papatsonis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2006 Όποιος καλός ανθρωπος εχει Crucial ballistix tracer ή γενικοτερα επωνυμα στικ του 1gb που να εχουν αποδεδειγμενα ,τσιπάκια τα γνωστα (46V64M8).. -5B D ,μπορει αν κανει ενα κοπο με τι βοηθεια του προγραμματος που εχει εδώ να κανει save το spd τους και να το κανει upload? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 εννοείς ddr1? Αν ναί αν περιμένεις κανα 2 μέρες θα κάνω upload απο τις δικιές μου γιατί είμαι ανω κάτω atm με τα pc. Edit: βασικά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι έχουν τα chip που λές :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Εγώ έχω tracer αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν και να βγάλω ψύκτρες για να δω τα chip, χλωμό :...: Αν υπάρχει τρόπος να το βρούμε αλλιώς, φυσικά και μπορώ να στο δώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Κοίτα micron είναι εύκολο να δεις αν έχεις αλλά συγκεκριμενο μοντέλο είναι δύσκολο. btw τι διαφορά έχουν οι tracer απο τις "απλές"; Το μαύρο heatspreader; Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 γράφει δίπλα τι είναι......εγώ είχα κάτι μπάφαλο 256mb με micron 5B -C ......http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23375 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Που το ξεθαψατε αυτο βρεεε !!!!!!?????? , btw οι μνημες που εψαχνα τοτε ηταν οι ballistix DDR1 , αλλα εχει παψει να με απασχολει προ πολλου ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 Είδα την απάντηση του NoDsl που ήταν σημερινή και δεν πρόσεξα τη δική σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2007 εγώ φταίω που ενδιαφέρθηκα :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.