nekro8afths Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 εχο ενα custom συστηματακι το ειχα δειξει πια παλια κ ειχα την λ20 ε σημερα μου ηρθε η λ30 η οποια μολισ την ειδα επαθα ταραχη !!! αυτη δεν ειναι αντλια τανκ ειναι :P ε κ δεν ξερω που να την βαλω σκεφτομαι να την βαλω εδω: α. εδω τι λετε κανει ? εκει εχω κ την λ20 τωρα αλλα τρεχει λιγακι που που απο βλακια συνδεσης στην λ30 θα προσεχω http://briefcase.pathfinder.gr/download/555663 ή β εδω? βεβεα το πισι ειναι στο πατωμα τωρα :P κ να βγαλο τον σωληνα απο μια pci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 ιδου ειναι φιλε η κουρτινα "β" δεν δειχνει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Νοέμβριος 21, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 τι περιμενεις να δειξει ?? σε πια απο τισ 2 θεσεις ειναι καλυτερα να τοποθετηθει η αντλια τι περιμενεισ να δεις? καμια 2μετρη :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Νοέμβριος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 σου προτεινω το β) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 22, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Kι εγώ πιστεύω πως το σημείο β είναι καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Η λ30 έχει head pressure 2 μέτρα νομίζω.Δηλαδή αμα βάλεις την αντλία να μεταφέρει νερό από ενα μέρος σε ένα άλλο με υψομετρική διαφορά 2 και πάνω μέτρα το νερό θα παραμένει στάσιμο στην σωλήνα. (δοκίμασε το να βρεις εμπειρικά πόσο είναι )Συνεπώς από κάτω στο κουτί εώς πάνω στο ψυγείο ειναι περίπου 1 μέτρο και χάνεις πολύ από την δύναμη της.Βρες το μέρος που έχει μικρότερη υψομετρική διαφορά από τα δύο ακραία στοιχεία του κυκλώματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.