abarth Νοέμβριος 25, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 23:24] Όπα! Το μεμτέστ σου έχει περίοδο!Σαφώς και φταίνε οι μνήμες! ναι αλλα φταινε για τι απο ολα;(πχ για θερμοκρασια μπορει να φταινε???)επισης μπορει να βγαζουν αυτα τα λαθη επειδη ειναι κακες οι μνημες, η μητρικη εχει προβλημα, η θερμοκρασια το κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 25, 2006 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2006 Μήπως ακουμπάει κανένα καλώδιο πάνω στην φτερωτή του ανεμιστήρα; Δεν γίνεται να κάνει τόσο θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 26, 2006 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Πρώτα άλλαξε τις μνήμες.Αυτό είναι απόλυτο.Δεν γίνεται να φταίει η θερμοκρασία ή η μητρική που βγάζει η μνήμη σφάλματα.Πρακτικά τουλάχιστον.Tις επιστρέφεις λοιπόν για RMA και αφού τις αλλάξεις μετά ξανασυζητάμε.Δεν γίνεται να έχεις υπολογιστή με χαλασμένη μνήμη, που από το πρώτο τρέξιμο βγάζει λάθη.Δεν επιτρέπεται ούτε ένα λάθος ακόμα και αν τρέχεις μια ολόκληρη μέρα το memtest.Χαλασμένη μνήμη ίσον λάθος ανάγνωση και εγγραφή των δεδομένων, οπότε θα έχεις συνέχεια επανεκκινήσεις, κατεστραμμένα αρχεία στο δίσκο και ότι κουλό μπορείς να φανταστείς. Είναι πιθανόν ακόμα και να σου καούν εξαρτήματα που ελέγχονται από software.Ούτε λειτουργικό θα μπορέσεις καλά καλά να εγκαταστήσεις, ούτε να κάνεις τίποτα.Ο θόρυβος του ανεμιστήρα δεν είναι εντάξει.Ή έχει χαλάσει ή βρίσκει κάπου ή δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά την ψύκτρα του επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:27] Μήπως ακουμπάει κανένα καλώδιο πάνω στην φτερωτή του ανεμιστήρα; Δεν γίνεται να κάνει τόσο θόρυβο... μπα, τα εχω μαζεμενα με πλαστικο νηματακι ... τι μπορει να ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 11:27] Πρώτα άλλαξε τις μνήμες. Αυτό είναι απόλυτο. Δεν γίνεται να φταίει η θερμοκρασία ή η μητρική που βγάζει η μνήμη σφάλματα. Πρακτικά τουλάχιστον. Tις επιστρέφεις λοιπόν για RMA και αφού τις αλλάξεις μετά ξανασυζητάμε. Δεν γίνεται να έχεις υπολογιστή με χαλασμένη μνήμη, που από το πρώτο τρέξιμο βγάζει λάθη. Δεν επιτρέπεται ούτε ένα λάθος ακόμα και αν τρέχεις μια ολόκληρη μέρα το memtest. Χαλασμένη μνήμη ίσον λάθος ανάγνωση και εγγραφή των δεδομένων, οπότε θα έχεις συνέχεια επανεκκινήσεις, κατεστραμμένα αρχεία στο δίσκο και ότι κουλό μπορείς να φανταστείς. Είναι πιθανόν ακόμα και να σου καούν εξαρτήματα που ελέγχονται από software. Ούτε λειτουργικό θα μπορέσεις καλά καλά να εγκαταστήσεις, ούτε να κάνεις τίποτα. Ο θόρυβος του ανεμιστήρα δεν είναι εντάξει. Ή έχει χαλάσει ή βρίσκει κάπου ή δεν έχεις εγκαταστήσει σωστά την ψύκτρα του επεξεργαστή. οκ δευτερα πρωι παω και ΤΗΝ αλλαζω (μια 1gb ειναι trascend....) τουλαχιστον δεν εχω δοκιμες εδω να δω ποια φταιει μπορει να φταιει ομως η μνημη για τα ολα τα αλλα; να εχει χαλασει ο ανεμιστηρας ετσι απλα; Δεν εχει κατι δυσκολο για την εγκατασταση.. Ενα τριπινο ειναι που μπαινει σε σαφη θεση. 4 ποδαρακια εχει που τα βλεπεις οτι κουμπωσαν ....