Jump to content

PC με 1200€

Fanis

Recommended Posts

Έκανα edit στο ποιό παλιό ποστ που είχα αλλα δέν άλαξε τίποτα!

PC Το πολύ 700 ευρώ

Τελικά το ποσό ανέβηκε και όπως λέει και ο τίτλος πήγε στα 1200€

μάλλον Ι7 με GTX και κανα 8άρι GB μνήμες πάω! eshop έχω κοντά μου οπότε θα ήταν ακόμη ποιο έυκολο απο κεί! περιμένω ποστ!! σας ευχαριστώ!

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Κρατησα απο το προηγουμενο thread οτι δεν θες τελικα οθονη οποτε εκανα καποιες "σπαταλες" σε κουτι και περιφεριακα για να ειναι πιο πληρης σαν συνθεση. Οποτε σου προτεινω τα ακολουθα:

[ATTACH]7483[/ATTACH]

Αν θες και οθονη μεσα στα 1200 τοτε αλλαζεις κουτι-πληκτρολογιο-ποντικι με κατι value (οπως αυτα που ειχες στο 1ο thread) και παιρνεις αυτην: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169562&u=LG-W2243S-PF-22---TFT-PIANO-BLACK και ερχεσαι στα λεφτα σου

post-952-1414343403,3566_thumb.png

Σ'ευχαριστώ για την προσφορά! αλλα χμ.. θα προτιμούσα μητρηκή καρτά σε MSI ή ASUS δεν πολύσυμπαθώ την GIGABYTE επίσεις πιστέυω πως η ATI δέν πάει με INTEL!625W είναι αρκετά? κατα τα άλλα είναι πάρα πολύ καλή προσφορά Thanks :D (Θα φτιάξω ένα PC στο eshop και θα το δημοσιέυσω να δείτε αν είναι καλό!)

EDIT: Επίσεις θα ήθελα και ακουστικά! (lol οι περισότεροι θα με :nare :p )

1) H gigabyte βγαζει πολυ καλες μητρικες αλλα τεσπα πηγαινε σε asus

2) 8gb ειναι υπερβολη, δεν θα τα χρειαστεις. Με 4 εισαι καλημενος.

3) Η ΑΤΙ δεν εχει κανενα μα κανενα προβλημα με intel chipset! Πως σου ηρθε αυτο??

Κανε τη συνθεση σου κι εδω ειμαστε ;)

Εδώ είναι μία σύνθεση που έκανα!

φανταζομαι πως την συνθεση την εβαλες για πλακα...

Εδω ειναι το διαγραμμα της ιντελ για το P55, οπως θα διαπιστωσεις και εσυ, οταν μπουνε δυο καρτες, η ταχυτητα του διαυλου χωριζεται στις 2 pci-e και ετσι η καθε καρτα δουλευει σε 8x. Επιπλεον, οι καρτες που διαλεξες ειναι αρκετα αδυναμες, ριξε μια ματια εδω, αν και το παιχνιδι που γινεται η συγκριση (CRΥSIS) ειναι "the way it's meant to be played" τα βρισκει σκουρα...

Δεν βρισκω και το πλεονεκτημα του crossfire/sli σε καινουριο συστημα.

Πες μας αν εχεις αποφασισει στο θεμα του κουτιου (που για μενα ειναι 50% θεμα γουστου) και αν θα παρεις και οθονη με αυτα τα χρηματα. Αν δεν θελεις οθονη πας χαλαρα σε s1366. ;)

Σορυ που θα στο πω ετσι αλλα δεν μ αρεσει ουτε μια επιλογη σου..

Το 690 ΙΙ ειναι ανωτερο ποιοτικα απο το soprano, βαμενο εσωτερικα μαυρο και ετοιμες τρυπες για καλωδια κτλ και η διαφορα τους ειναι 15e.. Αν σου αρεσει τοσο πολυ εμφανισιακα το soprano παω πασο.. καθε μερα θα βλεπεις το κουτι σου. Αλλιως για κανενα λογο.

Τροφοδοτικο: Μια χαρα ειναι τα 600watt αν παρεις μια καρτα. Και δεν υπαρχει κανενας λογος. να πας για sli-crossfire. Επισης αλλο thermaltake και αλλο enermax, seasonic, pc p&c...

Καρτα: Πας για ΑΤΙ καρφωτα.. 5770 για 1620 αναλυση και 5850-70 για 1920χ1200. Το sli ξεχνα το..

Βασικα η TV ειναι full hd???

μνημες: σου ειπα ηδη για τα 8gb

ssd: Stick to intel.. O 40αρης kingston εχει intel controller αυτος που εβαλες οχι.

hdd: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301778&u=SEAGATE-BARRACUDA-7200.12-ST3500418AS-500GB-SATA2. Ιδια λεφτα και περισσοτερος χωρος και καλυτερες επιδοσεις.

