_daemon_ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Καλησπέρα,έχω στήσει ένα lan και το ένα συνδέεται μέσω του άλλου στο internet. Γίνεται να βάλω κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε να ελέγχω την ταχύτητα με την οποία μπορεί να μπαίνει το άλλο; Σαν netlimiter αλλά για lan. Thanks
_daemon_ Νοέμβριος 23, 2006 Author #3 Νοέμβριος 23, 2006 Δηλαδή μπορώ να κάνω limit σε ένα πρόγραμμα που τρέχει μέσω του άλλου pc;Γιατί δεν έχω εντοπίσει αυτή την επιλογή
blade_pan Νοέμβριος 23, 2006 #4 Νοέμβριος 23, 2006 Δλδ θες πχ να μειωσεις το bandwith του mtorrent στο αλλο pc?τι ακριβως θες να κανεις?
blade_pan Νοέμβριος 23, 2006 #6 Νοέμβριος 23, 2006 Αυτο γινεται απλα αν ορισεις την ταχυτητα στο mtorrent να ειναι κατω απο καποια συγκεκριμενη τιμη...Γινεται και απο QOS.Το πιο απλο και ευκολο ειναι το πρωτο...
_daemon_ Νοέμβριος 24, 2006 Author #7 Νοέμβριος 24, 2006 Το θέμα είναι να ελέγχω την ταχύτητα από το δικό μου pc btw, thanks για την βοήθεια
trendy Νοέμβριος 26, 2006 #9 Νοέμβριος 26, 2006 Κάνε remote desktop στον άλλον υπολογιστή και ρύθμισε την ταχύτητα που θα κατεβάζει.
Snips Δεκέμβριος 1, 2006 #10 Δεκέμβριος 1, 2006 Και όταν έχουμε το 585 να συνδέεται στο 1ο PC (192.168.1.X) με ethernet, σε άλλο PC ασύρματα (automatic IP), πως κάνουμε το control; 1. Δεν θέλουμε να έχουμε remote desktop. ΓΕνικά να μην υπάρχει κάτι εγκατεστημένο έξτρα στο client PC2. Υπάρχει πρόγραμμα που να ελέγχει την κίνηση του internet προς το 2ο PC αλλά και να καταγράφει την κίνηση προς και από σε log. Της μορφής "το Χ application είχε τόση ροή προς/από το internet."3. Να καταγράφει σε log την κίνηση μεταξύ των 2 PC (LAN).4. ϊσως το πιο περίεργο: Να δίνει πρόσβαση στο NET ανάλογα με την εφαρμογή και τα κριτήρια που έχει θέσει ο server (PC1) για την εφαρμογή αυτή.δλδ..Πχ δεν θέλω να μπαίνει ο browser του PC 2 στο ιντερνετ, οπότε να του θέσω από πριν κάτι σαν :If firefox tries to reach internet....[then....b]give him the ..POULOS"ήID utorrent tries to reach the internet.....then let it be..Αν τελικα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά παρόμοιο που αναγκαστικά πρέπει να εγκατασταθεί μια client εφαρμογή (να μην πληρεί το κριτήριο 1 δλδ) στο client PC ...ε το ακούμε και αυτό....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.