τι αλλο να κανεις;Τι λαθος μπορει να κανεις; Να βρισκει καπου παλι κουλο μου φαινεται (οχι αυτο που λες, απλα δεν εχω κατι που μπορει να ακουμπαει)....τα καλωδια ειναι συμμαζεμενα, απο κατω δεν εχει τπτ....τι αλλο.... εχετε και την παρασκευη τον καφε.....δεν μπορουσε να ειναι δευτεριατικος ?? ......ειναι και ο τσοζ καποια μιλια μακρια ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 εχμ παρατηρηστε κατι ..... εχει με κοκκινο στηλο, με μπλε και με ...μαυρο-γκρι καποιες μουτζουρες.....που φυσικα δεν εγιναν απο εμενα.... τι ειναι αυτο; ΥΓ νιωθω πως προσπαθω να λυσω τον κωδικα νταβιντσι ...ενα μαμοπισι ηθελα να φτιαξω ....... καλα ημουν με το λαπτοπακι μου στο σπιτι ... ΥΓ2 τον θορυβο τον ελυσα.....(κατι ειναι κ τουτο) ....εβγαλα την ψυκτρα, την καθαρισα, την κουνισα .....το ξαναεστησα...και απο θορυβο γιοκ...ολα τα αλλα παραμενουν βεβαια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 ξεκινησε απο 39C και σε 7 λεπτα περιπου ειναι στους 55C [ΜΟΝΟ ΒΙΟΣ] απο το 39 στο 50 πηγε σε 2 λεπτα (οπως ειπα χωρις θορυβο πλεον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 26, 2006 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 μαλλον η μητρικη σου μου κανει λιγο για pre-tested.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 14:34] μαλλον η μητρικη σου μου κανει λιγο για pre-tested.... δλδ?απο το πλαισιο?απο αλλο αγοραστη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 26, 2006 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 δεν αποκλειεται να την δοκιμασαν να ειδαν οτι δεν τους κανει και να της πλαστικοποιησαν το σακουλακι...'η να την δοκιμασε και καποιος αλλος αγοραστης και να ειχε παρομοια προβληματα με τα δικα σου και να την εκανε rma... δεν εξηγειται αλλιως οι μουτζουρες..εκτος αν η κορουλα σου ζωγραφιζει οτι βρισκει μπροστα της και δεν την πηρες γραμμη...:hehe: Σοβαρα τωρα θα πηγαινα στο καταστημα εξοργισμενος και θα τους την πεταγα στην μουρη...ΕΥΚΟΛΑ... :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 26, 2006 Author #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 κοιτα, ακομα κ αν εχουν κανει βλακεια αυτοι δε θελω να 'τσατιστω'.... εαν φυσικα ειναι και αυτοι 'καλοι' μαζι μου... εγω απλα θελω να τρεχει οκ το πισι με καλη θερμοκρασια και χωρις προβληματα.... κ φυσικα να λυθει μεσα σε 1-2 μερες... τεσπα, αυριο πρωι παω πλαισιο και το αφηνω εκει το πισι .... (πως εξασφαλιζω οτι οτι εχω αφησει θα παρω πισω; πχ καρτα γραφικων 7800γτ κλπ;τα εχω γραμμενα σε ενα χαρτι κολλημενο στο πλαι του πισι αλλα αυτο ειναι δικη μου πατεντα ...) το συμπερασμα ειναι πως , καλο ειναι να παιρνεις απο ενα μαγαζι ευαισθητα κομματια και το μαγαζι να εχει καλο rma....