Dr.Paneas Φεβρουάριος 28, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Fani, θα κάνεις overclocking ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 28, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Ποιά ετερεία έχει καλά τροφοδοτικά? επίσεις τι μητρηκή μπορώ να πάρω? Για την κάρτα σκέφτομαι να πάρω 37 LG 1920x1080! το eshop απλά είναι κοντά μου για αυτό σκέφτομαι να πάρω απο κεί!Τροφοδοτικά: Corsair Silverstone PCP&C Enermax Coolermaster Μητρική, Συνεχίζω να πιστευώ πως η καλύτερη επιλογή είναι η DFI λογώ τιμής και πολύ καλής φήμης ( την εχεί και καποίος απο δώ νομίζωΕγώ παίζω στις ιδιές αναλύσεις και είμαι υπέρ ευχαριστημένος με την 5870 που έχω μια 5850 πιστε'υω θα σε καλύψει πλήρως Το θέμα δεν είναι να είναι το eshop κοντά στο σπίτι σου αλλά να είναι "κοντά σου" όταν το χρειαστείς και μετά την αγορά σου!+1Fani, θα κάνεις overclocking ;Αν θα κάνεις o/c τότε ίσως να αξίζει να πάρεις μια καλή μητρική, αν όχι, η αν θα κάνεις πολύ λίγο τότε μείνε στις φθήνες καλές μητρικές ( Η DFI πιο πάνω συνεχίζω να πιστε΄τω πως είναι οτι καλύτερο για την περίπτωση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Φεβρουάριος 28, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Ίσως να κάνω overclock στο μέλλον ! εγώ (δεν ξέρω αν είναι ετσι) έχω σαν καλύτερες μητρηκές MSI και ASUS...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Φεβρουάριος 28, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Δεν ειναι ετσι... Αυτη τη στιγμη οι gigabyte σκοτωνουν. Στην μεγαλη κατηγορια απ την αλλη η Evga classified δεν εχει αντιπαλο.Αφου δεν θα κανεις oc μεινε στις φθηνες οπως σου ειπε και ο masxerofkartis143.---Αν η οθονη/τβ που ΘΑ παρεις ή εχεις τωρα και αφου εχεις καταληξει τι θα κανεις ειναι οριστικα και αμετακλητα 1920χ1080 κακως σου ειπα 5770. Παρε 5850 (η 5870 δυσκολα θα βγει στο budget σου)Επισης θεσε ενα οριο στην τιμη και μην ξεφευγεις καθε 3 και λιγο γιατι ετσι δεν θα βγαλεις ποτε ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 28, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Ίσως να κάνω overclock στο μέλλον ! εγώ (δεν ξέρω αν είναι ετσι) έχω σαν καλύτερες μητρηκές MSI και ASUS...!Δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη μάρκα μητρικής ή αυτοκινήτου ή οτι δήποτε, Υπάρχουν αυτές που κάνουν προιόντα που ανταπορίνονταί στις ανάγκες σου, ας πούμε γώ αγοράζω XFX επειδή εχουν μια απο τις καλύτερες εγγυησείς, και επείδη πιστευώ πως είναι μαμάτα προιόντα, η ROG επειδή εχουν μικρά features σαν το post screen./ ROG connect που με βοηθάνε. Η MSI και η ASUS πιατεύω πως μέχρι πρόσφατα δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους ετσί μου είναι δυσκολό να καταλάβω τι εννοείς. Εσύ μπορεί να εχείς αλλή γνώμη. Πρίν αγοράσεις κάτι πρέπει να διερωτιθείς, τι χάννω με το να αγοράσω αυτό αντί εκείνο? Αξίζει η χρηματική διαφορά? Ας πούμε δεν θα αγοράσεις ενά Mustang εαν είσαι της ανεσής γιατί το Mustang είναι καθαρόαιμη ιπποδύναμη, θα πας σε μια Mercedes ή BMW και τουμπαλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Φεβρουάριος 28, 2010 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2010 Αν η οθονη/τβ που ΘΑ παρεις ή εχεις τωρα και αφου εχεις καταληξει τι θα κανεις ειναι οριστικα και αμετακλητα 1920χ1080 κακως σου ειπα 5770. Παρε 5850 (η 5870 δυσκολα θα βγει στο budget σου)Επισης θεσε ενα οριο στην τιμη και μην ξεφευγεις καθε 3 και λιγο γιατι ετσι δεν θα βγαλεις ποτε ακρη...Εγω εχω μια 5770 και παιζω σε 1920*1080 χωρις προβληματα!