anousios Νοέμβριος 21, 2006 Author #21 Νοέμβριος 21, 2006 Μοιαζεις πολυ σιγουρος...Θα δοκιμασω και θα σου πω αυριο τι εγινε.Προς το παρον ομως μια παρατηρηση "δια την ταξιν" του πραγματος:Ειπες"...θα τα ξαναπω αλλη μια φορα"Γιατι λες "θα ΞΑΝΑπεις"?? Δεν τα εχεις ξαναπει αυτα.Και για οσους βαριουνται παλι να διαβαζουν, oριστε τι ηταν αυτο ακριβως που ειπες στο πρωτο σου μυνημα, και που δεν δικαιολογειται η λεξη "ξανα" που την ειπες προφανως για εντυπωσεις"Copy όλα τα δεδομένα, delete το partition, μετά θα τον γυρίζεις σε Basic και μετά πάλι partition κλπ.Πρόσεξε μήπως έχεις κάποια ρύθμιση για temp files ή το swap να κάθεται εκεί, γιατί δεν πρόκειται να σε αφήσει να το κάνεις"
chrisnitro2000 Νοέμβριος 21, 2006 #22 Νοέμβριος 21, 2006 Μήπως σε βοηθήσει γιατί εμένα με βοήθησε http://support.microsoft.com/kb/309044
DJD Νοέμβριος 21, 2006 #24 Νοέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ φταίω που ασχολούμαι...
darkCount Νοέμβριος 21, 2006 #25 Νοέμβριος 21, 2006 Η αλήθεια είναι οτι αποδεικνύεται ανούσιο φίλε μάγε
anousios Νοέμβριος 22, 2006 Author #26 Νοέμβριος 22, 2006 Τελικα το ελυσα το ζητημα, υπηρχε και καποιο αλλο προβλημα(δε θυμαμαι αν το εχω πει σε αλλο thread) και στο Disk Management μου εμφανιζε και ενα fake δισκο υπο τον τιτλο missing και με ενα κοκινο X πανω του και μεγεθος παρομοιο με εναν αλλο δισκο μου. Αφου ασφαλισα τα δεδομενα μου για καθε ενδεχομενο, εκανα delete αυτον τον fake δισκο. (μαλλον το προβλημα ειχε προκυψει γιατι δεν ειχα κανει κατι καλα οταν περνουσα drivers, f6 κλπ για να περασω xp σε sata). Eτσι μπορεσα να κανω Basic τον δισκο που μεχρι προτινος δε μπορουσα με τιποτα. Ευχαριστω βεβαια οσους ενδιαφερθηκαν και ιδιαιτερα τον wizard, λυπαμαι για την ενταση αλλα δεν ευθυνομουν εγω. Αρχική απάντηση από DJD Το πρωτο ανθρωπακι προφανως ειμαι εγω...το δευτερο ποιο ειναι??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.