jogi Νοέμβριος 29, 2006 #21 Νοέμβριος 29, 2006 Αν δεν εχεις access point όμως? Γενικά συμφωνώ, το Αdhoc εχει προβληματα. Ειχα καταφέρει να δουλέψω όμως adhoc με netgear καρτα και Acer λαπτοπ στα 54mbps κανονικότατα....
felix Νοέμβριος 29, 2006 #23 Νοέμβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 12:34] Αν δεν εχεις access point όμως? Γενικά συμφωνώ, το Αdhoc εχει προβληματα. Ειχα καταφέρει να δουλέψω όμως adhoc με netgear καρτα και Acer λαπτοπ στα 54mbps κανονικότατα.... jogi, το ad-hoc που αναφέρεις, είχε απλά κλειδώσει στα 54 ή όντως η πραγματική ταχύτητα ήταν αυτή που ανταποκρινόταν σε G δίκτυο?Θέλω να πώ δηλαδή, το έχεις διαπιστώσει και με μετρήσεις ή απλά από το ονομαστικό rate του δικτύου? trendy, +1 και επό εμένα για infrastructure... Αυτό που δεν ανέφερα την προηγούμενη φορά, και ζητώ συγγνώμη για την παράλειψή μου, είναι ότι όπως έπεσα πάνω στο άρθρο της Netgear, έτσι βρήκα και 1-2 πηγές που ανέφεραν ότι το κλείδωμα των 11Mbps στα ad-hoc μπορεί να μην έχει γίνει από συγκεκριμένες εταιρίες και για συγκεκριμένα προϊόντα, δηλαδή σαν να έλεγαν ότι ο "κανονισμός" λέει κάτι, αλλά μπορεί να μην τηρείται κατα βούληση... Φιλικά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.