kreach Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2006 Λαμπίτες, το Ares, Lime Wire και το uTorrent κατεβάζουν με απελπιστηκές ταχύτητες, ενώ όταν κατεβάζω από ιστοσελίδες πιάνω ~75 KB/s να ναι καλά η 758/256 !Port Foreward έχω κάνει. Για Αρες: 45912 και για uTorrent 32459Όσον αφορά τα torrent: ~15 - 35KB/s ανάλογα με τα κέφια του (πολύ χαμηλό σε σχέση με τα 75-85 !)Διαλέγω στα p2p αυτά με πολλούς Downloaders+Seeders+Availability και καλό HealthGlobal Maximum Nuber of Connections 200Maximum Nuber of Connected Peers per torret 20 (κάνω και cleer peer list κάθε τόσο)Global maximum upload rate 10Kbs (alternate when idle 12KB)Global maximum DL 80kb/sProxy None (δεν χρησιμοποιώ)Είναι Enabled το UPnP port mappingProtocol Encryption ForcedΣτο Ares: (εδώ το DL είναι πολλές φορές ~15ΚΒ ! Να έχω αφήσει ΟΛΗ μέρα να κατεβάζει και συνέχεια connecting ή searching ........)Το upload speed είναι ΠΑΝΩ από 8KB/s διότι όσοι βάζουν ΚΑΤΩ από 8ΚΒ/s έχουν αρκετά μειωμένες ταχύτητες. Speed DLS - ή και T1 (δοκίμασα και τα δύο μπας κ δω διαφορά αλλά μπα...)UL (Upload) 13KB (increase on idle)DL (download) 80KB30 Dowloads at once5 UL at once και per userΈχω κάνει κάτι λάθος με τις ρυθμίσεις?Nα σας πω τίποτε άλλο για το router? Για τις ρυθμίσεις?Μήπως ρε παιδιά ο Οτενετ μπλοκάρει τα p2p ???Τεσπα, δεν φτιάχνουμε έναν μινι οδηγό για καλές ταχύτητες? Πχ Για (πραγματική) ταχύτητα Χ τόσα DL, UL κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Νοέμβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 τα δσλαμ του πΟΤΕ ειναι τνιγκα φιλε μου... πατρα η κατασταση ειναι ακομα χειρωτερη.... εγω υποτιθεται οτι εχω 1μβιτ και απο φτπ ακομα ποιανω 50-60 απο καμια φορα τα ξημερωματα ισως να πιασω καμια 100αρα.... τωρα που εβαλα ζιστο σε 7 μηνες μου ειπε το παιδι θα τελειωσουν οι εργασιες στα δικτυα τους και θα εχω τοτε 4μβιτ και θα ποιανω 400αρες....ααααχ αντε αμαν και πως! με τον παλιοπΟΤΕ..... ουστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Aλλάζοντας σε Vivodi αλλάζει και το DSLAM ή πρέπει να πάρω και γραμμή vivodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Λογικα μονο αν πας στο δικτυο της vivodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Στα τορρεντς βαλε το "Maximum Number of Connected Peers per torrent" στα 55 και λιγόστεψε το global στα 120-100. Ύστερα δοκίμασε ένα τόρρεντ που να έχει περισσότερους seeds και θα την δεις την 60αρα τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.