Jump to content

Update! 1GHz μνήμες με 3/3/3/1 (Supertalent), 3D Mark 2005 Spi832M !

dimcar

Recommended Posts

Αφού έβγαλα το πηνίο από το P5WDH, έβαλα πάνω το maxi του hipro και άρχισα να παίζω με κάτι σετ μνήμης που έχω...

τα πρώτα που έπιασα στα χέρια μου ήταν οι Supertalent 1000 (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=891533)

’ρχισα να ανεβάζω, με ρεύματα έως 2,8V, αλλά δεν πάνε πολύ από πλευράς συχνότητας. Εκεί όμως που έμεινα με το στόμα ανοιχτό, ήταν όταν έβαλα 3άρια timings....

σοκ!!!!

:blink: :blink:

500MHz με 3άριια

Validation : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=140558

και φυσικά η απαραίτητη φωτό με Spi 8M... έσκασε ο δίσκος και έχασα το 32M (ναι το έτρεξε)

μάλιστα, για να σιγουρευτώ ότι παίζει, στο background του Spi έτρεχε το Rightmark Memory Analyzer, το τεστ που βλέπει αν η μνήμη είναι ΟΚ!!!

post-3050-1416072900,056_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dimcar

ναι βρε, underclock.,... ψάχνομαι με τις μνήμες μόνο, για το TRC το Memset δε δίνει επιλογή

Κάποιο άλλο utility ? Στην P5ND2 που έχω το "πειράζεις" και από το bios. Με τα 3-3-3-8 μου το έβαζε default στα 25, και κατεβάζοντάς το στα 17 είδα περίπου 40secs στο SPi32M.

Καλή φάση το 3-3-3-1. Με πόσα V ?

Αρχική απάντηση από FLO

Δημητρη ειδες μεγαλη διαφορα με τα 3αρια σε αυτα τα Mhz??

Αρχική απάντηση από dimcar

δεν έχω δοκιμάσει με χαμηλότερα timings...:p

εεε γκουχ γκουχ, μπορω να τα δοκιμασω εγω αν θες μιας και δεν εχεις χρονο που εχω δοκιμασει και γενικα αλλα timmings!

πολυ καλα μνημακια! :T:

• 3 weeks later...

Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και έβαλα τις μνήμες να τρέξουν και το 3D Mark 05. Όπως φαίνεται, δεν μασάνε ούτε στο 3D Mark! Το αποτέλεσμα είναι με 2 X1950GT σε Crossfire (χάρη στους 6.11 drivers)!.

2eyarlh.jpg

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 19:13]

Για γράψε ακριβώς το setup σου στο 3dmark05,δλδ κυρίως ακόμη σχετικά με το μόμπο/vga(και τα ρολόγια της). Μου φαίνεται πολύ καλό σκορ αν είναι μονή x1900gt!

Το αποτέλεσμα είναι με 2 X1950GT σε Crossfire (χάρη στους 6.11 drivers)!.

:)

όχι, με τα spreaders είναι και 2 ανεμιστήρια από πάνω να φυσάνε... γιατί τα 3V είναι ΠΟΛΛΑ!!!

Αρχική απάντηση από ergotelis

Για γράψε ακριβώς το setup σου στο 3dmark05,δλδ κυρίως ακόμη σχετικά με το μόμπο/vga(και τα ρολόγια της). Μου φαίνεται πολύ καλό σκορ αν είναι μονή x1900gt!

βρε λες, με ταπεινή GT και ταπεινό Ε6400 να είχα 16Κ? :D ... σε κάποιες γρήγορες δοκιμές που έκανα πάντως, έχω 100-120 Marks πάνω σε σχέση με τις μνήμες με 4/4/4/1 timings (ίδια συχνότητα πάντα)...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.