def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 ποσταρετε στοιχους που σας εχουν αρεσει παρα πολυ6:00 π.μ.Εδώ στέκομαι, σ' αυτή τη σιωπήμε μάτια ανοιχτά στα παράσιταέξι η ώρα τα χαράματαο εγωισμός μου δεν περνάειόταν ένας άντρας ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιοπαγωμένοςαπλώνει το χέρι στο τίποταείναι η τελευταία άκρη απ' το σχεδιάγραμμα της οικονομίαςκαθώς το πρώτο φως της μέρας απ' τα μάτια του ανατέλλεικι αυτός δεν το ξέρει ότι μυρίζει άσχημα γιατί η ζωή είναι βρώμικημας χωρίζει ένα μέτρο κι αυτός ο αέρας που ξεφυλλίζει ένα πεταμένο περιοδικότα τέσσερα πρώτα μανεκέν που έφτασαν στις διαμαντένιες πύλες του παραδείσουξημερώνει και κανείς δε θέλει να το καταλάβειο θάνατος ενός πολίτη ξεκινάει από τα όνειρα του ΛΟΤΤΟκι ύστερα παίζει με τα κανάλια της τηλεόρασηςκι εκπαιδεύει τα παιδιά του πώς να γελούν με την τεχνική του ζάπινγκσπόνσορας αυτής της αθλιότητας ένα μεγάλο αυτοκίνητοαπομακρύνει τον έλεγχο πάνω απ' τις ανθρώπινες μάζεςκουλτούρα του γρήγορου φαγητούέξι και πέντε λεπτάη τέλεια κοινωνία εμποδίστηκε απ' τους καριερίστες και τους καιροσκόπουςμας χωρίζουν δυο βήματαθα 'θελα να του μιλήσω μα ξέρω πως δε θα με καταλάβειόλη νύχτα έμεινα έξωπόσες φορές δεν έκανα το ίδιο πράγμαμε διαφορετικά ρούχα, με τα ίδια, και χωρίςγιατί πίστευα πως τα μάτια σου είναι τα φώτα για ένα διαφορετικό κόσμοο μύθος της διασταύρωσηςκάποιος περνάει, άλλος μένει, κάποιος φεύγειδρομολόγια προς κάθε κατεύθυνσηκι ένας ακόμη, φάντασμα μιας σκοτεινής κοινωνίαςχάνεται στους σκελετούς των νέων οικοδομώντώρα το ξέρω πιο καλά πως δεν ήταν εύκολομέσα σ' εκείνο το πλάτος που αγκαλιάζει τις ακρότητες να επιβιώσειςνα γνέψω καταφατικά στο συμβιβασμόή να επιστρέψω οριστικά στον εαυτό μου;χιλιάδες πόδια κάτω απ' αυτό τον ασπρόμαυρο ουρανόέξι και [δέκα είναι] λεπτάαυτό που με συνδέει μ' αυτόν τον πεταμένο άνθρωπο,είναι η θνησιμότητα, η απόκρουση και το έλεοςτα τρία στοιχεία που με κάνουν να χαζεύωτ' ασημένια αεροπλάνα στον παγωμένο ουρανόπεριμένοντας το πρώτο τρένο να ξεκινήσει απ' την αφετηρία1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 ...The martyr takes his aim and wounds the holy manAnd on the eighth day, God made the art of warand laughing planned the End...Deconstruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Who will rescue me?Jah will always rescue meMusic will always rescue meGroundation - The Seventh Seal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Νοέμβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Επειδη παντα η αγαπη ειναι χαρα και δακρυ μαζι...You and I We've seen some honey timeTake it rightand it could be a future in this nightIt's the love and tears Where is all the happinessMy angry years they have done to...I Know you are in love with me and I Love you toI've cryied for you a thousand timesWhat you gonna do..Aquarian Dreams-Love and TearsΕπειδη θελουμε παντα περισσοτερα....I just can't get enough Can't get enough from your loveI need you're Love Yes I doEast West Connection-the more I get,the more I want(Teddy's House Groove)Επειδη ειναι καιρος να δρασουμε...Come to me don't be shyIt's ok it's allrightThere is an attraction