Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 Σήμερα μετά από ένα restart διαπίστωσα ότι το u torrent κατέβαζε με 10kb/s σε 2 mbit γραμμή. Φυσικά οι ρυθμίσεις δεν έχουν ανάλογο "κόφτη" ούτε έτρεχε τίποτα άλλο στο background. Ανοίγω το Net limiter Pro το οποίο δεν έτρεχε σαν process μέχρι εκείνη τη στιγμή και βλέπω ότι είχε το Download του utorrent στα 10kb/s. (από προηγούμενη δικιά μου παρέμβαση). Μόλις το ξετσέκάρα η ταχύτητα εκτοξεύτηκε....Επιλογές μέσα στο πρόγραμμα για ΤΟΣΟ κρυφή παρέμβαση του προγράμματος δεν είδα. Σαν service δεν υπάρχει....Πως είναι δυνατόν να γίνεται αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Μήπως τρέχει σαν service αλλά απλά δε φορτώνει το admin tool? Κι επειδή δεν το βλέπεις θεωρείς ότι δεν παίζει? Το service μπορεί να τρέχει και κάτω από το dllhost, δεν είναι απαραίτητο να το βλέπεις σαν process Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Μα δεν υπάρχει στα services των win πουθενά. Το αναφέρω στο αρχικό ποστ. :OT: Μέχρι να κάνεις το BF2 να τρέχει μην ασχολήσε με προβλήματα τρίτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Μερικά προγράμματα, ειδικά τα firewall, έχουν κάποια επιλογή που λέει τι να κάνουν όταν τα κλείσεις. Πχ. το TinyFirewall, μπορεί όταν το κλείσεις να κόβει τελείως ή να αφήνει ελεύθερη τελείως την πρόσβαση. Μήπως κάνει κάτι αντίστοιχο?:OT: Δεν το ξαναέβαλα. Πήρα πειρατικό το 2142 κι όποιος θέλει ας έρθει να μου πει να το πληρώσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Κι όμως Snips, στον δικό μου υπολογιστή υπάρχει το service "NetLimiter".To αρχείο που τρέχει ως service είναι το nlsvc.exe και φορτώνει το nlvclient.dll νομίζω.Για ψάξε για αυτά τα 2 στα processes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 +1. τρέχει service (nlsvc.exe) ... NLClient.exe είναι μόνο το gui κομμάτι της εφαρμογής Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Συμφωνώ JaguarOne για το exe. Έλεγα για το dll όμως, γιατί με το NetLimiter κλειστό, δεν με άφηνε να μετονομάσω το dll... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 20, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Ναι δίκιο....I am a noob after all..Μάλλον τρέχοντας τα είδα τα services. Θεωρητικά με manual...δεν θα εκεινεί από μόνη της έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Κάπως έτσι, αν και μια δοκιμή θα σε πείσει! Βέβαια εμένα με βολεύει το service γιατί κρατάει στατιστικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 20, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Nαι αλλά ακόμα και έτσι να είναι πως εξηγείς το να κόβει το download στα 10kb/s όταν ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ δώσει τέτοια εντολή, είτε τρέχει σαν service είτε όχι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Τις εντολές που του δείνεις τις φυλάει όταν το κλείνεις.Οπότε μήπως είχε κρασάρει χωρίς να το κλείσεις κανονικά και "ξέχασε" την προηγούμενη ρύθμιση;Ρύθμισέ το όπως προτιμάς, κλείσ' το (δεξί κλικ στο εικονίδιο και έξιτ) και άνοιξέ το πάλι. Λογικά θα δουλέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Νοέμβριος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 Είχα λίγο χρόνο και σας έφτιαξα αυτό το προγραμματάκι... είναι ένας Handler για το service του NetLimiter... αρχικά κατεβάστε τα vb rntime files από εδώ...: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=7b9ba261-7a9c-43e7-9117-f673077ffb3c&displaylang=en και στην συνέχεια το προγραμματάκι από εδώ...: http://briefcase.pathfinder.gr/browse/jaco/47759 Ελπίζω να σας βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.