Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 Ειδα αυτο εδω tft screen filters και αναρωτιεμαι αν ξερει κανεις που μπορω να βρω?Δεν θελω privacy filter η τιποτα τετοιο. Κατι σε antiglare η απλα για προστασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 21, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Χρειάζονται antiglare oι TFT ?? Νομίζω πως όχι αφού η επιφάνειάς τους δεν είναι "τζαμι" να αντανακλά. Αλλά για να υπάρχουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 21, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Δεν έχει να κάνει με τα φίλτρα που βάζαμε στις crt παλιάΑυτά τα φίλτρα τα έχω δει εδώ και κάτι χρονιά και κυρίως δεν επιτρέπουν την ανάγνωση πληροφοριών από την οθόνη από κάποια γωνιά και μετά.Επίσης μπορεί να βελτιώνουν το contrast αλλά σε μια καλή οθόνη δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 εδώ γίνεται μάχη να ανεβάσουμε τις μοίρες και τώρα θα κρυβόμαστε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 21, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Ρε παιδες, αφου ειπα στο πρωτο μου ποστ ... "Δεν θελω privacy filter η τιποτα τετοιο. Κατι σε antiglare η απλα για προστασια" Καταλαβατε η να κανω και κακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 21, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 προστασία απο τι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 21, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Απο δαχτυλιες, γρατζουνιες, etc Κατι σαν αυτα τα protective films που παιρνει το psp αν εχετε δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 21, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga εδώ γίνεται μάχη να ανεβάσουμε τις μοίρες και τώρα θα κρυβόμαστε???? Από τους διπλά σου ξερώ γω?? Αυτό διαφημίζει η 3Μ αυτό σου λεμέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.