jpcupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2006 παρολο που εχω συμπληρωσει την φορμα αναφορας με το προβλημα μου, παλευω εδω και κανα μισαωρο να βρω την διευθυνση της western για να στειλω για rma τον δισκο... εχει καποιος καμμια ιδεα? 'η στο site δεν λεει και δινει μονο τηλ. 'η ειμαι τελειως γκαβος... :p
gdp77 Νοέμβριος 23, 2006 #2 Νοέμβριος 23, 2006 Τον αγόρασες από Ελλάδα; Αν ναι, θα σου πρότεινα να κάνεις την αλλαγή στον τοπικό έμπορο, για να σου ανανεωθεί η εγγύηση. Η WD δεν ανανεώνει την εγγύηση.
Maximus Νοέμβριος 23, 2006 #3 Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra παρολο που εχω συμπληρωσει την φορμα αναφορας με το προβλημα μου, παλευω εδω και κανα μισαωρο να βρω την διευθυνση της western για να στειλω για rma τον δισκο... εχει καποιος καμμια ιδεα? 'η στο site δεν λεει και δινει μονο τηλ. 'η ειμαι τελειως γκαβος... :p Σου έστειλαν e-mail (λογικά) το οποίο το εκτυπώνεις και έχει τα πάντα απάνω (αν θυμάμαι καλά). Ποιος σου χάλασε?
jpcupra Νοέμβριος 23, 2006 Author #4 Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από gdp77 Τον αγόρασες από Ελλάδα; Αν ναι, θα σου πρότεινα να κάνεις την αλλαγή στον τοπικό έμπορο, για να σου ανανεωθεί η εγγύηση. Η WD δεν ανανεώνει την εγγύηση. αυτο το ηξερα μαν...το θεμα ειναι οτι το καταστημα απ' οπου τον πηρα εκλεισε και αντιστοιχα και η αντιπροσωπεια απο την οποια τα προμηθευοταν...Αρχική απάντηση από gznp Σου έστειλαν e-mail (λογικά) το οποίο το εκτυπώνεις και έχει τα πάντα απάνω (αν θυμάμαι καλά). Ποιος σου χάλασε? ο 160αρης...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.