pontium Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2006 Παίδες,Έχω ένα laptop HP Pavilion dvr5000(ή dv5000,δεν θυμάμαι) και θέλω να πάρω μια ram 1gb.Το laptop αυτό δέχεται SO-DIMM DDR333.’κουσα ότι δεν είναι συμβατό με ορισμένες μάρκες......Με ποιές είναι εντέλη??Στο manual δεν λέει τίποτα
Wizard! Νοέμβριος 22, 2006 #3 Νοέμβριος 22, 2006 Η πολιτική που ακολουθώ είναι να πάω στη Viking (www.vikingcomponents.com) και να την αφήσω να μου προτείνει μνήμη ανάλογα με το laptop που ενδιαφέρομαι. Από εκεί και πέρα μπορείς να τις βρεις και amazon.co.uk ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο. Συνήθως μου έρχονται 30-40% φθηνότερα από το να πάρω από την αντιπροσωπεία την "προτεινόμενη" που συνήθως είναι viking με αυτοκόλλητο HP, DELL, κλπ... Όσο για την εγγύηση, αν πάθει κάτι, απλά βγάζεις το so-dimm πριν τους το πας...
spc Νοέμβριος 22, 2006 #4 Νοέμβριος 22, 2006 Τα τελευταία χρόνια σε laptop που φοράνε DDR 333 έχω βάλει άπειρες φορές Twinmos κλπ DDR 333 ή 400 (με κόστος της τάξης των 50 / 512 MB) και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
pontium Νοέμβριος 22, 2006 Author #6 Νοέμβριος 22, 2006 Έστειλα fax στην info quest που είναι αντιπρόσωπος της HP για μια 1gb και μου έβγαλε ένα μανίκι των 270 το μνημάκι.Επίσης η ΗΡ έχει ως συμβατές μνήμες μόνο αυτές απότι μου είπαν στο τηλέφωνο.Έχει το e-shop μια corsair στα 145 στα ίδια γιγα και δεν ξέρω τι να κάνωΜάλλον θα το δώσω και θα πάρω κανα Macbook αποτι φαίνεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.