Jump to content

defrag

Vagelis2000

Recommended Posts

Δεν το εχω χρησιμοποιησει για να ξερω.

Το Diskeeper to χρησιμοποιω εδω και 3-4 χρονια..απο την v7 εκδοση αν θυμαμε καλα.

Ειναι γρηγορο και αξιοπιστο.Δεν χανεις κατι να δoκιμασεις την Trial πρωτα.

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 01:43]

Και απο μενα μια ψηφος για Ο&Ο.

oh yeah!

Ναι... Συνήθως είναι πιο αποτελεσματικά, πιο γρήγορα και υποστηρίζουν on-the-fly defragmenting... Αυτόματα δλδ...

Δεν περιγράφεται η διαφορά που έχω παρατηρήσει με το Diskeeper στο αυτόματο και το I-FAAST ενεργοποιημένο...

Για το Ο&Ο έχω ακούσει ότι είναι λίγο πολύπλοκο και ίσως μπερδέψει τους άπειρους...

Αγόρασα το O&O

Αλλά τι defrag να το βαζω να κάνει/ έχει επιλογές :

STEALTH

SPACE

COMPLETE/name

COMPLETE/Modified

COMPLETE/Access

COMPLETE/Access βαλε.

Στο help λεει τι κανει η καθε επιλογη.

Για αρχη κανε καλυτερα offline defragmentation.

Υπάρχει καμια επιλογή να κάνει μόνο του?(

(Δεν ξέρω καλά Αγγλικά)

Τι ρυθμίσεις να του κάνω?

Οκ.Πηγαινεις File --> Options --> offline defragmentation, τσεκαρεις τη μεσαια επιλογη που λεει Execute once during next system start-up και επιλεγεις ποιους δισκους θελεις.

lit6.jpg

Μετα κανεις ρεσταρτ και θα γινουν ολα μονα τους.

Για καθημερινο defrag απλα κανεις COMPLETE/Access.

Αρχική απάντηση από nickstamat

Ναι... Συνήθως είναι πιο αποτελεσματικά, πιο γρήγορα και υποστηρίζουν on-the-fly defragmenting... Αυτόματα δλδ...

Δεν περιγράφεται η διαφορά που έχω παρατηρήσει με το Diskeeper στο αυτόματο και το I-FAAST ενεργοποιημένο...

Για το Ο&Ο έχω ακούσει ότι είναι λίγο πολύπλοκο και ίσως μπερδέψει τους άπειρους...

αυτοματο??i fast?what's this? πριν λιγες ωρες το "εβαλα" (version 10) και φαινεται πολυ ευχρηστο... καποια διαφορα δεν παρατηρησα παρα μονο το γεγονος οτι κανει σαφως ποιο γρηγορο defrag απο τα windows.. Mε ποιον τροπο μπορω να διαπιστωσω κατα ποσο κανει δουλεια 'η οχι? (στο boot παντως δεν ειδα διαφορα)

Αυτόματη λειτουργία είναι το Primary Defragmenting Schedule στο ON με Smart Scheduling...

Και το I-FAAST μπορείς να το ενεργοποίησεις και αμέσως κάνει evaluation και σου λέει την εκτιμώμενη βελτίωση... Εμένα μου έβγαλε 21%...

jpcupra έχεις PM...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.