greekfragma Μάρτιος 22, 2007 Author #41 Μάρτιος 22, 2007 επαναφερω το thread.πριν λιγο σερφαρα στο λαμπ........ξαφνικα χωρις να πειραξω τιποτα και ενω εβλεπα ενα θρεντ (ουτε το ποντικι δεν κουναγα)ριχνει ενα shutdown η μητρικη και ξανανοιγει στα καπακια......σαν να εκανε ρισταρτ περιπου.ρευμα ειχα κανονικα σε ολα τα υπολοιπα........τα usb ειχαν ρευμα γιατι δεν εσβησε ουτε το usb πανελακι ενδειξεων ουτε σταματησε να φορτιζει η βαση του g7......κανενα αλλο ενδεικτικο σημαδι.απλα εσβησε και ξανανοιξε.......καιρος για rma?
fusion Μάρτιος 22, 2007 #43 Μάρτιος 22, 2007 Τι εγινε σημερα εχει πεσει ιωση?Και το δικο μου χτυπησε restart οταν συνδεοταν με skype, πρωτη φορα στα χρονικα το κανει.
ergotelis Μάρτιος 22, 2007 #44 Μάρτιος 22, 2007 Aκόμη ds4! :cry: Xωρίς πλάκα, αν δε μπορείς να διαθέσεις χρήματα για κάτι καλύτερο, πάρε την ds3, και τη διαφορά κάτι άλλο.Θα κλοκάρεις πολύ καλύτερα(τουλάχιστον πιο άνετα).
Athens2004 Μάρτιος 22, 2007 #45 Μάρτιος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [23-11-2006 01:25] Με γεια ρε . Ps. Eγω παλι δεν μπορω να καταλάβω , απο τον Αυγουστο-Σεπτεμβρη ειναι δεδομένο πως η μονη που κανει 450-500σια standar ειναι η pb5 . Οι giga ειναι λαχειο . Παρόλα αυτά δίνετε 300 για cpu , 300 για rams. Και κοβετε 30e που ειναι η διαφορά της p5b wifi με τiς ds. Καλες και χρυσες ειναι και οι γιγα δεν λεω αλλα , οχι οπως οι pb5 που κανουν τα παντα outofthebox. Eλα ξαδερφε Φράγμα . Ο ξαδερφος προσπάθησε αλλα μονο για διαφημηση της asus δεν τον κατηγορήσατε. anywa1 , ποτε δεν ειναι αργά
greekfragma Μάρτιος 22, 2007 Author #46 Μάρτιος 22, 2007 Commando ον δε γουεη........απλα περιμενω να τελειωσει το νεο προτζεκτακι με το LianLi G70......ωστε να τα στησω ολα μια και καλη........αλλα μου κανει εντυπωση η ds4....ουτε η dfi δεν μου κανε τετοια πραγματα....και οταν τα κανε ειχαμε συγκεκριμενα χαδια να της κανουμε που επιαναν......ενω η giga κρυοκ@λη τελειως
Maximus Μάρτιος 22, 2007 #48 Μάρτιος 22, 2007 Φράγμα μην παίρνεις commando και ιστορίες, πάρε μια P5B-dlx και άσε τα πολλά πολλά, αφού το καλοκαίρι ο προφήτης Dag μου το είπε, θα πάρεις AMD :D (άσε που μπορεί κι εγώ να πάρω :p)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.