sattip Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 Αναβάθμιση.stop e6600.stop motherboard.stop Τι να αγοράσει ο φίλος μας που να υποστηρίζει και τους μελλοντικούς επεξεργαστές της Ιντελ????? Αυτή τη φορά το διόρθωσα εγώ. Την επόμενη φορά δυστυχώς Τρύπα.
Tsakonas Νοέμβριος 20, 2006 #2 Νοέμβριος 20, 2006 Καποια με το nvidia 680 θα ελεγα...quad core υποστηριξη εχει,sli εχει,physx θα υποστηριζει,αποτι ελεγε το παιδι που την δοκιμαζε στο σχετικο θρεντ κανει σχετικα συμπαθητικο ο/κ (αν σενδιαφερει)...evga απο το πλαισιο η περιμενεις ναρθει στο ελλαντα η asus striker...
Bassjunkies Νοέμβριος 20, 2006 #3 Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από sattip [Σήμερα, στις 22:21] skeytomai na kanw anavathmisi kai exw katalixei na parw ton e6600.poia motherboard mou protinete etsi ste na ipostirisei tous melontikous epexergastes tis intel? Καλωσόρισες στο Forum,σε παρακαλώ μιας και είναι και κανόνας του forum να γράφεις με ελληνικά και όχι με greeklish.Τα mobo που θα σου προτεινα εγώ λόγω προσωπικής εμπειρίας θα ήταν τα εξής:από 975 τo Abit AWD9, AW9D-MAX, Intel D975XBX(Bad Axe), Asus P5W-DH Deluxeκαι από 965 το Asus P5B-Deluxe, Gigabyte DS4 και DQ6 και τέλος το AB9 Pro και AB9 της AbitΑπ' ότι ξέρω όλα υποστιρήζουν τους Core 2 Duo και τους επερχόμενους Kentsfield.
blade_pan Νοέμβριος 21, 2006 #5 Νοέμβριος 21, 2006 Πηγαινε για την evga 680 που ειναι οτι πιο καινουργιο κυκλοφορει καθως ειναι και πολυ καλη σε rma...Προσωπικα εχω την gigabyte DQ6 και εχω καλες εντυπωσεις...
darkCount Νοέμβριος 21, 2006 #7 Νοέμβριος 21, 2006 θα διορθώσεις τελικά την καταχώρηση με τον τίτλο της στα Ελληνικά?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.