Neo845 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2006 Σύντεκνοι κρητικοί και μη... Ψάχνω απεγνωσμένα κρητικά τραγούδια - από χορευτικά μέχρι ριζίτικα σε γκάμα, αλλά δε μπορώ να βρω πουθενα. Ακόμα και σε metropolis ή παρόμοια καταστήματα που ρώτησα μόνο τα γέλια δεν έβαλαν... Δηλαδή εμείς δεν έχουμε ψυχη;Μόνο Βανδή-Βίσση και κάθε αποπαίδι του fame story μπορούμε να ακούμε στην αθήνα;Στράφηκα με τα πολλά σε limewire, torrent, morpheus κα αλλά πάλι δε βρήκα τίποτα.Ερώτηση κρίσεως:Υπάρχει κανένας να γνωρίζει πού μπορώ να βρω και εγω κρητικά να κατεβάσω; η μόνη μου παρηγοριά τελευταία είναι ο κρήτη fm... Δεκτά και πμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Χουρδάκη ξέρεις τίποτα εσύ? Ομολογώ πως δεν έχω πάρει τη δόση μου από πατρίδα 2 χρόνια τώρα και μου έχουν λείψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 νομιζω στο greek-tracker ειχε κατι torrents με κρητικα για κοιταξε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Νοέμβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Xμ αμιγώς παράνομο το θέμα νομίζω......Αλλά με πμ κάτι γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 παντα μου αρεσαν τα παρανομα παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 19, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 σορρυ αλλά δε μπορώ να βρω άκρη στο greek-tracker...μάλλον θα πάω κρήτη για χριστούγεννα να βρω οτι μου χρειάζεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 20, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Neo845 [Χθες, στις 19:19] σορρυ αλλά δε μπορώ να βρω άκρη στο greek-tracker...μάλλον θα πάω κρήτη για χριστούγεννα να βρω οτι μου χρειάζεται... Δεν ξερω γιατι δεν μπορεις αλλα αν πατησεις kritika ή rizitika βγαζει 3-4 δισκους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 20, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 βασικα μαλλον θα εννοουσες το greek-tracker.com εγω ειχα μπει στο .gr ...παω για εγγραφη-οπως απαιτει η περισταση, και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 τωρα ειμαι υπερβολικα noob αν πω οτι δε με αφηνει να κανω εγγραφη και λεει:We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????μηπως εισαι ηδη μελος να μου κανεις invite?αν ναι στειλε πμ να σου πω mail->το αλλαξα προσφατα (δεν ειναι αυτο στο προφιλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Νοέμβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από Neo845 [Σήμερα, στις 18:23] τωρα ειμαι υπερβολικα noob αν πω οτι δε με αφηνει να κανω εγγραφη και λεει: We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μηπως εισαι ηδη μελος να μου κανεις invite?αν ναι στειλε πμ να σου πω mail->το αλλαξα προσφατα (δεν ειναι αυτο στο προφιλ) Γkαντεμια... Δεν εχω ακομα invites... Αλλα σιγουρα καποιο καλο παιδι θα βρεθει να σου δωσει. Αμα δεν καταφερεις τπτ πες μου με πμ να σου στειλω μερικα torrents.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 20, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 αν βρεθει κανεις εγω εδω γυρω θα ειμαι. προς το παρον, you've got pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 20, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 μην ειμαι αχαριστος! ξεχασα να ευχαριστησω εσενα και τον ergotelis και δημοσια για το ενδιαφερον που δειξατε στο θεμα ενος κοινου λαμπ-ιτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Νοέμβριος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Χουρδάκη ξέρεις τίποτα εσύ? Ομολογώ πως δεν έχω πάρει τη δόση μου από πατρίδα 2 χρόνια τώρα και μου έχουν λείψει Προσωπικά (βρίστε ελεύθερα) δεν τα πάω και ιδιαίτερα καλά με την τοπική μουσική... Πάντως στο Ηράκλειο υπάρχει ολόκληρο δισκοπωλείο με κρητικά (Αεράκης). Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να μπορούσες να παραγγείλεις κάτι απο εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Νοέμβριος 20, 2006 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2006 φιλε μου αν βαλεις το καταπληκτικο προγραμα που λεγεται DC++ θα βρεις πααααρα πολλα κρητικα κομματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 21, 2006 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Και στο blue-whitegt.com εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Νοέμβριος 21, 2006 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Neo845, που μένεις ρε σύ?Έχω καμιά 15αριά γίγα να σου δανείσω να ακούσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 21, 2006 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 Αρχική απάντηση από Neo845 [Χθες, στις 18:23] τωρα ειμαι υπερβολικα noob αν πω οτι δε με αφηνει να κανω εγγραφη και λεει: We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μηπως εισαι ηδη μελος να μου κανεις invite?αν ναι στειλε πμ να σου πω mail->το αλλαξα προσφατα (δεν ειναι αυτο στο προφιλ) Για σου σύντεκνε! Γράψε μου το μαιλ σου να σου κάνω invite στο greektracker! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeMan Νοέμβριος 22, 2006 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2006 Δεν ξερω για εσάς, αλλα εγω εγινα μολις μελος, χωρις invite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Νοέμβριος 23, 2006 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Neo845 τωρα ειμαι υπερβολικα noob αν πω οτι δε με αφηνει να κανω εγγραφη και λεει: We are a private site now and require an invite to join. Please do not request to be invited on non-invite forums, thanks ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? μηπως εισαι ηδη μελος να μου κανεις invite?αν ναι στειλε πμ να σου πω mail->το αλλαξα προσφατα (δεν ειναι αυτο στο προφιλ) Πολύ πιθανόν! Πρίν λίγο καιρο είχαν ανοίξει οι εγκραφές για ένα Σαββατοκύριακο αν θυμαμαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Νοέμβριος 28, 2006 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2006 αθηνα (καματερο) μενω. εχω βρει μερικα και περναω την ωρα μου... για την ωρα ειναι αρκετα νομιζω.οπου κι αν παω, οπου σταθω, σε τουτο τον πλανητηπαντα με παθος νοσταλγω, την ομορφη μου κρητη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.