Jump to content

crucial ballistix(/tracer) SPD

papatsonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όποιος καλός ανθρωπος εχει Crucial ballistix tracer ή γενικοτερα επωνυμα στικ του 1gb που να εχουν αποδεδειγμενα ,τσιπάκια τα γνωστα (46V64M8).. -5B D ,μπορει αν κανει ενα κοπο με τι βοηθεια του προγραμματος που εχει εδώ να κανει save το spd τους και να το κανει upload?

• 9 months later...

εννοείς ddr1? Αν ναί αν περιμένεις κανα 2 μέρες θα κάνω upload απο τις δικιές μου γιατί είμαι ανω κάτω atm με τα pc.

Edit: βασικά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι έχουν τα chip που λές :toomuchne

Εγώ έχω tracer αλλά δεν ξέρω αν σου κάνουν και να βγάλω ψύκτρες για να δω τα chip, χλωμό :...:

Αν υπάρχει τρόπος να το βρούμε αλλιώς, φυσικά και μπορώ να στο δώσω :)

Κοίτα micron είναι εύκολο να δεις αν έχεις αλλά συγκεκριμενο μοντέλο είναι δύσκολο. btw τι διαφορά έχουν οι tracer απο τις "απλές"; Το μαύρο heatspreader;

Που το ξεθαψατε αυτο βρεεε :D!!!!!!?????? :p , btw οι μνημες που εψαχνα τοτε ηταν οι ballistix DDR1 , αλλα εχει παψει να με απασχολει προ πολλου ;D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.