ΓιαγκΤ Νοέμβριος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Εάν η ευφυΐα, και εξ αυτής η εμπειρία, συμβάδιζαν με τα χρόνια, στον πλανήτη θα κυριαρχούσαν οι ελέφαντες και οι χελώνες.Οι μπαταρίες έχουν δυο τάσεις : Την ονομαστική και την πραγματική.Οι 12βολτες πχ σαν φορτισμένες έχουν 12,8 βολτ τάση, και οι αφόρτιστες 12.Αυτά τα νούμερα είναι καθορισμένα σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα.Η απάντηση βρίσκετε στο ότι το καλοκαίρι εδώ βρίσκεις φορτισμένη στα 12, 6 -12,7 και αυτό οφείλετε στην διαφορά θερμοκρασίας.Δηλαδή η πραγματική τάση παίζει από τόπο σε τόπο.Οι μικρές επαναφορτιζόμενες είναι 1,2 βολτ. Στα τηλέφωνα βάζουν 3 που σημαίνει 3,6 βολτ.Αν βάζανε 4 θα είχαμε 4,8 βολτ που είναι τεράστια διαφορά. Οπότε μάλλον έχουμε διαφορετική τάση εξαιτίας της χώρας κατασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi ...σχόλια τέτοιου τύπου περί ελληνικών και λογικής από άτομα της μισής μου ηλικίας και που προφανώς δεν έχουν ούτε τις σπουδές μου ούτε την εμπειρία μου)... Όλα αυτά λοιπόν σε κάνουν ένα λογικό άνθρωπο. Γιατί σαν λογικός άνθρωπος δεν την πας πίσω στο Γερμανό, επισημαίνοντας όλα αυτά που βρήκες περί παραπάνω τάσεων και διαφορετικών μοντέλων, ζητώντας διευκρινήσεις και -ίσως- μια άλλη μπαταρία? Το αν κάνει η δεν κάνει, νομίζω ότι σου απαντήθηκε αρκετές φορές (κάνει), το θέμα που σε απασχολεί είναι να μην έχει κάποια άσχημη βραχυπρόθεσμη επίπτωση στο κινητό σου. Δες αν μπορεί να γίνει κάτι με το Γερμανό, μήπως βρεθεί το ταυτόσημο μοντέλο μπαταρίας. Αν δε βρεθεί, δώσε μια ευκαιρία σε αυτήν που σου έδωσαν+δοκίμασε το tip του .38.45, κάτι ξέρει Αν από την άλλη έχεις ακόμα αμφιβολίες ---> ebay.com Σίγουρα κάτι θα βρεις εκεί. Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Εάν η ευφυΐα, και εξ αυτής η εμπειρία, συμβάδιζαν με τα χρόνια, στον πλανήτη θα κυριαρχούσαν οι ελέφαντες και οι χελώνες. Εξαιρετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 14:16] Εξαιρετικό @gznp: όχι μόνον εξαιρετικό αλλά και εξαιρετικά συμφέρον για σένα αν υπολογίσουμε ότι εσύ γεννήθηκες το 1983... Σωστά; Ασε δε που είναι λάθος διατυπωμένο διότι η εμπειρία δεν είναι προϊόν της ευφυΐας... Δεν την επέστρεψα ακόμα διότι ήθελα να μάθω αν ίσως είναι καλύτερη από την παλιά. Τεσπα πριν λίγο μου απάντησε η nokia: "In response to your inquiry, please be advised that the Nokia 8210 is only compatible with the Nokia BLB-2 Li-ion 830 mAh battery. As such, utilising the phone with an unspecified battery, such as the Nokia BLD-3 may cause issues with the operation of the phone." Βέβαια εδώ μιλάει για 830 mAh ενώ η παλιά ήταν μικρότερη. Σαφώς όμως λένε ότι η μπαταρία που πήρα ΔΕΝ κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Εμπειρία είναι οι γνώσεις που απέκτησες κατά την διάρκεια της ζωής σου, από γεγονότα που κατανόησες. ΠΧ. ’νθρωποι με σύνδρομο νταουν αποκτούν ελάχιστη εμπειρία.Ο φορτιστής των κινητών είναι περίπου 5 βολτ. Όταν λοιπόν φορτίζουμε , η τάση που έχουμε, και αντέχει το κινητό (με την πτώση εξαιτίας της μπαταρίας) είναι γύρο στα 4 βολτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 27, 2006 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 βασικα εκεινο που σου απαντησαν στο μαιλ ειναι οτι δεν φερουν καμμια ευθυνη για τυχον "παρενεργειες" που μπορει να προκυψουν χρησιμοποιωντας τετοια μπαταρια..Στη θεση σου αν δεν σκοπευα να αγορασεις κινητο για τους επομενους 12 μηνες θα πηγαινα πισω και θα ζητουσα αλλαγη (εννοειται χωρις χρεωση και επιστροφη αν δικαιουμαι) με την bld-2 ..