o polonos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2006 Για χαρα παιδιαΜολις τωρα εβαλα τα vista rc1 Και εχω την εξης απορια.... Τους drivers για την καρτα γραφικων τηυν καρτα ηχου (x-fi extreme music) Που μπορω να βρω ?? Και προγραμματα συμβατα με vista πχ FIREFOX ??? Αυτα.... ΕΔΙΤ για να ξανα περασω τα xp τι πρεπει να κανω ??? Format κανονικα ??? ΕΔΙΤ 2 Βρηκα τους drivers για την X-fi :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 20, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Ωραιο θεμα.Vista drivers για το sagem 840 isdn της οτενετ υπαρχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 20, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 15:24] Ωραιο θεμα.Vista drivers για το sagem 840 isdn της οτενετ υπαρχουν? Παντως για το sagem fast 800 της οτενετ τα εκανε εγκατασταση κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 20, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Για χαρα παιδια Μολις τωρα εβαλα τα vista rc1 Και εχω την εξης απορια.... Τους drivers για την καρτα γραφικων τηυν καρτα ηχου (x-fi extreme music) Που μπορω να βρω ?? Και προγραμματα συμβατα με vista πχ FIREFOX ??? Αυτα.... ΕΔΙΤ για να ξανα περασω τα xp τι πρεπει να κανω ??? Format κανονικα ??? ΕΔΙΤ 2 Βρηκα τους drivers για την X-fi :toomuchne γιατι καθεσαι και βασανιζεσαι?με το συμπαθειο και ολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 20, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Drivers στις σελιδες των κατασκευαστων θα βρεις,αν δε βρεις για ολα τοτε vista stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 20, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 για κοιτα και εδω:http://downloads.guru3d.com/αλλα οπως ειπε κ ο def δεν αξιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Θα βρεις όπως βρίσκεις και τους υπόλοιπους. Απλά οι περισσότεροι θα είναι ΒΕΤΑ μέχρι να βγουν κανονικά τα Vista στην αγορά.Αλλά το RC1 που έχεις είναι ήδη παλιό. Το RC2 είναι build 5827 ενώ το RTM είναι 6000... Κάθε αριθμός είναι και διορθωμένο bug :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 20, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard!Αλλά το RC1 που έχεις είναι ήδη παλιό. Το RC2 είναι build 5827 ενώ το RTM είναι 6000... Κάθε αριθμός είναι και διορθωμένο bug :...: To RC2 είναι 5744 νομίζω, και μιλάμε για διορθωμένα bugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Ναι, εννοώ ότι κάθε αριθμός είναι bug, οπότε από την 5744 (σωστά το λες) μέχρι την 6000, έχουν διορθώσει 266 bugs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMikR0n Νοέμβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Εγώ πάλι δεν μπορώ να βρω με τίποτα drivers για την κάρτα δικτύου μου (Intel Pro/1000 CT network adapter). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 H Intel δεν έχει βγάλει ακόμα drivers για Vista. Αλλά έχω την εντύπωση, ότι υποστηρίζεται από τα ίδια τα Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
oMikR0n Νοέμβριος 20, 2006 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Έβαλα τα RTM αλλά δεν την είδε από μόνο του. Να πω την αλήθεια δεν το έψαξα και πολύ γιατί χρειαζόμουν το pc για να δουλέψω και τα έβγαλα κατευθείαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.