and I see tha you can not disquiseYou are in the corner of my eyes I am feeling god and so do youSo what to wait nowWhat you are trying to decide Come on come on before this moment slips right through you handsCome on come on cause may you never have another chanceCome on come on don't let it slip away I know you got something to sayI am right here no need to hesitate Flipgroove feat. Alana-Come to me(Quentin Harris MIx) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 η τιμή απέκτησε τιμή, αισθήματα,σε λίγο θα πωλείται και στα καταστήματα,η ατμόσφαιρα προσβλήθηκε από δηλητηριώδη μυνήματα,δημιουργήσαμε πλαστικές ανάγκες, εθιστίκαμε σ'αυτές, γι'αυτό χρειαζόμαστε χρήματα,την είδαμε ελεύθεροι μα άλλοι κινούν τα νήματα...’σε με να σου πω’λφα-Γαμα, Αγνωστοφοβία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Ρομαντικό δεν είναι, αλλά παραμένει ο καλύτερος στίχος που έχω ακούσει.ΕρωτικόΜε μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις τις ώρες που αγριεύει η βροχή στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις. Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου σου 'φερα απ' τους Δελφούς γλυκό νερό στα δύο είπες πως θα κοπεί η φωνή σου και πριν προλάβω "τρις" να σ' αρνηθώ σκούριασε το κλειδί του παραδείσου. Το καραβάνι τρέχει μέσ' τη σκόνη και την τρελλή σου κυνηγάει σκιά πως να ημερέσει ο νους μ' ενα σεντόνι πως να δεθεί η Μεσόγειος με σκοινιά αγάπη, που σε λέγαν Αντιγόνη. Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει και σε ποιο γαλαξία να σε βρω εδώ είναι Αττική, Θεός, νταμάρι, εδώ είναι πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Η μάνα σου κι μάνα μου μαζεύανε καρύδιαΚι η μάνα σου μπερδεύτηκε και μου'πιασε τ' {λογοκρισία} Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Η μάνα σου κι μάνα μου μαζεύανε καρύδιαΚι η μάνα σου μπερδεύτηκε και μου'πιασε τ' {λογοκρισία} μυδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 15, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 ’τλαςΈνας απέραντος διάδρομος μ' ενώνει με σέναένα τρένο που χάνεται σ' ένα σχεδιάγραμμακι ο απόηχος ενός ανθρώπου σε κάδρονα κοιτάζει τον κόσμο μέσα απ' τα μάτια ενός άλλουτου είπε "πες μου, πες μου τι βλέπεις;"Ο πατέρας μου ήταν εργάτηςη μάνα μου φρόντιζε τα παιδιά και το σπίτισυνηθισμένα πράγματαέπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μουκι όταν έφτασα εκεί που ήθελαείδα πως τίποτα δε μου ανήκειούτε καν εσύκαι με τα χρήματα τι μπορώ πια ν' αγοράσω;κάθε εικόνα είναι προέκταση μιας άλληςη ελευθερία μου είναι η αλυσίδα ενός άλλουκι απ' όλα τα σπίτια που διασχίσαμε κανένα δεν ήταν δικό μουδεν έχω τίποταμένει μόνο να περάσω αυτά τα σύνοραμε οποιοδήποτε τρόποκαι θ' αγαπήσεις μαζί μου τον ανοιχτό ουρανόγιατί η γη είναι πιο όμορφη από εμάς1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2006 Τα δυο σου χέρια πήρανεβεργούλες και με δείρανεΒεργούλες και με δείρανεκαι την χαρά μου πήρανεΤα χέρια σου με κάψανεπου άλλον αγκαλιάσανεΠου άλλον αγκαλιάσανεκαι δεν με λογαριάσανεM αυτά τα χέρια σου τα δυοσκάψε την γης βαθιά να μπωΣκάψε την γης βαθιά να μπωνα μην σε βλέπω και πονώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.