Ισως μακροπροθεσμα να ζοριζει η παραπανω τσαη τα κυκλωματα..και να καουν στο τελος..(οχι να βγαλουν φλογες...απλα να σταματησουν να δουλευουν).Κατι τετοιο οπως καταλαβαινεις δεν θα στο απαντησει η τηλεφωνητρια στη νοκια η καποιος αντιστοιχος...αλλα μονο αυτος που σχεδιασε το κυκλωμα..!θεωρω παντως πολυ μικρη την πιθανοτητα να παθει κατι...@ΓιαγκΤωρες ωρες εχεις πει κατι κορυφαια....αλλα αυτο παιζει να ειναι το κορυφαιοτερο(!!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 14:13] Η απάντηση βρίσκετε Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 15:18] Εμπειρία είναι οι γνώσεις που απέκτησες κατά την διάρκεια της ζωής σου, από γεγονότα που κατανόησες. ’νθρωποι με σύνδρομο νταουν αποκτούν ελάχιστη εμπειρία. @ΓιαγκΤ: πχ μπορεί να μην έχουν ποτέ παρατηρήσει ότι στο "Η απάντηση βρίσκετε.." (sic) η λέξη "βρίσκετε" είναι στην παθητική και γράφεται "βρίσκεται"!!! Sorry αλλά όταν προκαλείτε να περιμένετε και την απάντηση!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 27, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Ρε συ fonzi πόσο τη πήρες τη μπαταρία?Μήπως δεν άξιζε τα λεφτά της?Και πάλι, νομίζω πως η συσκευή σου δε θα έχει κανένα πρόβλημα, με τη μπαταρία αυτή, απλά σου λέει η ΝΟΚΙΑ ότι δε ξέρει αν κάνει, όχι οτι δε κάνει.Πάντως νομίζω, μπαταρίες είναι, το 0,1 παραπάνω δεν είναι τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 28 ευρώ.Γι αυτό την ψάχνω...Οχι τίποτα άλλο, αλλά σιχαίνομαι τη διαδικασία να ξαναπηγαίνω και να ανοίξω συζήτηση με τεχνικό που θα λέει ότι έμπνευση έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 27, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Aρκετά λεφτά θα έλεγα, πάντως πήγαινε στο Γερμανό και πες τους ή να σου βρούνε ίδια επειδή το λέει η ΝΟΚΙΑ, ή αφού πιστεύουνε ότι κάνει, να σε διαβεβαιώσουν ότι αν πάθει κάτι θα στο επισκευάσουνε αυτοί τζάμπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 27, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 16:32] @ΓιαγκΤ: πχ μπορεί να μην έχουν ποτέ παρατηρήσει ότι στο "Η απάντηση βρίσκετε.." (sic) η λέξη "βρίσκετε" είναι στην παθητική και γράφεται "βρίσκεται"!!! Sorry αλλά όταν προκαλείτε να περιμένετε και την απάντηση!:giveup: Και η απάντηση για σένα είναι ότι είμαι ανορθόγραφος ;Διαρρηγνύεις ανοιχτές θύρες. Αυτό που διάβασες είναι διορθωμένο στο word .Σε κάθε λέξη κάνω ένα με δυο λάθη , τι σημαίνει αυτό;Για την ουσία έχεις να γράψεις κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 17:54] Σε κάθε λέξη κάνω ένα με δυο λάθη , τι σημαίνει αυτό;Για την ουσία έχεις να γράψεις κάτι; σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις τον έξυπνο θεωρώντας τους άλλους ελέφαντες ή χελώνες...Αν με την ουσία εννοείς το θέμα με την τάση της μπαταρίας σαφώς δεν ξέρω γι αυτό και ρωτάω. Θα την επιστρέψω πάντως στο Γερμανό και θα δω τι "παίζει". Προφανώς δεν είχαν BLB-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 27, 2006 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Είπα ότι ελληνικά ελπίζω να ξέρεις λογικά θα ξέρειςΕλληνικά να μιλάς μαθαίνεις το πολύ μέχρι τα 18 μετά αν συνεχίζεις και ασχολεισαι με τη γλώσσα μαθαίνεις για πάντα Για τις απλές συζητήσεις μας η γλώσσα που μαθαίνεις μέχρι το γυμνάσιο φτάνει και περισσεύειΛογική είπα ελπίζω να έχεις λογικά θα έχειςΑυτό είναι κάτι που δε το μαθαίνεις ούτε αναπτύσσεται με τα χρόνιαΚαι προφανώς μιλάω για την κοινή λογικήΠριν απαντήσω σε κάποιον δε κοιτάζω την ηλικία μήπως θα έπρεπε να σας μιλάω και στον πληθυντικό???Δε ξερώ τι γνώσεις έχετε κύριε fonziΑλλά δε ξέρετε ούτε εσείς τι γνώσεις έχω σε τεχνολογικούς τομείς.