Jump to content

ΑΓΟΡΑ HD

Arxagelos

Recommended Posts

Αρε φούστη ergoteli με γκαντέμιασες!!! Ακούστε τι έγινε με το e-shop!!!!

Κυριακή απόγευμα κάνω παραγγελία για δυο Seagate 250G 7200.9.

Κυριακή βράδυ στέλνω δυο e-mail και 2 fax στο καταστημα για να μου αλλαξουνε την αγγελία και να μου στείλουνε 2Χ320G Seagate 7200.10

Υποψιασμένος ότι δεν θα γίνει η διόρθωση

Δευτέρα πρωί παίρνω τηλεφωνο και συνομιλώ με έναν ευγενέστατο κύριο και τον ρωτάω εάν ο αριθμός παραγγελίας έχει διορθωθεί..σαν μάντης που ειμαι δεν ειχε διορθωθεί!!! Τεσπ μιλάμε και του λέω να στείλει 2Χ320G 7200.10 και τον κωδικό ακριβώς και να ακυρώσει τους 2Χ250.Το έκανε αμέσως και μου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουνε άμεσα διαθέσιμοι οι δίσκοι και θα τους έχω το πολύ μέχρι την Παρασκευή!!! Δεν πειράζει λέω στείλτους..

Τρίτη κοιτάω στο site τους με τον αριθμό παραγγελίας για χαβαλέ και για καλή μου τύχη οι δίσκοι είχανε φύγει από το μαγαζί και Τετάρτη θα τους είχα!!!!

(Κάτι δεν πάει καλα λεώ ή το παλικάρι που μιλήσαμε δεν είχε ιδέα)

Τετάρτη Βράδυ παραλαμβάνω τους δίσκους όλο χαρά πάω σπίτι..ανοίγω το κουτί και αρχίζω να τους θαυμάζω χωρίς να ανοίξω το σακουλάκι που είναι συσκευασμένοι!! Ξαφνικά εκεί που προσπαθούσα να δω χωριτηκότητα τι βλέπω και μου ήρθε η κεραμίδα???????????

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3250820NS 250GB

Καταλαβαίνετε τα μπινελίκια και τις Χριστοπαναγίες που πέσανε..Το γελίο της υπόθεσης είναι ότι η απόδειξη έγραφε 2Χ320G

Πέμπτη πρωί παίρνω τηλέφωνο και αφού έκατσα κανένα 20λεπτο στην αναμονή κτλ κτλ, σηκώνει ένας πουλητής και του λεω το και το.έγινε λάθος μου λέει από την από αποθήκη.ΜΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ 320G ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ!!!!???? ΕΛΕΟΣ!!! Τεσπ με ρωτάει αμα έχουνε ανοιχθεί οι δίσκοι και του λεω όχι(Δηλαδή αμα είχανε ανοιχθεί δεν θα τους παίρνανε πίσω????)καλά μου λεει πρέπει να τους στείλεις στο Μενίδι οπου είναι και οι αποθήκες. Ερώτηση τώρα: Καλα να στείλω εγω πίσω το πακέτο και να έχω στα χέρια μου τι???? Μια απόδειξη από την ACS που λεει ότι παρέλαβα το δέμα????Και αμα γυρήσουνε αυτοι αυριο και πούνε στο στείλαμε??? Αν είναι δυνατον τι πολιτική εταιρείας είναι αυτή??? Τεσπ του λεω εγώ το δίνω πίσω στη ASC μου δίνει τα λεφτά και κάνει η ACS άρνηση παραλαβής και το παίρνετε πίσω..εκει που του το ειπα αυτό έκλεισε η γραμμή .έτσι και έγινε πήγα και πήρα τα λεφτά μου πίσω και αφήστε τους να με ψάχνουνε αυτοι στα τηλέφωνα και όχι εγω και να χρεώνομαι.

To be continue

με γκαντέμιασες παλιο γκαντεμη εσύ και η γυναικα μου.."τι τα ήθελες αυτά έχουμε έξοδα κτλ κτλ..."εδώ και 3 χρόνια περίπου που αγοράζω δεν μου στείλανε ποτέ λάθος πραγματα......Σαββατογεννημενος εισαι ρε?:hehe:

Αρχική απάντηση από Arxagelos

με γκαντέμιασες παλιο γκαντεμη εσύ και η γυναικα μου.."τι τα ήθελες αυτά έχουμε έξοδα κτλ κτλ..."εδώ και 3 χρόνια περίπου που αγοράζω δεν μου στείλανε ποτέ λάθος πραγματα......Σαββατογεννημενος εισαι ρε?:hehe:

LoL δε ξέρω φίλε μου πάω να δω τα χαρτιά μου να δούμε μέρα! :D

Βtw μόλις μου χάλασε εμένα ο Seagate 320gb sata(σαν αυτούς που ήθελες να έχεις) και δε ξέρω γιατί γμτ, μου πήρε και αρκετά σημαντικά δεδομένα, τώρα ψάχνω τρόπο να τα ανακτήσω! :(

Αρχική απάντηση από ergotelis

LoL δε ξέρω φίλε μου πάω να δω τα χαρτιά μου να δούμε μέρα! :D

Βtw μόλις μου χάλασε εμένα ο Seagate 320gb sata(σαν αυτούς που ήθελες να έχεις) και δε ξέρω γιατί γμτ, μου πήρε και αρκετά σημαντικά δεδομένα, τώρα ψάχνω τρόπο να τα ανακτήσω! :(

για πες περισσοτερα , εκανε κανα θορυβο περιεργο τπτ το αξιοσημειωτο

?

