Jump to content

WinXP Format error [Code 32768]

Fanis

Recommended Posts

Γεία σας παιδία !! θα ήθελα βοήθεια για το PC μου! έβαλα το DVD τον XP Professional 32bit Και μου βγάζει Error, o δίσκος που προσπαθώ να κάνω Format έχει Win7 Ultimate 64-bit ... εδώ είναι η φότο! Σας ευχαριστώ!:)

τα XP ειναι σε CD, οχι σε DVD, μηπως αυτο που εχεις ειναι καποιο recovery disk (απο καποιο λαπτοπ);

Εχεις ξανακανει εγκατασταση με το συγκεκριμενο CD;

Ποια εκδοση των XP προσπαθεις να περασεις; SP1, SP2 ή SP3;

Εχεις εγκατεστημενο καποιο antivirus (norton);

Καλο θα ηταν να κανεις format τον δισκο πριν δοκιμασεις να εγκαταστησεις τα XP. :)

τα XP ειναι σε CD, οχι σε DVD, μηπως αυτο που εχεις ειναι καποιο recovery disk (απο καποιο λαπτοπ);

Εχεις ξανακανει εγκατασταση με το συγκεκριμενο CD;

Ποια εκδοση των XP προσπαθεις να περασεις; SP1, SP2 ή SP3;

Εχεις εγκατεστημενο καποιο antivirus (norton);

Καλο θα ηταν να κανεις format τον δισκο πριν δοκιμασεις να εγκαταστησεις τα XP. :)

Απ'οτι ξέρω απο δική μου εμπειρία πρέπει να κάνεις format πριν να περάσεις παλαιότερο version Windows ή απο 64 να πας σε 32 bit, δεν σε αφήνουν τα Windows να τα περάσεις διαφορετικά

Hmmm! όχι δεν είχε norton το Panda του είχα βάλει... το CD δεν είναι απο recovery και ναί έχω ξανακάνει φορματ απο αυτό

Για δοκιμασε να κανεις φορματ τον δισκο πριν δοκιμασεις να περασεις το νεο λειτουργικο...

Δοκίμασα και εναν άλλο δισκό εντελός αδείο αλλα δεν δούλεψε :( ούτε με WIN7 ούτε με WINXP δεν ξέρω γιατί :(

Παλι το ιδιο σφαλμα;

Μονο αυτο σου μενει να κανεις...

Δοκίμασε άλλο δισκάκι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.