blade_pan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2006 ...και θελουμε δωρακι! Υπαρχει στα σχεδια καποιο γενικο upgrade στο forum? Εννοω ολικο... Ε φανταστικε Αγιε Βασιλη(rootx:D)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Και κανένας διαγωνισμός εννοείται.... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Και κανένας διαγωνισμός εννοείται.... :whistling ευκολα ομως...... :innocent: :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Το "Τι χρώμα είχε το άσπρο άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου" σαν ερώτηση σας κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Το "Τι χρώμα είχε το άσπρο άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου" σαν ερώτηση σας κάνει; Mήπως είναι ερώτηση στύλ: Πόσο διήρκησε ο εκατονταετής πόλεμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 ή τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα? Αλλο ειναι το θεμα του thread παιδες...αν ειναι να αλλαξω το ονομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ή τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα? Αλλο ειναι το θεμα του thread παιδες...αν ειναι να αλλαξω το ονομα Το κουμπάρο Το θέμα εξετάζεται, θα έχετε νέα αν τελικά προκύψει κάτι σε μερικές μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 26, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Όλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan ή τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα? Αρχική απάντηση από astrolabos Το κουμπάρο Το θέμα εξετάζεται, θα έχετε νέα αν τελικά προκύψει κάτι σε μερικές μέρες Μάλιστα.... Ενημερώστε μας μόνο αν θέτε ποιος από την ΔΟ θα κάνει το τεστ DNA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 13:32] ...και θελουμε δωρακι! θα κανουμε μια κινηση, να δουμε τι θα μπορεσουμε να μαζεψουμε. πολυ θα θελαμε να δουμε το thread αυτο σαν μια ανοιχτη προκληση/προσκληση προς τα τα καταστηματα και τις επιχειρησεις πληροφορικης που διαβαζουν αυτο το χωρο, θα ακολουθησουμε ομως την πεπατημενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Νοέμβριος 26, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 αντε αντε να κανουμε τιποτα γιατι πολυ καθομαι :P :P :P και πολλα δωρακια εεε??? :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 26, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Εγω μεσα. Προσφερω: Nexxos Extreme Tριπλο (360) Μπλοκ cpu alphacool universal (1/2 ιντσας ρακορ) 3 ανεμιστηρες alphacool 12αρηδες Usb Aquarium (lol?) Usb Cup Warmer (lol^2??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 θα κανουμε μια κινηση, να δουμε τι θα μπορεσουμε να μαζεψουμε. πολυ θα θελαμε να δουμε το thread αυτο σαν μια ανοιχτη προκληση/προσκληση προς τα τα καταστηματα και τις επιχειρησεις πληροφορικης που διαβαζουν αυτο το χωρο, θα ακολουθησουμε ομως την πεπατημενη. Αφού έριξες το γάντι πρέπει να το σηκώσω. Κατόπιν τούτου υπολογίστε στα εξής δωράκια: PRINTER LEXMARK Z617 TV TUNER LEADTEK TV2000 EXPERT EDIT Αρχική απάντηση από unseen Εγω μεσα. Προσφερω: 3πλο nexxos extreme Mπλοκ alphacool universal για επεξεργαστη 3 ανεμηστηρες 12αρηδες αθορυβους DAMN! Για να το κάνω όμορφα (aka να ανεβάσω τις φωτό) με πρόλαβε ο τυπάς του Βορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 26, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 εγω σας προσφερω την αγαπη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dom Νοέμβριος 26, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 23:35] Εγω μεσα. Προσφερω: 3πλο nexxos extreme Mπλοκ alphacool universal για επεξεργαστη 3 ανεμηστηρες 12αρηδες αθορυβους Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 23:42] Αφού έριξες το γάντι πρέπει να το σηκώσω. Κατόπιν τούτου υπολογίστε στα εξής δωράκια: PRINTER LEXMARK Z617 TV TUNER LEADTEK TV2000 EXPERT EDIT DAMN! Για να το κάνω όμορφα (aka να ανεβάσω τις φωτό) με πρόλαβε ο τυπάς του Βορά! Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:50] εγω σας προσφερω την αγαπη μου :clap: :clap: :clap: Nα τα καλα παιδια με τα δωρα τους!:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 26, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 αν είναι να παίξει lab διαγωνισμός, θα μπορούσα να δώσω free πακέτα ωρων για το μαγαζί, αλλά είναι φαντάζομαι προμπ γιατί θα πρέπει να πάει σε κοντινούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 26, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Ξάδερφος . attention !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . θέλω την φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικο δώρο ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κατάλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Νοέμβριος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Ναι ρε παιδια να κανουμε κατι καλο.Αντε με το καλο να μας μπει ο νεος χρονος...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Νοέμβριος 27, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 15:37] Το "Τι χρώμα είχε το άσπρο άλογο του Μεγάλου Αλεξάνδρου" σαν ερώτηση σας κάνει; ο Βουκεφάλας ως γνωστόν, ήταν ΜΑΥΡΟΣ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 27, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Ας βάλω κάτι μικρό κι εγώ. USB VoIP Phone με οθονίτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.