DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2006 Φίλος πέρασε απο το πλαίσιο φορτώθηκε μητρική, C2D,μνημάκια μαμιστερά ,πολυμηχάνημακαι πάρκαρε κοντά στην Ασωμάτων καλά τη λέω?ήπια το κυριλέ καφεδάκι μας στο Σταυλο....1,5-2ώρες βαρια βαρια 16:30-18:30χοντρικά!επιστρέφει στο αμάξι διαλυμένος αφαλός οδηγούφτερά τα πράγματα σχεδόν όλατου άφησαν σουβενιρ το c2d (ουτε τα ΖΖζάκια δεν το καταδέχονται)και ενα mp3 player stick Pricelles σειρα θυμίζει.....680 ο καφές.....ρίχτε καμμια ιδέα πείτε ο,τι σας κατεβαινει σπασμένο άλλο ένα αμάξι εκει δίπλαπως μπορεις να αποζημιωθεις απο κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 18, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Την επομενη φορα στο πορτπαγκαζ τα πραγματα και να μη φαινετε τιποτα μεσα στο αμαξι, ουτε πακετο απο τσιγαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 στο πορτ μπαγκαζ ητανε τα πραγματα....καλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Εδώ μπαίνουν και σου αδειάζουν το σπίτι και πας στο τμήμα και σε γραφούν στα @@@ κι εσύ μου θες κι αποζημίωση :wall: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 ενα μου ερχεται στο μυαλο. τον πηραν απο πισω απο το πλαισιο αν τον ειδαν να βγαινει ''φορτωμενος'' και ''χτυπησαν '' τον αμαξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 MΠα από Στουρνάρη σε Θησείο χλωμό. Τι να πεις ρε Λευτερή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ενα μου ερχεται στο μυαλο. τον πηραν απο πισω απο το πλαισιο αν τον ειδαν να βγαινει ''φορτωμενος'' και ''χτυπησαν '' τον αμαξι. ή μπορει να τα ειχε μεσα στο αμαξι και οταν παρκαρε για να παει για καφε να τα εβαλε στο πορτ παγκαζ και να τον ειδαν. Να ανοιγουν ετσι στο ξεκαρφωτο ενα πορτ παγκαζ ειναι ακυρο.Αλλα παλι το ο,τι δεν πηρα τον c2d και το memory stick και αυτο ακυρο ειναι :X: Τι ειπαμε οτι ειναι 'διαλυμένος αφαλός οδηγού' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 19, 2006 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 amdάδες ήτανε...καλά πως και δεν πήρανε τον c2d?το stepping τους χάλασε? κρίμα το παληκάρι..Απο την άλλη μήπως να δοκιμάζατε το cpu σε κανα phase? κάποιος τον στάμπαρε να βγαίνει απο το πλαίσιο.Μην σου πω ότι ήτανε δίπλα του στο ταμείο και τον είδαν τι πλήρωσε.τεσπα νομίζω πως δεν γίνεται κάτι άλλο απο το να τα ξανααγοράσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Και καλό stepping 629b ήταν. Τι να πεις απλά έλεος.... Πραγματικά το λυπήθηκα το παλικάρι μόλις μου το είπε ο Λευτέρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 περαστικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.