o polonos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 2006 Για χαρα παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω μπλοκ για το chipset της μητρικης μου... Εψαξα σχεδον παντου και δεν βρηκα τπτ Τιμη δεν παιζει μεγαλο ρολο (σε λογικα πλαισια) αρκει να ειναι καλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 ΘΩΜΑ θα φας ξυλο..... :D :D -----> www.extremeshop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 18, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 ΙΩΡΔΑΝΗ δεν θα φαω Αφου εψαξα εκει αλλα δεν βρηκα κανενα που να κανει στην μητρικη μου βρε ...... Θα παρω το απογευμα τον Χρηστο τηλ. μηπος εχει κανενα που δεν ειναι στο site..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Νοέμβριος 18, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Για κοιτα και hacshop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Νοέμβριος 18, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2006 Αρχική απάντηση από o polonos Για χαρα παιδια. Θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω μπλοκ για το chipset της μητρικης μου... Εψαξα σχεδον παντου και δεν βρηκα τπτ Τιμη δεν παιζει μεγαλο ρολο (σε λογικα πλαισια) αρκει να ειναι καλο..... Πάρε τηλ στην checkmate Και ρωτά πιο μοντέλο κάνει για 915 από τα chipset block του oclabs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.