβριος 24, 2007 #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Δυστυχώς όχι. Vista 32 Bit Optimized μόνο αναφέρει. Πάντως είναι απ'τα λίγα Free που χρησιμοποιώ και είμαι απoλύτως ικανοποιημένος. Στη κυριολεξία είναι σαν να μην έχω περάσει Firewall. Καμία σύρραξη, καμία επιβάρυνση του συστήματος.http://www.pctools.com/firewall/Current Version: 3.0.0.36Released: September 21, 2007Size: 4,683 KBPlatforms: Designed for Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 24, 2007 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Εχει παραγινει αυτη η κατασταση με τα firewall στα 64-bit vista..5 firewall προσπαθησα να βαλω κ κανενα δεν εμπαινε.. :( ..του πουστη..θα δοκιμασω για αλλη μια φορα την τελευταια εκδοση του Agnitum να δουμε μηπως γινει τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 24, 2007 Author #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Ήταν ρητορική η ερώτηση... Δυστυχώς ή ευτυχώς το Outpost είναι το μοναδικό για x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Οκτώβριος 24, 2007 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 To Ad Blocker του Outpost πως τα πάει σε σένα; Ή δεν το χρησιμοποιείς; Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχει το καλύτερο Design Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 24, 2007 Author #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από NikMark To Ad Blocker του Outpost πως τα πάει σε σένα; Ή δεν το χρησιμοποιείς; Βασικά χρησιμοποιώ το adblock του Firefox, οπότε το τι κόβει το Outpost δεν το έχω προσέξει. Θα βγάλω του Φίφη να σου πω.Το μόνο που έχω, είναι ότι πάω να βάλω trusted το *.microsoft.com (ή το microsoft.com) ώστε να θεωρεί trusted τα msdn.microsoft.com, msdn2.microsoft.com, www.microsoft.com, κλπ, και δεν το δέχεται. Πριν το "κράξω" βέβαια, θα κοιτάξω το manual/help να δώ αν παίρνει αλλιώς τα wildcards Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Οκτώβριος 24, 2007 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 φιλοι μου σχετικα με το outpost 2 λογια! διαβασα εδω αυτα που γραφατε και ειπα να το βαλω να δω τι λεει στα vita 64bit ultimate. αυτην την στιγμη το συστημα μου σερνεται στην κυριολεξια και μερικες φορες παρατηρω την μνημη στο 100% χωρις λογο...χωρις να τρεχει κατι...ακομα και οταν εκλεισα το outpost... βουρ για uninstall αλλα ελα μου ντε που ενα τεταρτο τωρα ειναι κολημενο στο unistall.... ελεοςςςςςςςςςςςςςςςς πολυ μουφα προγραμμα...... δυστυχως παω για format.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Οκτώβριος 24, 2007 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Τι Format ωρε; Το μόνο καλό που έκανε ήταν το σημείο επαναφοράς πριν την εγκατάσταση, σα να ήξερε κάτι. Γιατί δεν το χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Οκτώβριος 24, 2007 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 ναι εχεις δικιο.....!!! μετα απο λιγο ξεκολησε και το εκανε unistall και τωρα το συστημα μου ειναι σφαιρα...οπως πριν....!!! και να σκεφτητε πως σερνοτανε το pc παρολο που ετρεχε στα 4200 mhz ο Χ6800 μου και στα 930 3-3-3-8 οι μνημες.....(2gb dominator) πολυ αθλιο προγραμμα παντως.....παιδια μην το βαλετε..... μιλαω για το outpost security suite 2008 τα αλλα δεν τα εβαλα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 24, 2007 Author #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Κάποιο πρόβλημα είχες με άλλο θέμα, πιθανότατα ασυμβατότητα. Δουλεύει άριστα και προβλήματα δεν έχει. Ελάχιστα θέματα έχω αντιμετωπίσει που απλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Οκτώβριος 24, 2007 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:09] Κάποιο πρόβλημα είχες με άλλο θέμα, πιθανότατα ασυμβατότητα. Δουλεύει άριστα και προβλήματα δεν έχει. Ελάχιστα θέματα έχω αντιμετωπίσει που απλά δεν ξέρω πως να τα ρυθμίσω. με τι ασυμβατοτητα ρε συ wizard??? το pc ειναι αψογο απο hardware και τρεχει ακομα πιο γρηγορα με το overclock.... δεν εχει υπαρξει τιποτα που να κολησε μεχρι στιγμης...ουτε παιχνιδι ουτε εφαρμογη.... πως μου δικαιολογεις το γεγονοσ οτι τωρα που το εβγαλα ολα ειναι αψογα.... εκτος και αν παιζει ρολο οτι ειμαι AWMN δηλαδη ασυρματο δυκτιο και το νετ μου ειναι μεσο proxy και χρειαζοτανε να ειναι συνεχως στην τσιτα για να βλεπει τις θυρες.... αλλα και παλι δεν δικαιολογητε επειδη μολις το εκανα shutdown παλι το pc σερνοτανε.... μονο μετα απο την απεγκατασταση του πηρε τα ισια του....!!! εσυ πιο εχεις δοκιμασει και δεν εχει προβλημα??? δοκιμασες να βαλεις την 64 bit εκδοση σε 64bit ultimate?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Οκτώβριος 25, 2007 #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Τι να πω...Εγώ δοκίμασα και τα 2 και τελικά κράτησα τη σουίτα. Κανένα πρόβλημα και με τα 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 25, 2007 Author #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Στη σουίτα, επιτρέπει να τρέχεις ένα πρόγραμμα σα Server. Στο απλό δε σε ρωτάει κάτι ανάλογο... Κι δε μου παίζει σωστά το BOINC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Νοέμβριος 6, 2007 #153 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2007 This download is a driver providing Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 13, 2007 #154 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2007 Παρτε κ ενα site που βρηκα αρκετα ενδιαφερον για οσους εχουν 64-bit λειτουργικο...καλο downloading.. ;) Link-64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chessman Νοέμβριος 19, 2007 #155 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Windows Vista SP1 Release Candidate Preview Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsosoft Δεκέμβριος 26, 2007 #156 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2007 This download is an application for Creative Sound Blaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 28, 2008 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 Αχ έχω αγχωθεί πολύ..! Καιγομαι.. Πως θα τρέξω το autocad 2008 σε Vista business 64bit? Στείλτε ακόμα και pm αν δεν μπορείτε να απαντήσετε εδώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 4, 2008 #158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Ειναι αλήθεια οτι το λειτουργικό (vista 64) κάνει ξεχωριστό φάκελο χ86 για τυχόν 32μπιτες εφαρμογές που θα εγκαταστησει κανείς, η δεν δέχεται καθόλου 32μπιτες εφαρμογες.Και κάτι ακόμα τα παιχνίδια που αναφέρετε μέσα στο φόρουμ παίζουν σαν 32 η σαν 64άρες εφαρμογές. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 4, 2008 Author #159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Κάνει ξεχωριστό φάκελο, τον Program Files (x86).Παιχνίδια, ελάχιστα παίζουν σαν x64. Γενικά ανοίγοντας τον task manager, βλέπεις ποιές παίζουν σα 32 και ποιές σαν 64. Οι 32 έχουν στο τέλος του ονόματος ένα *32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Μάρτιος 30, 2008 #160 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2008 για την audigy SE χρειαζομαστε το alchemy? γιατι στο download μου εβγαλε μονο drivers και δεν μου εβγαλε στο application και το alchemy οπως στις x-fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.