gdp77 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 Υπάρχουν πάρα πολλά freeware fax utilities. Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και ελαφρύ; (Με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα preview, αρχείο εισερχόμενων και εξερχόμενων και φυσικά δυνατότητα επισύναψης αρχείων π.χ. doc, txt, jpg κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Δε νομιζω να βρεις κανενα καλο free!Παντως ενα πολυ καλο αλλα shareware ειναι το fax machine!Το χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Απο την αλλη μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτο των windows που ειναι εξισου καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Το fax των WindowsXP με έχει καλύψει απόλυτα στις ανάγκες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 22:22] Το fax των WindowsXP με έχει καλύψει απόλυτα στις ανάγκες μου. Και εγω συμφωνω με αυτο, παρόλα αυτα εχω καταφερει να το εγκαταστησω μονο μια φορα!Καθε φορα που προσπαθω μου σταματαει την εγκατασταση στη μεση κι μετα δεν κανει τιποτα Εχεις υπόψη σου κατι σε σχεση με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 21, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Το CD των Windows το έβαλες? Όχι, δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Συγνώμη αν χαλάω το thread αλλα σκέφτηκα οτι η ερώτηση μου είναι σχετική με το θέμα!Με το fax των XP μπορώ να λάβω αλλά και να στείλω fax ? Επίσης μπορώ να σκανάρω ένα έγγραφο και να το στείλω ? Υποθέτω οτι το pc πρέπει να είναι 24/7 ανοιχτό ? (Θα μου πείτε γιατί δεν το δοκιμάζεις, απλά κάπου έχει παραπέσει το cd των windows και ρωτάω για να μην ψάχνω άδικα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 22, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Έχω στείλει fax με το utility των XP, αλλά για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει το preview. Το πατάω και δεν κάνει τίποτα... Γι΄αυτό ψάχνω κάποια άλλη εφαρμογή. Με το fax των XP μπορώ να λάβω αλλά και να στείλω fax ?Ναι μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Symantec WinFax Pro.Αυτο εχει βαλει ο ΙΤ στην εταιρια. Πολυ απλο στην χρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.