davarisx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 υπαρχει τροπος για o/c σε αυτην την καρτα?ευχαριστω πολυ.
kunoobidi Νοέμβριος 24, 2006 #3 Νοέμβριος 24, 2006 Ανεβάζεις 5-5mhz πυρήνα και μνήμες και σε κάθε βήμα τρέχεις κάποιο βαρύ μετροπρόγραμμα (πχ 3dmark 2005), μέχρις ότου να φτάσεις σε οριακό σημείο (να σου πετάξει artifacts). Από κει και πέρα θα πρέπει να βάλεις ψύκτρα και να δώσεις παραπάνω τάση για να αντέξει η κάρτα και να σου δώσει ό,τι έχει...
davarisx Νοέμβριος 24, 2006 Author #4 Νοέμβριος 24, 2006 εχω water cooling φιλε μου δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες.το θεμα ειναι πως θα ανεβασω την ταση?
ΝTG Νοέμβριος 25, 2006 #5 Νοέμβριος 25, 2006 δεν θα την ανεβασεις..!!!Ανεβαινει δλδ αλλα μονο με καποιο hardware mod...Aντε επειδη εχει πεσει βαρεμαρα...παρτο ετοιμο...εδω-> http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/voltmods/117
Occultist Νοέμβριος 25, 2006 #6 Νοέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από kunoobidi Ανεβάζεις 5-5mhz πυρήνα και μνήμες και σε κάθε βήμα τρέχεις κάποιο βαρύ μετροπρόγραμμα (πχ 3dmark 2005), μέχρις ότου να φτάσεις σε οριακό σημείο (να σου πετάξει artifacts). Από κει και πέρα θα πρέπει να βάλεις ψύκτρα και να δώσεις παραπάνω τάση για να αντέξει η κάρτα και να σου δώσει ό,τι έχει... Θα πρότεινα να τη ρίχνεις κατευθείαν στα βαθιά, και να εξετάζεις τη σταθερότητα σε "βάριά" παιχνίδια...κανα fear...farcry...doom3...prey. Το 3dmark ενδέχεται πολύ εύκολα να το περνάει και με αστάθεια, χωρίς εμφανείς ενδείξεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.