Πριονέτο Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2006 Οι νέες Εizo S2411W/2111W θα είναι διαθέσιμες στην Ιαπωνία από αρχές δεκεμβρίου στα 1200/800$ αντίστοιχα.Ευρώπη αναμένονται τον Φεβρουάριο. Τα νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις S2410W/S2110W είναι η μείωση του χρόνου απόκρισης της 24" στα 6ms από 8ms, η χρήση δυναμικού κοντραστ(3000:1) και η υποστήριξη HDCP. Χαράς ευαγγέλιο για τους φανατικούς της Eizo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Δεν ξέρω για το "χαράς ευαγγέλιο" αφού ήδη με τα 8ms & overdrive δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό και η ποιότητα εικόνας/χρωμάτων είναι στα ίδια επίπεδα με την Eizo CRT που είχα Πιστεύω ότι περισσότερο μαρκετίστικο κόλπο είναι για τους αδαείς, παρά κάτι που έχει διαφορά στην πράξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 11:26] Δεν ξέρω για το "χαράς ευαγγέλιο" αφού ήδη με τα 8ms & overdrive δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό και η ποιότητα εικόνας/χρωμάτων είναι στα ίδια επίπεδα με την Eizo CRT που είχα Πιστεύω ότι περισσότερο μαρκετίστικο κόλπο είναι για τους αδαείς, παρά κάτι που έχει διαφορά στην πράξη Αν και θα μπορούσα να συμφωνήσω για το overdrive το dynamic contrast που είδαμε και στην NEC 20WGX2 κάνει πραγματικά δουλειά και η υποστήριξη HDCP είναι πολύ σημαντική για όσους θέλουν να βλέπουν HD ταινίες στην οθόνη τους. Είμαι περίεργος πάντως να μάθω τί πάνελ έχει η 24αρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 H Eizo αυτή την εποχή συνεργάζεται με τη Samsung όσον αφορά στα panels. Οπότε λογικά αυτό θα έχει. Για τα ηλεκτρονικά όμως, backlight κλπ, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 αχα...Εχουν εισοδο hdmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 22, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:02] H Eizo αυτή την εποχή συνεργάζεται με τη Samsung όσον αφορά στα panels. Οπότε λογικά αυτό θα έχει. Για τα ηλεκτρονικά όμως, backlight κλπ, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο Νομίζω η παλιά 24αρα έχει LTM240M1 πάνελ(PVA) ενώ η καινούργια LTM240M2(S-PVA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:21] αχα...Εχουν εισοδο hdmi? Δεν έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Μισο γιατι εχω μπερδευτει...Το HDCP τι ειναι ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Νοέμβριος 22, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 HDCP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.