Jump to content

PC με 1200€

Fanis

Recommended Posts

Λοιπόν παιδία! έχω 1x80GB IDE, 1x80GB Sata 1x500GB Sata και 1x1TB Sata που ή μου έχει καεί ή έχει κλειδόσει... οπότε λέω αφού έχω 1660GB γιατί να πάρω 1TB δίσκο? οπότε έβαλα έναν 80GB SSD και έναν 40GB SSD της intel :)

Απο θέμα ψύξης θα χροιαστώ κάτι?? κανα σήν ανεμιστιράκι?

pc13.png

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Επίσης όταν κανεις την παραγγελία θα σου πουν: φιλε δεν εχουν διαθεσιμα 5-6 πράγματα, θες να παρεις αλλοα ή να περιμενεις ;.

Η σωστη απαντηση: θα περιμενεις ;)

Το PC θα το στήσεις εσύ ή θα το συναρμολογήσουν στο κατάστημα ;

Καλύτερα να το στήσω εγώ η εκεινοί? δηλαδή αμα κάτι παεί στραβά σε εκείνους η ευθύνη είναι δικιά τους? επίσεις μήμπως να βάλω κανα ανεμιστιράκι? η να πάρω καποια άλλη ψυχτρά?

τι μπορεί να πάει στραβά στο στήσιμο ενός pc. ?????

μην νομίζεις οτι αυτοί που δουλεύουν εκει ειναι πυρηνικοί επιστήμονες, της περισσότερες φορές δεν ξέρουν τα βασικά.

αν τώρα πάλι φοβάσαι τοσο πολύ κ δεν το έχεις γενικά το θέμα, αστο στα έμπειρα χέρια τους ;P

Ξερείς πως να το στήσείς ή το πιο πολύπλοκο πραμά που εστησές στη ζωη σου είναι κανένα lego? Ε το Lego είναι πιο πολυπλοκό απο το να στήσεις ενα βασικό υπολογιστή χωρίς να μοντάρεις τιποτά.

Ανεμιστήρια εχεί το κουτί και ψύκτρα εχεί μαζι ο επεξεργαστής, αν χρειαστείς μπορεί κανένα ανεμιστήρα για το κουτί αλλά μην προτρέχεις, μπορεί να εχεί οτί χρειάζεσαι

Οχι βρε παιδία! είπαμε :p ξέρω να στήνω pc για παράδειγμα αφου τά παιξέ το pc που είχα το ξέστησα και το έστησα πάνω απο 5 φορές απλά λέω εσείς τι μου προτείνετε? οσο για το θέμα της ψυξης δίκιο έχεις Masxerofkarti θα περιμένω και άν δώ οτι μου ανεβάζει θερμοκρασία θα πάω να πάρω cooler! αα... επίσεις έχω 2 cooler απο το παλιό pc μου 130MM νομίζω οπότε κάτι θα κάνω...

• 6 months later...

Μολίς τώρα βρήκα τον Κωδικό του λογαριασμού μου! Παιδία τελικά πήρα PC

CPU: Amd Athlon II X4 635 @ 2.9Ghz

Mo/bo: MSI 770 C45

RAM: 2x 2GB Kingston D3N9 στα 1333

GPU: Sapphire HD4870 1GB DDR5

HDD: Samsung 1TB 7200RPM (32MB)

Και τροφοδοτικό αυτό το 750αρι που είχα!

Σας ευχαριστώ ΠΟΛΥ για την βοήθεια σας!!!!

• 7 months later...

Καλησπέρα παιδιά, Χρονια πολλά.. μπήκα μετα απο τοσο καιρό... εχοντάς μάθει αρκετα πράγματα πιστέυω.. βλεπω της επιλογές π εκανα στο παρελθόν και γελάω.. Thermaltake κλπ.. τελως πάντων το θέμα είναι οτι μετάνιωσα γιατι τωρα εχω Athlon 635, 4870HD Sapphire, 750w PSU, MSI770, 4GB Kingston DDR3 @ 1333... γενικά πολύ πεσμένος σε σχέση με αυτό που περίμενα να παρώ.. βεβαια σύντομα φτιάξω ενα PC προφανός πλαισιο, τώρα ομως εχώ ενα προβληματάκι γιατι "κολάω" σε μερικα παιχνιδάκια (Black ops) και σκευτόμουν για κλοκάρισμα! Επιδεί δεν εχώ και πολύ χρόνο θα μπώ μεσα στην εβδομάδα λογικά να σας ζητησώ την βοήθεια για κλοκ, εαν βεβαια έχετε την θελιση να με συμβουλέυσετε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.