Αρχική απάντηση από ea6gka

για πες περισσοτερα , εκανε κανα θορυβο περιεργο τπτ το αξιοσημειωτο

?

Καταρχήν τον πήρα από ένα κατάστημα εδώ τοπικό. www.ats.gr Χαίρομαι για τα παιδιά που το έχουνε γιατί εκτός του ότι καθυστέρησαν μόνο μισή μέρα, προσπάθησαν να πάρουν πίσω τα δεδομένα με αλλαγή πλακέτας, αλλά και αυτό απέτυχε.Οπότε με ειδοποιήσαν μετά από λίγες ώρες να περάσω να παραλάβω τον καινούργιο. Πάντως μου άφησαν καλές εντυπώσεις γιατί προσπάθησαν να βρούμε την αιτία του κακού.

Αυτό που έπαθε είναι ότι φόρτωνε ο υπολογιστής ένα παιχνίδι, κούνησα τον υπολογιστή λίγο χωρίς να θέλω, αλλά σχεδόν ανεπαίσθητα, και κόλλησε. Έκανα reboot, πάπαλα ο δίσκος!Δε τον ξαναγνώρισε, ξεκινούσε ο υπολογιστής, προσπαθούσε να τον αναγνωρίσει και έκανε τακ τακ..Δε το περίμενα πάντως τόση ευαισθησία!

Σε ένα SATA δίσκο στην δουλειά είχαμε παρόμοια προβλήματα, πότε σταμάταγε πότε δεν "υπήρχε" κτλ. Το πρόβλημα ήταν το βύσμα/τροφοδοσία SATA που δεν καθόταν καλά και έκοβε το ρεύμα. Από τότε όλοι οι SATA με molex και πρόβλημα ουδέν. Ευτυχώς ο δίσκος (πέρα από το φορματ που έφαγε) δουλεύει μια χαρά.

Η μητρικη μου εχει 3 κανάλια και απο δύο sata σε κάθε κανάλι σύνολο 6 sata και εχω συνδέσει στο 1 και 2 τους σκληρους(1 κανάλι).....αλλα όταν τους εκανα φορματ ο ενας τελειωσε πιο γρήγορα απο τον αλλο..παίζει να καθυστερεί γιατι ειναι στο ίδιο κανάλι? να βάλω τον ενα στο sata1 και τον αλλο στο sata 3? ή δεν παιζει ρόλο? :cry:

Από τα specifications της μητρικής σου:

6 x Serial ATA 3.0Gb/s

Επίσης να σου αναφέρω πως κάθε SATA κανάλι είναι μόνο για ένα drive. Ας πούμε πως είναι master. Δεν υπάρχουν SATA slots που να παίρνουν δυο δίσκους όπως γινόταν με τους atapi. Όσον αφορά το format, αν γινόταν ταυτόχρονα το θεωρώ λογικό να άργησε ο ένας παραπάνω μιας και έχεις (αν ισχύει η υπογραφή σου) ένα πυρήνα, οπότε έδινε προτεραιότητα σε κάποιον από τους δυο...

τρελό κόλλημα ρε φούστη μου......λοιπόν προσπαθώ να εγκαταστήσω τα windows

μπουτάρω απο το cd ....βλέπει τους δυο δίσκους SATA προχοράω στην εγκατάσταση αντιγράφει όλα τα αρχεία και κάνει reboot.....ε εκεί κολλάει και δεν μπουτάρει και πετάει το μήνυμα "Error loading operation system" τι γινετε ρε φουστη μου? αλλαξα καναλια τους δισκους τιποτα....αφησα εναλαξ τον καθενα μονο του πάνω τίποτα!!! τι παίζει έχει ιδεα κανεις??? γιατί δεν βλέπει τους SATA να μπουτάρει??? έχω κοιτάξει το bios αλλα τίποτα... HELP!!!!!! :bye:

τελικα τρελο κολλημα ειδα και επαθα αλλα το βρίκα δεν μπουτάρει απο το sata 1 κανάλι!!!! με το που εκανα εγκατάσταση στο sata 3 που ήταν ο αλλος σκληρος εκανε μπουτ κανονικα!!! τι αλλο θα δούμε!!!:tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.