Sintar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Allo guys!!!εχετε κατι να πειτε για αυτο το game???εχω ακουσει οτι ειναι καλο αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Νοέμβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικασιγουρα δεν ειναι σαν το πρωτο (παρεπιντοντως προσωπικα ακομα και το 1ο δεν ηταν και το forte μου για RPG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Νοέμβριος 22, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Δεν θα είμαι πολύ αντικειμενικός γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια με πωρώνουν αφάνταστα. Το είχα προπαραγγείλει από Πλαίσιο και το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Αν έχεις παίξει rpg σε στυλ baldurs gate θα το λατρέψεις. Είναι αρκετά βαρύ αλλά με το επόμενο patch που αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας κάποια προβλήματα θα λυθούν. Το official campaign είναι πολύ καλό-δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Τα γραφικά όμορφα αλλά μην περιμένεις να είναι επιπέδου FEAR ας πούμε. Εξαιρετική δουλειά στον ήχο και το voice acting. Γενικώς μιλάμε για λιώσιμο :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.