ελπιζω το πλαισιο να με βγαλει ασπροπροσωπο οπως κανει μεχρι τωρα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 26, 2006 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 θα σου κοψουν ενα δελτιο παραλαβης το οποιο θα αναγραφει τα πραγματα που πηραν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 26, 2006 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2006 Συνήθως εκεί μπαίνουν οι έλεγχοι που γίνονται στη μητρική σε διάφορα επίπεδα, πριν βγεί από το εργοστάσιο στο εμπόριο.Αλλά με μαρκαδόρο και όχι με στυλό.Κατά τη γνώμη μου όμως είναι ασήμαντο αυτό.Μια χαρά είναι η μητρική σου και όλα τα υπόλοιπα.Η μνήμη που έβαλες εκτός που είναι σκάρτη είναι και μούφα κατά τη γνώμη μου.Βάλε Super Talent.Μια ένσταση έχω στον τρόπο συναρμολόγησης του κουτιού που δείχνει προχειρότητα.Πρόσεξες ότι έχει μια στραβά βιδωμένη βάση για το τροφοδοτικό?Δεν πρέπει να είναι και το καλύτερο κουτί της αγοράς.Δεν μένεις καλύτερα με laptop?Τι τα θέλεις τα προβλήματα?Πλήρωσες για συναρμολόγηση ή το έφτιαξες μόνος σου?Όλο λες για διάφορα προβλήματα.Ποια?Μόνο ένα πρόβλημα έχεις.Τη μνήμη.’λλαξε την με Super Talent και όλα θα είναι μια χαρά.Όσο για τη θερμοκρασία θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω ότι έγινε σωστά η εγκατάσταση του επεξεργαστή, από αυτά που γράφεις ότι έβγαλες και φύσηξες τον ανεμιστήρα της CPU και σταμάτησε ο θόρυβος.Πιστεύω ότι κάτι έχεις κάνει λάθος.Πήγαινε λοιπόν στο Πλαίσιο και πλήρωσε το service να σου το φτιάξουν σωστά.Δεν είναι υποχρέωση τους να σου το φτιάξουν δωρεάν αν αγόρασες εξαρτήματα και όχι ολόκληρο υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 27, 2006 Author #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Χθες, στις 22:30] Συνήθως εκεί μπαίνουν οι έλεγχοι που γίνονται στη μητρική σε διάφορα επίπεδα, πριν βγεί από το εργοστάσιο στο εμπόριο.Αλλά με μαρκαδόρο και όχι με στυλό.Κατά τη γνώμη μου όμως είναι ασήμαντο αυτό.Μια χαρά είναι η μητρική σου και όλα τα υπόλοιπα.Η μνήμη που έβαλες εκτός που είναι σκάρτη είναι και μούφα κατά τη γνώμη μου.Βάλε Super Talent.Μια ένσταση έχω στον τρόπο συναρμολόγησης του κουτιού που δείχνει προχειρότητα.Πρόσεξες ότι έχει μια στραβά βιδωμένη βάση για το τροφοδοτικό?Δεν πρέπει να είναι και το καλύτερο κουτί της αγοράς.Δεν μένεις καλύτερα με laptop?Τι τα θέλεις τα προβλήματα?Πλήρωσες για συναρμολόγηση ή το έφτιαξες μόνος σου?Όλο λες για διάφορα προβλήματα.Ποια?Μόνο ένα πρόβλημα έχεις.Τη μνήμη.’λλαξε την με Super Talent και όλα θα είναι μια χαρά.Όσο για τη θερμοκρασία θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω ότι έγινε σωστά η εγκατάσταση του επεξεργαστή, από αυτά που γράφεις ότι έβγαλες και φύσηξες τον ανεμιστήρα της CPU και σταμάτησε ο θόρυβος.Πιστεύω ότι κάτι έχεις κάνει λάθος.Πήγαινε λοιπόν στο Πλαίσιο και πλήρωσε το service να σου το φτιάξουν σωστά.