Jump to content

Ο Διγενής ψυχομαχεί!(PSU Stress)

kostas1966

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολη την ενθουσιωδη παρεα και καλως σας βρηκα.

Σε μια προσπαθεια να δουμε με τα ιδια μας τα ματια (χωρις αντιφατικα reviews και λοιπα υποκειμενικα σχόλια)την στιβαροτητα των τροφοδοτικων μας και την αξιοπιστια των εταιρειων που τα κατασκευαζουν,θα σας παρακαλουσα να παραθεσετε την καρτελα με τις τιμες,οπως αυτες φαινονται στο speedfan.

Για να ειμαστε,μαλιστα,οσο πιο κοντα σε πραγματικες συνθηκες χρησης γινεται,θα παρακαλουσα επισης να εχετε τον επεξεργαστη σας σε πληρη χρηση.

Ξεκινω πρωτος.Με 100% χρηση cpu παιρνω στα +12V την τιμη 11,52 οπως δειχνει η καρτελα του speedfan.Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα,και ενω συνεχιζει παρασκηνιακα να τρεχει το super pi στα 8Μ,η συγκεκριμενη ταση πεφτει κατω απο τα 11,50 V κι εγω θα γευτω αλλη μια λιποθυμια του PC.H BSOD ειναι παρουσα για να μου βγαλει το γνωστο "0χ00000050" (motherboard resources).To ιδιο συμβαινει και σε περαιτερω προσπαθεια o/c.Το PC μενει απο ενεργεια και λιποθυμά!

Τελος γραψτε και την μαρκα του τροφοδοτικου σας να ξερουμε τι παιζει στις επιλογες μας.Εμενα ειναι noname,δεν αναφερεται πουθενα στα χαρτια.Καποια στιγμη θα ανοιξω το κουτι να το δω αν και ειναι μικρης σημασιας αφου ειναι 4,5 ετων πλεον.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

ΥΓ. Αν θα βαζατε και το cpu-z διπλα στην καρτα του speedfan θα ηταν ακομα πιο χρησιμο.Διοτι ετσι θα δουμε οτι και στο κλοκαρισμα το τροφοδοτικο ειναι αληθινο power.

Αντιθετα με μενα (δηλαδη με τον φουκαρα τον Γουίλι μου των 1,7 Ghz)που,ενω το default Vcore ειναι 1,75 V,εδω βλεπουμε την τιμη ακομα και κατω απο τα 1,70(!!!)

post-5482-1416072898,3452_thumb.jpg

Καλώς ήρθες στο thelab. Δυστυχώς από αυτά τα προγράμματα είναι αδύνατον να βγει σοβαρό συμπέρασμα διότι οι αισθητήρες των motherboard διαβάζουν όπως και ότι θέλουν. Τα σωστότερα αποτελέσματα θα τα πάρεις πέρνοντας ένα πολύμετρο και μετρώντας ο ίδιος το τροφοδοτικό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.