Βεβαια με μια 5850 θα ειναι πολυ πιο ανετος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 1, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Παιδία ευτιαξά μία προσφορά που μαλλόν εκεί καταλήγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 1, 2010 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 αλλαξε την καρτα με αυτην GIGABYTE RADEON HD5850 273και το cpu με αυτο INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ 258και με αυτα που μενουν βαλε αυτον τον ssd INTEL X25-M 2.5'' SSD 80GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 1, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Χμμ.. οκ αλλά η κάρτα γραφικών γιατι σας πειράζει που είναι 5870? αφού θα πάρω LG 37" 1920X1080 επίσεις το φτιάχνω όσο πιο καλό μπορώ και ποιό οικονομικό γιατι θα κάνω παλι καιρό να πάρω PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάρτιος 1, 2010 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Παμε παλι απο την αρχη γιατι κατι δεν παει καλα.1) το budget τελικα ποσα € ειναι; Ξεκινησαμε με 1200 και εχεις φτασει τα 1450. 250 € δεν τα βρισκει κανεις στον δρομο...2) εχεις φορεσει ποτε τετοια ακουστικα με "ηχομονωση" για πανω απο μια ωρα; Με ποια κριτηρια κατεληξες σε αυτα; Επειδη εχω τις σχετικες εμπειριες, τελικα κατεληξα σε headset round-the-neck σαν αυτα. 3) ποσο χωρο εχεις τωρα δεσμευμένο στο C: ; Εισαι σιγουρος οτι χωρανε ολα τα games σου και τα προγραμματα μαζι φυσικα και με τα windows σε 40GB;δεν θα αναφερθω εκτενεστερα σε Hardware γιατι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομη το θεμα του budget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Μάρτιος 1, 2010 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Χμμ.. οκ αλλά η κάρτα γραφικών γιατι σας πειράζει που είναι 5870? αφού θα πάρω LG 37" 1920X1080 επίσης το φτιάχνω όσο πιο καλό μπορώ και ποιό οικονομικό γιατι θα κάνω παλι καιρό να πάρω PC γιατί κατά την γνώμη μου η διαφορά στην τιμή δεν Δικαιολογεί την διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δυο καρτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 1, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Σάκη τα 250€ η τα 300€ επιπλέον δέν είναι μεγάλο πρόβλημα αφού δεν μ'αρέσει κατι πιό κατο! ακουστικά ηχομόνωσης ενοείς αυτά που είχα βάλει στην τιμή? αν λές αυτά ναι εχώ κάτσει πολλές ώρες γιατί είχα τέτοια αλλά μου κάηκαν στο θέμα του δίσκου (SSD) θα βάλω τα Windows 7 και το Call of duty 6 μόνο επάνω... τίποτα άλλο! τα υπόλοιπα θα τα έχω στον 500άρι που δίαλεξα! το θέμα του Hardware είναι λάθος? όπως είπα ποιό πάνω αυτό το PC το θέλω και θα το κρατίσω πάνω απο 2 χρόνια.... ----- γιατί κατά την γνώμη μου η διαφορά στην τιμή δεν Δικαιολογεί την διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δυο καρτών. ok τοτε πάει η τιμή στα 1400€ απο τά 1512κάτι € Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2010 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Συνεχίζεις να έχεις λάθος επιλογές αγνοώντας οτι σου επισημαίνουμε. ===================================================== Το κουτι που εχεις επιλεξει δεν αξιζει τα λεφτα του.Και εξηγουμαι: -Ειναι πολυ βαρύ και δεν θα μπορεις να το μεταφερεις. -Ειναι Παλιο με χοντοκομμενη λαμαρινα. -Δεν θα μπορεις να βολεψεις/κρυψεις τα καλωδια. -Τα πλαστικα του δεν ειναι καλης ποιοτητας. Αυτο που σου προτείνω παρακατω ειναι καινουργιο και: -Να στηριζει και την τοποθετηση μιας υδροψυξης στο μελλον. -Βαμμενο μαυρο. -Ευκολη τοποθετηση δισκων. -Τρυπες για το κρυψιμο/βολεμα καλωδιων ΑΡΑ προυποθεσεις για καλυτερο Airflow..κατι το οποιο σου χρειαζεται μιας και ο ι7 και η 5780 βγαζουν αρκετη θερμοτητα. -Μπορεις να κοψεις μονος σου το Πλαινο και να βαλλεις PLEXY ΕΣΥ..και θα ειναι UNIQUE ..(και ποιο ομορφο). ===================================================== Τωρα οσο αναφορα το PSU.Η Thermaltake ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ στα τροφοδοτικα..