Wolfenstein Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Γειας σας παιδία,Μόλις σήμερα σύνδεσα στον υπολόγιστη το Zyxel 660H-D1. Έπρεπε λοιπόν να ρυθμίσω κατάλληλα κάποια ports και για να γίνει αυτό απο όσο ξέρω πρεπεί να βάλω στο router static ip. Το πρόβλημα είναι ότι όσες φορές δοκίμασα να το γυρίσω σε static το internet έπεφτε ξαφνικά και η μόνη λύση ήταν να γυρίσω το router ξανά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, γιατί αν απλώς ξανά έβαζα dynamic ip το πρόβλημα δεν λυνόταν. Μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποιoν τρόπο ώστε να δουλέψει σώστα με static ip? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Νοέμβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Wolfenstein Γειας σας παιδία, Μόλις σήμερα σύνδεσα στον υπολόγιστη το Zyxel 660H-D1. Έπρεπε λοιπόν να ρυθμίσω κατάλληλα κάποια ports και για να γίνει αυτό απο όσο ξέρω πρεπεί να βάλω στο router static ip. τι εννοείς να βάλεις στο router static ip; ο router static ip έχει, δεν κάνει DHCP request????? EDIT: δεν νομίζω να προσπαθείς να ρυθμίσεις static στο Wan:p ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αν δεν έχεις αγοράσει static ip από τον provider σου είναι άσκοπο αυτό που πας να κάνεις. Το port forward γίνεται ανεξάρτητα του αν έχεις static ή dynamic ip. Αν όμως έχεις dynamic ip αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα account στο dyndns.org και να το βάλεις στο zyxel σου ώστε να το βρίσκουν από το internet με το domain name του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Αν δεν έχεις αγοράσει static ip από τον provider σου είναι άσκοπο αυτό που πας να κάνεις. Το port forward γίνεται ανεξάρτητα του αν έχεις static ή dynamic ip. Αν όμως έχεις dynamic ip αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα account στο dyndns.org και να το βάλεις στο zyxel σου ώστε να το βρίσκουν από το internet με το domain name του. σωστά...αν και επειδή άλλο ζητάει μάλλον..."αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις" = "αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.