adok13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Kαλησπέρα φίλοι μου.Eχω το εξής πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Tο pc μου μετά από κάποια ώρα όχι συγκεκριμένημου κάνει restart.Το πρόβλημα δεν είναι στις θερμοκρασίες το έχω ελεγξει.Επισης για να καταλάβετε,όταν τα windows φορτώνουν (στο σημείο οπού γεμίζει η μπάρα)κάποια στιγμή κολάι για δυο-τρία δευτερόλεπτα κάνει ένα μακρύ μπιπ,και μετά συνεχίζει κανονικα.Το μπιπ έρχεται από τα ηχεία κ όχι απτό mobo.Celeron 2,4Sdram 256
jpavly Νοέμβριος 22, 2006 #2 Νοέμβριος 22, 2006 Ξεκίνα στρεσάροντας το PC σου με ένα μετροπρόγραμμα.Κατέβασε το S&M από τα tools στην κεντρική του thelab.gr και τρέξε το.Επίσης, κατέβασε το memtest, κάψ'το σε ένα CD και κάνε boot με αυτό για να ελέγξεις τις μνήμες σου.
adok13 Νοέμβριος 22, 2006 Author #3 Νοέμβριος 22, 2006 Ευχαριστω για την συμβουλη θα το δοκιμασω κιαυτο.Καποιοσ αλλος μηπως ξερει συγκεκριμενα;
asikamin Νοέμβριος 22, 2006 #4 Νοέμβριος 22, 2006 my computer > properties > advanced > Start up and recovery > settings > ξετσεκάρεις το automatically restart > okτι λειτουργικό έχεις?
adok13 Νοέμβριος 23, 2006 Author #5 Νοέμβριος 23, 2006 Το εχω κανει αυτο αλλα τιποτα.windows xp εχω.Επισης στο bios εχω κανει disable την επιλογη για να κανειαυτοματο shutdown o υπολογιστης σε καποιεσ θερμοκρασιες.μηπως ξερει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι ανωτατες λογικες θερμοκρασιεστης cpu του σκληρου και του case;επισης να σας πω οτι το case μου δεν εχει ανεμιστηρακι.θα του βαλω ενα μπροστα και κατω.θελω να ρωτησω η φορα που θα πρεπει να εχει,ειναι απο εξω προς τα μεσα ωστε να φερνει κρυο αερα στο case;
jpavly Νοέμβριος 23, 2006 #6 Νοέμβριος 23, 2006 Θα βάλεις ένα μπροστά και ένα πίσω. Το μπροστά να βάζει μέσα στο κουτί και το πίσω να βγάζει.Τα μετροπρογράμματα τα χρησιμοποίησες? Μπορεί να μην σου φαίνονται συγκεκριμμένα, αλλά στην ουσία θα σου δείξουν ποιο κομμάτι hardware ευθύνεται για τα restarts.
adok13 Νοέμβριος 23, 2006 Author #7 Νοέμβριος 23, 2006 χρησιμοποιησα το S&M φιλε μου.την cashe 1 της cpu την ολοκληρωσε,οταν εφτασε στην cashe2 μετα απο λιγο εκανε restart.βασικα δεν ειχα χρονο να ψαξω το προγραμμα καλα και δεν ξερω τι να συμπερανω απο αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.