Jump to content

οθονη 20''-22''

sundance

Recommended Posts

γεια σας!ειμαι πολιτικος μηχανικος και σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη tft κυριως για χρηση στο γραφειο.

επειδη εχω να κανω με σχεδια με ενδιαφερει να ειναι μεγαλη->22'' θα ειναι το καλυτερο.

χρειαζομαι καλη ποιοτητα απεικονισης (δεν χρειαζεται να ειναι τελεια αφου δεν κανω γραφικα ή κατι τετοιο)

ο χρονος αποκρισης δεν ειναι η πρωτη προτεραιοτητα μιας και ισως παιζω που και που κανενα παιχνιδι...βεβαια αν ειναι και αυτο καλο δεν με χαλαει...

σκεφτομαι πολυ σοβαρα για την viewsonic VX2235wm αλλα με προβληματισε το θεμα με το ΤΝ panel.

αλλες επιλογες θα ηταν philips,lg,nec.

ποια η γνωμη σας?τι μου προτεινετε?:jump:

κι εγω σκεφτομουν την Viewsonic VX2235 λογω διαστασεων και τιμης σε σχεση με τις 24''

επειδη ομως τη θελω κυριως για gaming(WOW,racing,FPS) τη φοβαμαι λιγο

δε με απασχολουν γωνιες θεασης κλπ αφου θα ειναι ακριβως μπροστα μου στο γραφειο,δεν ξερω ομως τι γινεται με το ghosting

αξιζει τον κοπο η αλλαγη?αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει

Υ.Γ. ακομα χρησιμοποιω 17'' CRT (μετρια/καλη) iiyama 4ετιας και οταν εχω αρκετα fps ανεβαζω μεχρι 1600Χ1200(ο Η/Υ λειτουργει συνεχως και ασχολουμαι τουλαχιστον 4 ωρες την ημερα)

περιμενω μετα απο πολυ ψαξιμο και αναμονη την samsung 215tw.

21 ιντσες, spva, overdrive, συνδεσεις για τα παντα ακομα και για xbox360 ή βιντεο.

Επομενως σου την προτεινω ανεπιφυλακτα

oλες αυτες οι οθονες που εβαλες στη σουμα (?!) 20-22 εννοω ..ειναι με αναλυση 1680χ1050 εκτος απο μια benq (δεν θυμαμαι αλλη) που ειναι στα 1440χ900..και δε σε ενδιαφερει...!

Οποτε σαν χωρος εργασιας ειναι το ιδιο οποια και να παρεις (απο 1680χ1050).

Απλα στην 22αρα θα φαινονται ελφαρως μεγαλυτερα..

Φτηνη ΤΝ ειναι η fujitsu siemens L22-1W

Link 1

και εντυπωσεις λινκ 2

Aλλες 22αρες ΤΝ belinea 2225,asus MW221u...η τελευταια εχει και dvi ειναι και hdcp support..

Βεβαια στα λεφτα αυτα ...πας σε κατι αξιολογο οπως samsung 215TW που εχει πανελ s-pva και ειναι στις 21,5 ιντσες...(η πρωτη που ειχε ξεφυγει απο τις 20)

Και σε πιο χαμηλα λεφτα (400~450€)με p-mva ειναι viewsonic vX2025 ,και philips 200wp7es..

(υπαρχει και 200wb7es και ειναι με ΤΝ..)

Διαλεγεις και παιρνεις...

24αρες καλη φαση ...αλλα ξεκιναν απο 850-900€ στο χαλαρο...

Θεωρητικα μιας και κανεις σχεδια και δεν βλεπεις ταινιες...μπορεις να παρεις 2χ20+ ο8ονες..στα ιδια λεφτα..

Κι εγώ θα πρότεινα τη Samsung 215TW καθώς είναι πλήρης χαρακτηριστικών και σε λογική τιμή νομίζω.Η μόνη αμφιβολία μου έχει να κάνει με το input lag που έχει λόγω του πάνελ που φοράει και το οποίο μερικοί χρήστες το αναφέρουν στα review τους.Βέβαια για τη δουλειά που τη θες δεν τίθεται θέμα...

Edit: Μορφέα θα με ενδιέφερε αρκετά μια παρουσίαση της οθόνης όταν με το καλό την πάρεις...

Επειδή οι ΤFT οθόνες έχουν οπίσθιο φωτισμό, όταν πχ εμφανίζεται μια μαύρη εικόνα το μαύρο δεν είναι 100% μαύρο αλλά διαφεύγει λίγος φωτισμός... Αυτό είναι το backlight bleeding/leaking.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.