Jump to content

Watercooling Περίεργες temps?

ergotelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, έχω τώρα στη κατοχή μου έναν amd 3800+ x2, με υδρόψυξη τριπλό Swiftech ψυγείο,την Laing plus και το μπλοκ eleven(Δλδ πολύ καλή υδρόψυξη) , τον βάζω τέστ με 1,4 τάση στο s&m, και εντόπισα μέγιστη 42 βαθμούς με θερμοζεύγος θερμοκρασία πλάι γύρω-γύρω από τον επεξεργαστη! Από το coretemp 47&53 αντίστοιχα, είναι δυνατόν, μήπως κάτι πάει στραβα?Είναι λογικό?Μήπως αυτό θα πει πως χρειάζεται ξεκαπάκωμα?

εμενα δεν μου φαινεται περιεργο.....και ο δικος μου με νερακι τοση διαφορα επαιζε μεταξυ πλαινου στο καπακι και στο εσωτερικο του.......σιγουρα με ενα ξεκαπακωμα και κεραμικη παστουλα θα πας πολυ καλυτερα.:)

Αρχική απάντηση από greekfragma

εμενα δεν μου φαινεται περιεργο.....και ο δικος μου με νερακι τοση διαφορα επαιζε μεταξυ πλαινου στο καπακι και στο εσωτερικο του.......σιγουρα με ενα ξεκαπακωμα και κεραμικη παστουλα θα πας πολυ καλυτερα.:)

Οκ ευχαριστώ, απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική για να είναι πραγματική θερμοκρασία 53 βαθμών, 1,4 πηρύνας είναι και νεράκι πολύ καλό, πάστα τη νέα της Zalman! :confused: Ίσως τον ξεκαπακώσω, έχω την αίσθηση πως δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την καλή υδρόψυξη με το καπάκι που έχει!

~50μηζ θα κερδίσεις [μιλάμε για stable κέρδος οχι maxpost/mhz ], και κανα 5-8ρι σε C. [αναλόγως τα ambient παντα . ] Η γνώμη μου είναι να μήν τον ξεκαπακώσεις γιατί με την παραμικρή στραβή [με το λεπίδι η κατά την τοποθέτηση του μπλοκ <-- η οποιά πλεον απαιτεί χειρουργικους χειρισμούς - προσοχή στο σφίξιμο] θα τον πάρεις στο χέρι και δεν ξέρω κατα πόσο θα βρείς 170 πάλι .

Αρχική απάντηση από ergotelis

Οκ ευχαριστώ, απλά μου φαίνεται λίγο υπερβολική για να είναι πραγματική θερμοκρασία 53 βαθμών, 1,4 πηρύνας είναι και νεράκι πολύ καλό, πάστα τη νέα της Zalman! :confused: Ίσως τον ξεκαπακώσω, έχω την αίσθηση πως δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την καλή υδρόψυξη με το καπάκι που έχει!

Ρε παίδες, τι εστι "ξεκαπάκωμα" ?

@Athens2004 Thanx. Γίνεται και σε Intel 8xx αυτό ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.