Και φτάνω εδώΑρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 11:42] Τώρα την έχω απο Σάββατο βράδυ και δεν έχει κατεβεί ούτε μιά γραμμή. Αν σε κάτι δεν έκανε για το κινητό τι είδους πρόβλημα μπορεί να εμφάνιζε; Είχες ήδη τοποθετήσει την μπαταρία στο πριν την πρώτη απάντηση στο θέμα σουΣου λέμε ότι με 0,1V παραπάνω (ισχύει και ότι έγραψε ο ΓιαγκΤ) δεν έχει πρόβλημα η συσκευή.Και αντί να μας πεις οκ παιδιά το έχω δοκιμάσει αυτόΜας λες ότι λέμε άλλα αντί άλλων Τέλος πάντων όχι η συσκευή σου δε θα πάθει τίποτα γιατί είναι έτσι κι αλλιώς φτιαγμένη να αντέχει μεγάλες διακυμάνσεις τάσης.. πχ όταν τη συνδέεις με τον φορτιστήΌσο για τις παρατηρήσεις ορθογραφίας είναι η κλασσική άμυνα αυτού που δεν έχει τίποτε άλλο να πει και αμύνεται με εξυπνάδεςBtw αν παρατηρήσεις κατω από τα περισσότερα ποστ μου υπάρχει αναφορά editΑυτό γίνεται διότι κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη και τα περνάω από word που πολλές φορές τα διορθώνει λάθος.. και μετά όταν διαβάζω το ποστ μου πατάω edit και τα διορθώνω όσα βλέπωΟπότε μπορείς κάλλιστα να μη διαβάζεις τα ποστ μου γιατί μπορεί να είναι ανορθόγραφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Γνώσεις δεν ξέρω τι έχεις σε τεχνολογικούς τομείς, αλλά για κάποιον που δεν έχει κλείσει ούτε τα 20!! έχεις γλώσσα τζιμάνι...Εσύ δεν είσαι που έγραψες "Ώρες ώρες αλλά κρατιέμαι" και έτσι άρχισε να παρεκτρέπεται η συζήτηση;;Οχι ρε συ, δεν απαίτησα να μιλάς καλά λόγω ηλικίας, ούτε και να μιλάς στον πληθυντικό. Απαίτησα όμως να μην μιλάς με άσχημο τρόπο εκεί που δεν σου μίλησαν έτσι. Οσο για τις εξυπνάδες, αυτές ανήκουν σε όσους "ανακαλύπτουν" ρητά ανύπαρκτα (βλ. περί ελεφάντων) παραβλέποντας το γνωμικό "ποιητής εκ του προχείρου...". Τη συνέχεια την ξέρεις φαντάζομαι.Τεσπα το θέμα μου το κάνατε .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 27, 2006 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Δε νομίζετε όλοι ότι αρκετά τράβηξε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 27, 2006 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi καλά, το ανέκδοτο με τον τοτό και τα σκούλήκια το ξέρετε; Αυτό που ότι και να ρώταγε η δασκάλα αυτός το πήγαινε το θέμα στα σκουλήκια... Το θέμα σου το «κατάντησες» εσύ έτσι Παρομοιάζοντας τις απαντήσεις που δέχτηκες με αυτές του Τοτου Και συνεχίζεις να προκαλείς με προσβλητικά «γνωμικά» Λες και πρέπει να συμβουλευόμαστε την «βιβλο» των γνωμικών πριν πούμε κάτι Η πρώτη πρόταση του ΓιαγκΤ δεν ειπώθηκε για να ομοιάσει εσένα με ελέφαντα. Απλά είπε με έναν άλλο τρόπο ότι η λογική και η ευφυΐα (δε την έθιξα αυτή) δεν έχει να κάνει απόλυτα με την γλυκεία είναι τουλάχιστον άτοπο να αναφερόμαστε σε αυτή ειδικά για τέτοια θέματα Κι εσύ συνεχίζεις να προκαλείς με αυτό το πανέξυπνο γνωμικό τη στιγμή που αυτός δε σε έθιξε προσωπικά Εξηγώ τα αυτονόητα Και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις με τα 20 εσύ δε θυμάσαι τον εαυτό σου σε εκείνη την ηλικία?? εσύ ακόμα με το μπιμπερό ήσουν? Η ερώτηση σου έχει απαντηθεί πάντως. Αν δε τη βλέπεις θα πρέπει να αρχίσεις να προβληματίζεσαι Δεν είδα την παρέμβαση σου dark ακομα εγραφα :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Νοέμβριος 27, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Παρακαλώ τον Moderator να κλειδώσει το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 27, 2006 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 ερχονται χρονιαρες μερες, αντε με το καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.