Ακουστικα παρε αυτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500825&u=SENNHEISER-CX-300-II-WHITE. Ειναι πολυ καλυτερα απο τα logi.

Keyboard & mouse δεν εβαλες, εχεις ηδη?

Τελος 1366 πλατφορμα βγαινει ανετα οπως σου ειπε και ο sakis. Απλα θα βαλεις πιο αργες μνημες και ισως να κοψεις και κατι απο τα γυρω-γυρω για να σου βγει στα 1200..

p.s: Γιατι msn? Σε forum ειμαστε και ηδη σε βοηθανε τοσα ατομα

:respect:Με κάλυψες! :p Το soprano μου φένεται ποιό ωραίο εμφανισιακά! επίσεις γιατί οχι SLI? Thanks και για τον δίσκο! φένεται καλύτερος! επίσεις για ακουστικά προτιμώ με βάση ! και να έχει και μικρόφονο επάνω! (Στο MSN απλά σου έστειλα πρόσκληση)

:respect:Με κάλυψες! :p Το soprano μου φένεται ποιό ωραίο εμφανισιακά! επίσεις γιατί οχι SLI? Thanks και για τον δίσκο! φένεται καλύτερος! επίσεις για ακουστικά προτιμώ με βάση ! και να έχει και μικρόφονο επάνω! (Στο MSN απλά σου έστειλα πρόσκληση)

Μείνε μακριά απο thermaltake προιόντα, τα κουτιά τους είναι βαρετά, εχούν πολύ χοντρό μέταλλο και δεν παρεχουν καν τον χώρο που παρέχει ενά CM στα ίδια λεφτά

Γιατί να πας σε SLI και μάλιστα με 2 κάρτες προηγούμενης γενιάς και χαμηλών επιδόσεων ενώ μπορείς να πάρεις μια 5series που είνα πολύ καλές κρίνοντας απ' την δική μου, που μου αλλάξε εντελως την γνώμη για την εταιρία.

Προσωπικά θα σου ελεγά να μην πάρεις τόσο καλό CPU καθώς ο 750 που έχω κοιμάται οτάν και τα 4γιγα μνήμης που εχώ είναι γεμάτα, γι'αυτό, πάρε καλύτερα πιο καλές σε frequency οχι πάνω απο 4 γιγα ομώς μνήμες

Οι μνήμες που εβάλες δεν θα κάνουν διαφορά απο ενα σετ 4 γιγα γιατί είναι πιο χαμηλές σε mhz

Με τα ιδιά λ7 του sli πάιρνεις μια 5850 που θα εχεί πολύ καλύτερες επιδοσείς αλλα η 5770 που σου εβάλε ο χρήστος είναι αρκετή

Σάκη τώρα είδα το πρώτο πόστ σού! οχι το thermaltake είναι καθαρά απο θέμα γούστου... (δεν ξέρω πως μου έχει κολίσει) οθόνη δέν θα πάρω (πρως το παρών) οπότε βγένει για 1366? και είναι καλύτερος απο τον 1156?

EDIT:

Πιστέυω οτι αυτό είναι καλύτερο!:

pc8.png

Γιατί επιμένεις για 2 κάρτες γραφικών? Περισότερος χώρος περισότερο ρεύμα περισότερη θερμοκρασία. Μπορείς με τα ίδια λεφτά να πάρεις αυτήν και να είσαι πολύ καλύτερα. Επίσης μπορείς να κερδίσεις λίγα € και από το PSU. Με 650W νομίζω είσαι οκ.

Σάκη τώρα είδα το πρώτο πόστ σού! οχι το thermaltake είναι καθαρά απο θέμα γούστου... (δεν ξέρω πως μου έχει κολίσει) οθόνη δέν θα πάρω (πρως το παρών) οπότε βγένει για 1366? και είναι καλύτερος απο τον 1156?

EDIT:

Πιστέυω οτι αυτό είναι καλύτερο!:

pc8.png

http://www.overclock.net/ati/644665-radeon-5770-cf-vs-5870-benchmarks.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515730&u=POWERCOLOR-RADEON-HD5870-1GBD5-MDHG-1GB-DDR5-PCI-E-RETAIL

αλλά αν θα δώσεις τόσα για κάρτα γραφικών πάρε καλύτερα αυτή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519702&u=XFX-RADEON-HD5850-1GB-DDR5-HD-585A-ZNB-PCI-E-RETAIL

είναι πιο φτηνή απο 2, χρειάζεται πιο λίγη τροφοδοσία, βγάζει πιο λίγη θερμοκρασία

Δώσε λεφτά σε καλύτερο τροφοδοτικό, ισώς:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Element-SST-ST85EF-PSU-850W.htm

και αν ακόμη πιστεύεις οτι χρειάζεσαι πιο πολύ ιπποδυνάμη παίρνείς αλλή μια κάρτα, ετσί ή αλλίως κερδισμένος βγαίνεις