και καλο θα ηταν να επιλεξεις καποιας γνωστης εταιριας. Σου εβαλα καποιο που αξιζει τα χρηματα του. ===================================================== Η μητρικη που επελεξες εχει 4 Ram Slots(??)...που σε εμποδιζει για αναβαθμιση στο μελλον. ===================================================== Οσο αναφορα την VGA που εχεις επιλεξει..η επιλογη ειναι ευκολη. Η περνεις την ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ 5870..(υπαρχει και με 340€ και οχι με 400 που εχεις βαλλει) ή αν θες το PC σου να ειναι ποιο οικονομικο πας στην στην ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ 5850. ===================================================== Ο SSD που εχεις επιλεξει..δεν φτανει για Gaming ουτε για πλακα. Σκεψου οτι τα Stock Win+Progs στην καλυτερη θα ποιανουν 20GB. ===================================================== O 930 δεν εχει να σου προσφερει TΠΤ παραπανω. Μπορεις να ανεβασεις την συχνοτητα του 920 εκει ANETA. ===================================================== Πιστευω οτι πρεπει να κινηθεις σε κατι τετοιο: [ATTACH]7532[/ATTACH] Επισης το οτι σου λεμε να ΜΗΝ αγορασεις απο ΕSHOP δεν ειναι τυχαιο.Την εχω/εχουν πατησει και αλλοι πολλες φορες οσο αναφορα το RMA τους. Pleaze God..ελπιζω οτι εγραψα να μην παει χαμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 1, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! ότι έγραψες το διάβασα κατα γράμμα! ποιό μαγαζί είναι εκείνο απο όπου πήρες την προσφορά? απλά να ξέρω ας πούμε για να βάλω κατι επιπλέον : Keyboard ,Mouse ,Headset! σας υπέρευχαριστώ όλους! μάλλον George πάω για κάτι τέτοιο που πόσταρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 1, 2010 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 μάλλον George πάω για κάτι τέτοιο που πόσταρες! Και πολύ καλά θα κάνεις... Δυσκολευτήκαμε να σε πείσουμε αλλά άξιζε τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 1, 2010 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 οπότε η Thermaltake είναι gtp (gια tα pαιδάκια ) καλά που μου το είπατε γιατί την είχα σαν καλή μάρκα επίσεις μ'άρεσε η P6T-SE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 1, 2010 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! ότι έγραψες το διάβασα κατα γράμμα! ποιό μαγαζί είναι εκείνο απο όπου πήρες την προσφορά? απλά να ξέρω ας πούμε για να βάλω κατι επιπλέον : Keyboard ,Mouse ,Headset! σας υπέρευχαριστώ όλους! μάλλον George πάω για κάτι τέτοιο που πόσταρες! Απο το πλαισιο ειναι. Οτι αλλο χρειαστεις Feel Free το Ask! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Μάρτιος 2, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Thanks!! Σας είμαι κατάυποχρεομενος ξανά! :D 13 είμαι οπότε τώρα αρχίζω να μαθένω τα θέματα του overclock .. άρα εκεί μπορεί να χρειαστώ λίγη βοήθεια... EDIT: τα κουτί του PC το Coolermaster έχει μέσα τα Coolers? η θα πρέπει να πάρω εγω? EDIT 2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 2, 2010 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Δεν υπαρχει λογος να πας στην 5870 τις XFX. Ολες 5870 ειναι με διαφορετικο αυτοκόλλητο. Ανεμιστήρες εχει λογικα οπου διχνει η φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Μάρτιος 2, 2010 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Δεν υπαρχει λογος να πας στην 5870 τις XFX.Ολες 5870 ειναι με διαφορετικο αυτοκόλλητο. Ανεμιστήρες εχει λογικα οπου διχνει η φωτο. Καλά σε λεεί. Αν δεν ήταν απο πλαίσιο τότε ισώς να αξιζέ για το warranty,αλλά αφου είναι απο πλαίσιο εισαί οκ και με κάτι πιο φθηνόπ. Απλά βάλε οτί πιο φτηνό βρείς και βάλε και ενα πιο μεγάλο δισκό. τα 20Ε είναι η διαφορά απο 1TB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.