Δεν είναι υποχρέωση τους να σου το φτιάξουν δωρεάν αν αγόρασες εξαρτήματα και όχι ολόκληρο υπολογιστή. α)η μνημη φυσικα κ θα αλλαχτειβ)ο επεξεργαστης αν ειδες τις εικονες δεν μπορει να τοποθετηθει διαφορετικα ακομα και να ηθελαγ)η ψυκτρα του επεξ. επισης δεν μπορει να τοποθετηθει διαφορετικα ακομα και να ηθελα. Προφανως ειτε κατι ειχε που ενοχλουσε τον ανεμιστηρα ή συντονιζοταν κατι αλλο εκει διπλα απο τον ανεμιστηρα (καποιο καλωδιακι κλπ) Επισης στην 1η τοποθετηση δεν εκανε θορυβο. Στην 2η τοποθετηση οπου εβαλα artics5 για να δω ισως μειωση σε θερμοκρασια εκανε θορυβο. Στην 3η τοποθετηση παλι με artics5 δεν εκανε θορυβο ουτε ομως μειωθηκε η θερμοκρασια.δ)η θερμοκρασια ειναι πολυ υψηλη κ συμφωνα με την ιντελ "The maximum operating temperature of the Intel® Core 2 Duo processor E6600 is 60.1 degrees Celsius. As long as the processor is operating under this temperature it is operating within specifications. We recommend setting any thermal alarms about three (3) degrees below the maximum recommended temperature for the processor. We do not have a normal operating temperature for the processor as this temperature will vary depending on the chassis and other hardware installed on the system as well as the actual load the software is placing on the processor."ε)ολα τα παρτς ειναι απο πλαισιο 1 εβδομαδας περιπου.Αν μου πουν τπτ για συναρμολογηση κλπ τοτε θα τους πω απλα να βαλουν ενα κουτι δικο τους (που μου αρεσε κιολας) και να το στησουν .....[μονο το κουτι δεν ειναι δικο τους]στ)συστηματα εχω στησει πολλα κ εχω ηδη 3 δικα μου ....αρα δεν ειναι θεμα να εμενα με λαπτοπ ή οχι απο 'γνωσεις' ...πλακα εκανα...ζ)ας πουμε οτι εκανα λαθος.Που κ τι;Εφοσον απο τις εικονες αν δεις φαινεται οτι ειναι στημενα οκ ολαη)λογω μνημης μπορει να εχει προβλημα στο ΒΙΟΣ κ σε θερμοκρασια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 27, 2006 Author #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 επισης, θα ηθελα να κανω upgrade το bios της μητρικης αλλα θελει windows η dos....οποτε ....δεν μπορω να δω αν θα αλλαξει κατι στη θερμοκρασια. Τεσπα, οπως ειπα τον γυρισα στο πλαισιο κ περιμενω την ετυμηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 27, 2006 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Δεν πειράζεις τίποτα αν δεν αλλάξεις μνήμη γιατί θα χαλάσεις και το BIOS.Όσο για την εγκατάσταση του επεξεργαστή, από τη στιγμή που το κουμπώνεις, δεν βγαίνει εύκολα. Να υποθέσω ότι δεν πίεσες αρκετά δυνατά τα pins μέχρι να ακούσεις διπλό κλικ από το κάθε pin, ώστε να κουμπώσει και να λοκάρει ο ανεμιστήρας?Διαφορετικά με ποιο τρόπο το έβαλες και το έβγαλες τόσες φορές έτσι απλά, μια για να βάλεις πάστα, μια για να φυσήξεις τον ανεμιστήρα και τέτοια?Αλήθεια που την έβαλες την πάστα?Πάνω στο σφουγγαράκι που είχε κολλημένο? Ή το έβγαλες το thermalpad που είχε πάνω η Intel?