επίσης βάλε πιο μεγάλο SSD η μην βάλεις καθόλου καθώς θα γεμίσει μόνο απ' τα Windows και ενα δυο παιχνίδια

επίσης βάλε αυτή τη μητρική http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523710&u=FOXCONN-INFERNO-KATANA

1 προσώπικα δεν μου αρέσει η MSI

2 Υποστηρίζει CF/SLI σε dual x16 αντίθετα με αλλές

3 είναι μόνο 7Ε παραπάνω

Εκτος οτι το ξεχείλισες τα περισσότερα ειναι λάθος επιλογες..:)

98 ευρα για Thermaltake PSU..(γενικα η εταιρια εχει κακη φημη στα PSU..)

260 ευρα για μια υπερτιμημένη mobo την οποια βεβαια δεν θα μπορεσεις να την αξιoποιησεις λογο Value μνημων...

400 ευρω για VGA με την οποια θα παιζεις οντως σε 1920??

Επισης..γιατι τοση επίμονη με το "μαγαζακι" που λέγεται Eshop??

Εκτος οτι το ξεχείλισες τα περισσότερα ειναι λάθος επιλογες..:)

98 ευρα για Thermaltake PSU..(γενικα η εταιρια εχει κακη φημη στα PSU..)

260 ευρα για μια υπερτιμημένη mobo την οποια βεβαια δεν θα μπορεσεις να την αξιoποιησεις λογο Value μνημων...

400 ευρω για VGA με την οποια θα παιζεις οντως σε 1920??

Επισης..γιατι τοση επίμονη με το "μαγαζακι" που λέγεται Eshop??

Το κατάστημα είναι το τελευταίο, αρχικά, τροφοδοτικό, όπως λες και συ, μετά γιατί οχί αν θα δώσει τετοία λεφτά σε καρτα μια 5850 που εγω την βρισκω υπερ αρκετή, μετά οι μνημες οπώς λες θα τον κοψουν, επειτά ξερω την νοοτροπία σας με τους SSD αλλά μου φαίνεται ηλίθιο να δώσω 100Ε για 40GB που θα γεμίσουν μόνο απο λειτουργικό και 1-2 προγράμματα, τα 80 τα καταλαβαινώ αλλα οτι κάτω απο αυτό οχι,

Η μητρική είναι απ' τις πιο φτηνές καλώς ή κακώς και ειλικρινά, την ιδιά επιλογή θα εκανά και εγώ και πιστεύω αρκετά ατομά που ξερώ λογώ ακριβώς της τιμής

Ξερώ ότι μόλις ξανα ανήξω το νήμα θα με σκυλλοβρίσουν πολλοί για τον SSD αλλά απλά δεν το καταλαβαίνω

EDIT:Έκανα και'γω μια σύνθεση απλά για να δείς για πιο πραγμά μιλάω, Σαφώς ανώτερα εξαρτήματα στα ίδια/ πιο λίγα λεφτά με αυτό που μου δειχνείς, Ακουστικά δεν εβάλα γιατί δεν βρήκα κάτι καλό:

post-778-1414343406,5522_thumb.png

Το κατάστημα είναι το τελευταίο, αρχικά, τροφοδοτικό, όπως λες και συ, μετά γιατί οχί αν θα δώσει τετοία λεφτά σε καρτα μια 5850 που εγω την βρισκω υπερ αρκετή, μετά οι μνημες οπώς λες θα τον κοψουν, επειτά ξερω την νοοτροπία σας με τους SSD αλλά μου φαίνεται ηλίθιο να δώσω 100Ε για 40GB που θα γεμίσουν μόνο απο λειτουργικό και 1-2 προγράμματα, τα 80 τα καταλαβαινώ αλλα οτι κάτω απο αυτό οχι,

Η μητρική είναι απ' τις πιο φτηνές καλώς ή κακώς και ειλικρινά, την ιδιά επιλογή θα εκανά και εγώ και πιστεύω αρκετά ατομά που ξερώ λογώ ακριβώς της τιμής

Ξερώ ότι μόλις ξανα ανήξω το νήμα θα με σκυλλοβρίσουν πολλοί για τον SSD αλλά απλά δεν το καταλαβαίνω

Κανεις δεν προκυται να βρίσει κανεναν.Να υποθεσω δεν εχεις κανει μεταβαση σε SSD ακομα ε?Ρωτα ολους οσους το εχουν κανει..αν θελουν να γυρισουν στους μηχανικους.Ειναι πολυ απλο να μαθεις τι και πως.

Στην μητρικη αξιζει να χωσεις μονο αν κανεις O/C.Aν παιζεις Stock ,να σκασεις πανω απο 200..για ποιο λογο??

