Fanis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2010 Γεία σας παιδία !! θα ήθελα βοήθεια για το PC μου! έβαλα το DVD τον XP Professional 32bit Και μου βγάζει Error, o δίσκος που προσπαθώ να κάνω Format έχει Win7 Ultimate 64-bit ... εδώ είναι η φότο! Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2010 τα XP ειναι σε CD, οχι σε DVD, μηπως αυτο που εχεις ειναι καποιο recovery disk (απο καποιο λαπτοπ); Εχεις ξανακανει εγκατασταση με το συγκεκριμενο CD; Ποια εκδοση των XP προσπαθεις να περασεις; SP1, SP2 ή SP3; Εχεις εγκατεστημενο καποιο antivirus (norton); Καλο θα ηταν να κανεις format τον δισκο πριν δοκιμασεις να εγκαταστησεις τα XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 22, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2010 τα XP ειναι σε CD, οχι σε DVD, μηπως αυτο που εχεις ειναι καποιο recovery disk (απο καποιο λαπτοπ);Εχεις ξανακανει εγκατασταση με το συγκεκριμενο CD; Ποια εκδοση των XP προσπαθεις να περασεις; SP1, SP2 ή SP3; Εχεις εγκατεστημενο καποιο antivirus (norton); Καλο θα ηταν να κανεις format τον δισκο πριν δοκιμασεις να εγκαταστησεις τα XP. Απ'οτι ξέρω απο δική μου εμπειρία πρέπει να κάνεις format πριν να περάσεις παλαιότερο version Windows ή απο 64 να πας σε 32 bit, δεν σε αφήνουν τα Windows να τα περάσεις διαφορετικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Φεβρουάριος 23, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Hmmm! όχι δεν είχε norton το Panda του είχα βάλει... το CD δεν είναι απο recovery και ναί έχω ξανακάνει φορματ απο αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Hmmm! όχι δεν είχε norton το Panda του είχα βάλει... το CD δεν είναι απο recovery και ναί έχω ξανακάνει φορματ απο αυτόΓια δοκιμασε να κανεις φορματ τον δισκο πριν δοκιμασεις να περασεις το νεο λειτουργικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Φεβρουάριος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2010 Δοκίμασε άλλο δισκάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fanis Φεβρουάριος 24, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δοκίμασα και εναν άλλο δισκό εντελός αδείο αλλα δεν δούλεψε ούτε με WIN7 ούτε με WINXP δεν ξέρω γιατί Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 24, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δοκίμασα και εναν άλλο δισκό εντελός αδείο αλλα δεν δούλεψε ούτε με WIN7 ούτε με WINXP δεν ξέρω γιατί Παλι το ιδιο σφαλμα; Μονο αυτο σου μενει να κανεις... Δοκίμασε άλλο δισκάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.