cypherth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2006 ψάχνω να βρω μια οδό δωδεκανήσων και φράγκου εκτός και αν μου έχουν πει λάθος. εκεί υποτίθεται ότι έχει πλέξι. ξέρει κάποιος πού είναι? επειδή μένω τούμπα αν είναι μακριά η δωδεκανήσων ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω εδώ κοντά? μπας και υπάρχει χάρτης της θεσσαλονίκης που να σου δίνει τη δυνατότητα της εύρεσης οδού και να σε πηγαίνει εκεί? (πάντα για πι σι μιλάμε και όχι για κινητό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Νοέμβριος 25, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 τη βρήκα από το φλας, στο λιμάνι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Στην αρχη του βαρδαρη ειναι η δωδεκανήσων και μιας που θα πας και στη φραγκων εκει εχει ενα μπουγατσαδικο απο τα καλυτερα imo παρε και μια μπουγατσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Νοέμβριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 thnks....καλά είναι δυνατόν όπου και να ρωτάω όλοι να μου λένε ότι σε ολόκληρη θεσσαλονίκη πλέξι έχει μόνο εκεί? μου φαίνεται απίστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Νοέμβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Απλα ολοι ξερουν οτι εκει εχει σιγουρα. Αν πας Θερμη, κατι θα βρεις και εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.