Για το φοβερο και ανυπαρκτο Support τις ΑSUS?

Για τον αχρηστο εξοπλισμό?

Για την ποιοτητα της μητρικης?? (ανυπαρκτη και αυτη)..

Μερικοι νομιζουν οτι εχοντας ASUS(η οποιαδηποτε αλλη γνωστη μαρκα) ..παει ποιο γρηγορα το PC και εχουν καλυτερες επιδοσεις..ΛΟΛ δλδ.

Ολες P55 και Χ58 φορανε.

Δλδ αν παρει αυτή ή αυτή για Stock..τι θα παθει??

;)

Αλλα και στα 260 η Asus παλι λαθος επιλογη ειναι ..οταν οι GByte..γ@μανε..στο OC.

Κανεις δεν προκυται να βρίσει κανεναν.Να υποθεσω δεν εχεις κανει μεταβαση σε SSD ακομα ε?Ρωτα ολους οσους το εχουν κανει..αν θελουν να γυρισουν στους μηχανικους.Ειναι πολυ απλο να μαθεις τι και πως.

Στην μητρικη αξιζει να χωσεις μονο αν κανεις O/C.Aν παιζεις Stock ,να σκασεις πανω απο 200..για ποιο λογο??

Για το φοβερο και ανυπαρκτο Support τις ΑSUS?

Για τον αχρηστο εξοπλισμό?

Για την ποιοτητα της μητρικης?? (ανυπαρκτη και αυτη)..

Μερικοι νομιζουν οτι εχοντας ASUS(η οποιαδηποτε αλλη γνωστη μαρκα) ..παει ποιο γρηγορα το PC και εχουν καλυτερες επιδοσεις..ΛΟΛ δλδ.

Ολες P55 και Χ58 φορανε.

Δλδ αν παρει αυτή ή αυτή για Stock..τι θα παθει??

;)

Αλλα και στα 260 η Asus παλι λαθος επιλογη ειναι ..οταν οι GByte..γ@μανε..στο OC.

έκανες post πρίν προλάβω να κάνω Edit.

Ναι δεν εχώ πάει σε SSD αν και πιστεύω πως είναι η πίο ευδιάκρητη αλλάγη που μπορώ να κάνω στο PC. Απλά ξέρω οτί θα πω πως δεν θα καταφέρω να τον γεμίσω και θα το κάνω, αν θα έπαιρνα θα περίμενα να γινουν προστιτοί αυτοί που είναι πάνω απ'τα 100γιγά.

Για την μητρική οτι λες μαζί σου. Κάτω απο ROG απλά μην πάρεις Asus, αλλά οι ROG δεν με εχούν απογοητευσεί ποτέ μεχρι στιγμής και οι τελευταιές 3 μητρικές μου ήταν ROG και δεν θέλω να αλλάξω με τίποτα (εκτός αν μου δώσει κάποιος μια Classified:D)

@ Φάνης

Υ.Γ. Εβαλά και SSD στην σύνθεση πιο πάνω, με 1156 βγαίνει καμια κατοσταριά πιο λίγο αλλά δεν αξίζει, τα 300 Ευρώ δεν είναι τίποτα για την διαφορά που θα δείς οχί σε επιδόσεις αλλά σε επεκτασιμότητα, αυτό είναι που με εκνεύρισε μετά που πηγα σε i5 οτί δεν περίμενα να μαζεψώ λεφτά για i7 αν και η μητρική και ο CPU με εχουν ικανοποιήσει απολύτα μέχρι τώρα και ο μόνος λόγος που θα λλάζα θα ήταν για τουε επερχόμενους i9 της intel είτε για μια μητρική με ικανότητα CF σε 2χ16 για να μπορώ να βάλω μια αλλή κάρτα αν ποτέ το θελήσω.

Σκέψου το για πλαίσιο παρά eshop βρίσκω την συμπεριφορά και τα RMA τους μακράν καλύτερα απο οποίο αλλό κατάστημα οχί μόνο για υπολογιστές, και οχι μόνο για Ελλάδα (αν και μένω Κύπρο σχεδον ολό μου το pc είναι από πλαίσιο, εκτός απο ψιλοπράγματα που χρειαζόμουν επειγόντως έτσι κάτι ξέρω για να μιλάω ιδιαίτερα όταν το eshop ανοιξέ λιγο πρίν να φταξώ το pc μου και εδώ

Ποιά ετερεία έχει καλά τροφοδοτικά? επίσεις τι μητρηκή μπορώ να πάρω? Για την κάρτα σκέφτομαι να πάρω 37 LG 1920x1080! το eshop απλά είναι κοντά μου για αυτό σκέφτομαι να πάρω απο κεί!

Το θέμα δεν είναι να είναι το eshop κοντά στο σπίτι σου αλλά να είναι "κοντά σου" όταν το χρειαστείς και μετά την αγορά σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.