Αν το έβγαλες με τι το έβγαλες?Ξέρεις ότι έχεις χάσει την εγγύηση του επεξεργαστή με αυτό που έκανες?Πόση πάστα έβαλες και με ποιο τρόπο?Τι έγινε με τη βάση του τροφοδοτικού που ήταν βιδωμένη στραβά?Δεν μας είπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Νοέμβριος 27, 2006 Author #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 15:03] Δεν πειράζεις τίποτα αν δεν αλλάξεις μνήμη γιατί θα χαλάσεις και το BIOS. εχμ, τι εννοεις δεν πειραζω τπτ;ναι το ΒΙΟΣ δεν το πειραζω ουτως η αλλως γιατι θελω να διορθωθει απο πλαισιο οτι φταιει (μνημη κλπ)Όσο για την εγκατάσταση του επεξεργαστή, από τη στιγμή που το κουμπώνεις, δεν βγαίνει εύκολα. Να υποθέσω ότι δεν πίεσες αρκετά δυνατά τα pins μέχρι να ακούσεις διπλό κλικ από το κάθε pin, ώστε να κουμπώσει και να λοκάρει ο ανεμιστήρας? βγαινει πανευκολα.Τα μαυρα 'βιδακια' που εχει εχουν ενα βελακι που δειχνει την φορα που γυρνας για να ξεκουμπωσει. Ειναι παναπλο.... Και φυσικα ακουσα το διπλο κλικ αλλα και κοιταξα κατω απο τη μητρικη αν εχει βγει το μαυρο βιδακι προς τα εξω αναμεσα στα 2 ασπρα πλαστικα 'αυτακια' Διαφορετικά με ποιο τρόπο το έβαλες και το έβγαλες τόσες φορές έτσι απλά, μια για να βάλεις πάστα, μια για να φυσήξεις τον ανεμιστήρα και τέτοια? οπως περιγραφω παραπανω...ειναι πολυ απλο. Απλα θελει λιγη δυναμη να στριψει το μαυρο βιδακι...αλλα ειναι ευκολο...Αλήθεια που την έβαλες την πάστα?Πάνω στο σφουγγαράκι που είχε κολλημένο? Ή το έβγαλες το thermalpad που είχε πάνω η Intel?Αν το έβγαλες με τι το έβγαλες? Την εβαλα ΟΠΩΣ το περιγραφει η ιδια η ΙΝΤΕΛ στο σαιτ της.Το θερμαλπαντ πρεπει να βγει (ειναι παστα ουσιαστικα) για να μπει νεα. Η ποσοτητα ειναι αυτη που περιγραφει η Ιντελ αλλα και στο σαιτ εδω τα διαφορα tutorials που εχουν γραψει χρηστες εμπειροι.Το εβγαλα με ασετον ΧΩΡΙΣ λαδι.Με χαρτι υγειας μαλακο και με ηπιες κινησεις λιγο λιγο χωρις φυσικα να πασαλοιφθει ή να παει καπου αλλου παστα.Ξέρεις ότι έχεις χάσει την εγγύηση του επεξεργαστή με αυτό που έκανες? α)δεν το ξερει το πλαισιο οτι εβαλα αλλη πασταβ)την παστα την εβαλα ΑΦΟΥ με την μαμισια ειχε υψηλη θερμοκρασιαγ)η ιδια η ΙΝΤΕΛ αναφερει οτι μπορεις να το κανεις στο σαιτ της και μαλιστα προτεινει παστεςΠόση πάστα έβαλες και με ποιο τρόπο? οπως περιεγραψα παραπανωΤι έγινε με τη βάση του τροφοδοτικού που ήταν βιδωμένη στραβά?Δεν μας είπες. εχμ δεν ειναι ακριβως ετσι. Εχει 2 σημεια να βιδωνει κ το ενα μονο βολευε γιαυτο το τροφοδοτικο. Εχω βαλει απο πισω παξιμαδι και το βιδωσα εκει για να στερεωνει και την αλλη κανονικα. (αλλαξα τροφοδοτικο μπας κ δω ασπρη μερα) ... Δεν κουνιοταν ουτως η αλλως κ χωρις παξιμαδι κ βιδα (δλδ κ με μια βιδα οκ ηταν) αλλα για σιγουρια εβαλα και αυτο ως εξτρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2006 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 απο ποτε αν βαλεις παστα στον επεξεργαστη ειναι αυτοματα και απωλεια εγγυησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 27, 2006 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 16:00] εχμ, τι εννοεις δεν πειραζω τπτ;ναι το ΒΙΟΣ δεν το πειραζω ουτως η αλλως γιατι θελω να διορθωθει απο πλαισιο οτι φταιει (μνημη κλπ)βγαινει πανευκολα.Τα μαυρα 'βιδακια' που εχει εχουν ενα βελακι που δειχνει την φορα που γυρνας για να ξεκουμπωσει. Ειναι παναπλο.... Και φυσικα ακουσα το διπλο κλικ αλλα και κοιταξα κατω απο τη μητρικη αν εχει βγει το μαυρο βιδακι προς τα εξω αναμεσα στα 2 ασπρα πλαστικα 'αυτακια' οπως περιγραφω παραπανω...ειναι πολυ απλο. Απλα θελει λιγη δυναμη να στριψει το μαυρο βιδακι...αλλα ειναι ευκολο...Την εβαλα ΟΠΩΣ το περιγραφει η ιδια η ΙΝΤΕΛ στο σαιτ της.Το θερμαλπαντ πρεπει να βγει (ειναι παστα ουσιαστικα) για να μπει νεα. Η ποσοτητα ειναι αυτη που περιγραφει η Ιντελ αλλα και στο σαιτ εδω τα διαφορα tutorials που εχουν γραψει χρηστες εμπειροι.Το εβγαλα με ασετον ΧΩΡΙΣ λαδι.Με χαρτι υγειας μαλακο και με ηπιες κινησεις λιγο λιγο χωρις φυσικα να πασαλοιφθει ή να παει καπου αλλου παστα.α)δεν το ξερει το πλαισιο οτι εβαλα αλλη πασταβ)την παστα την εβαλα ΑΦΟΥ με την μαμισια ειχε υψηλη θερμοκρασιαγ)η ιδια η ΙΝΤΕΛ αναφερει οτι μπορεις να το κανεις στο σαιτ της και μαλιστα προτεινει παστεςοπως περιεγραψα παραπανωεχμ δεν ειναι ακριβως ετσι. Εχει 2 σημεια να βιδωνει κ το ενα μονο βολευε γιαυτο το τροφοδοτικο. Εχω βαλει απο πισω παξιμαδι και το βιδωσα εκει για να στερεωνει και την αλλη κανονικα. (αλλαξα τροφοδοτικο μπας κ δω ασπρη μερα) ... Δεν κουνιοταν ουτως η αλλως κ χωρις παξιμαδι κ βιδα (δλδ κ με μια βιδα οκ ηταν) αλλα για σιγουρια εβαλα και αυτο ως εξτρα..... Ωραία, αφού ξέρεις από υπολογιστές τι ρωτάς σε 3 σελίδες?Και γιατί έκανε αυτόν τον θόρυβο σαν μπακατέλα ο επεξεργαστής και ανέβαζε θερμοκρασία, αφού τον είχες κουμπώσει σωστά όπως λες.Τι έγινε και διορθώθηκε ο θόρυβος και μειώθηκε η θερμοκρασία?Μαγικά?Αν μπει σωστά η θερμοαγώγιμη πάστα και σε σωστή ποσότητα, χωρίς να πάρει αέρα, δεν βγαίνει εύκολα ο επεξεργαστής από την ψύκτρα, παρά μόνο αν τον σύρεις προς το πλάι.Δεν είναι κακό να ρωτάς και όποιος θέλει σου απαντάει, αλλά υπάρχουν και κανόνες.Πλησίασες τα όρια του spamming με συνεχόμενες ερωτήσεις της μιας σειράς .....Υπάρχει και edit στα ποστ που γράφεις αν θέλεις να διορθώσεις ή να προσθέσεις κάτι.Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:06] απο ποτε αν βαλεις παστα στον επεξεργαστη ειναι αυτοματα και απωλεια εγγυησης? Από πότε σου δέχονται RMA έναν καμένο επεξεργαστή, με κράμα υγρού μετάλλου ή με δύο χιλιοστά πάστα πάνω στο thermalpad, που έχουν ξεχειλίσει γύρω γύρω?Τυπικά απαγορεύεται να αφαιρεθεί το thermalpad και να αντικατασταθεί με άλλη πάστα.Υπάρχει και σχετικό παλιότερο ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.