JohnG85 Νοέμβριος 19, 2006 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Worms 3D ? Θα έπρεπε να ντρέπεται που φέρει αυτό το όνομα κατά την ταπεινή μου άποψη.Απλά μερικά παιχνίδια δεν γίνεται να είναι 3D.Final Fantasy από τα αγαπημένα μου είναι το 8.Αυτό δεν είναι που έχει ενήλικες σε φυσιολογικό ύψος ?! Τα Adventure σου αρέσουν ? Η πλειονότητα έχει καλά γραφικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Νοέμβριος 19, 2006 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Serious Sam 2 => FPS με τρελό γέλιο (απαράδεκτοι οι κλόουν...), καθόλου μα καθόλου serious δλδ, αλλά τα γραφικά είναι υπέροχα.Κοίτα και το Tomb Raider : Legend, αναφέρθηκε και πιο πάνω.wtf, 40 τίτλους δώσαμε, οι 10 να σου αρέσουν, θα μείνεις απασχολημένη για καιρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Νοέμβριος 19, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Εβαλα και παιζω ηδη το Company Of Heroes. Φαινεται πολυ καλο αλλα παρα πολυ βαρυ ως προγραμμα. Εβαλα τα γραφικα στην αρχη oλα στην επιλογη Ultra και εκανε 15 λεπτα με το ρολοινα ξεκινησει το παιχνιδι ασε που πηγαινε καρε καρε πρεπει να επαιζε με 1-2 fps. Εβαλα τις ρυθμισεις ολες στο High για να δω πως θα παει το παιχνιδι και εκανε 10 λεπτα να ξεκινησει το παιχνιδι και πηγαινε λιγο καλυτερα μου εβγαζε 9-10 fps. Εβαλα ξανα τον υπολογιστη στο Medium για να δω πως θα παει και εκανε 3 λεπτα να ξεκινησει το παιχνιδι και πηγαινε αρκετα καλυτερα και μου εβγαζε 20 fps. Η λυση ηταν μια να κατεβασω κιαλλο τις ρυθμισεις και εφτασα στο επιπεδο "LOW" ξεκινησε το παιχνιδι μεσα σε 1-2 λεπτα και καταφερα να μου βγαλει τουλαχιστον 30 fps. Σας ανεβαζω και μια φωτο απο τις ρυθμισεις που εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE GOD Νοέμβριος 19, 2006 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Τουλαχιστον εχεισ καλη και γρηγορη cpu?Μνημεσ?Γιατη η καρτεσ γραφικον ειναι καλεσ για αυτο το game.Γιατη δεν δοκιμαζησ με χαμηλοτερο resolution? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Νοέμβριος 19, 2006 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Βασικά το resolution πήγαινετο στα 1024*768. Είναι αμαρτία να χάνεις απο τα ψηλα resolution. Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Νοέμβριος 19, 2006 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2006 Α επίσης τα γραφικά έχουν υποδιαίστερο ρόλο σε ένα παιχνίδι. Το θέμα είναι η πλοκή. Γιατι τι να τα κάνω εγώ τα γραφικά αν είναι καμια βλακεία παιχνίδι με μηδενική ουσία? Π.χ το san andreas και ειδικά το just cause είναι παιχνίδια που έχουν καλά γραφικά και ας το πουμε καλή υπόθεση. Όπως και το mafia. Αν και παμπάλαιο ακόμα τα γραφικά του είναι αξεπέραστα. Όμως σου ξαναλέω...αν σου αρέσει η πλοκή του παιχνιδιού μην κολάς στα γραφικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Νοέμβριος 21, 2006 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 παντως και το καινουριο splinter cell εχει παρα πολυ καλα γραφικα και στο συστημα μου με ολα high τρεχει σφαιρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Νοέμβριος 21, 2006 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2006 το FEAR απλά σπέρνει...Τόσα χρόνια σαν τυφλός έψαχνα για λίγο φως...μόνο τη σκιά σου που βλέπεις τόσο ρεαλιστική φτάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 24, 2006 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από disssconectedΌπως και το mafia. Αν και παμπάλαιο ακόμα τα γραφικά του είναι αξεπέραστα. Mafia... αυτό ήταν παιχνίδι. Μακράν το κορυφαίο παιχνίδι που έχω παίξει (πιο καλό κι από το manager, αλλά δεν έχει την ίδια διάρκεια. Στην 3η φορά το βαρέθηκα). Κρίμα που δεν βγήκαν αληθινές οι φήμες που έλεγαν ότι θα έβγαινε και δεύτερο. Από την άλλη ίσως είναι καλύτερα, γτ θα ήθελε πάρα πολλή δουλειά για να βγει άξιος συνεχιστής. Τώρα για παιχνίδι με καλά γραφικά, δεν ξέρω να σου πω, μιας και τα παιχνίδια που παίζω εγώ τα διαλέγω ανάλογα με το περιεχόμενο και την πλοκή (π.χ. το FEAR, DOOM, Quake δεν πρόκειται ποτέ να το παίξω. Αντίθετα θα παίξω όσα παιχνίδια έχουν θέμα WWII-προς το παρόν έχω παίξει το CoD2 Και το Brothers in Arms-Road to Hill. Δεν εντυπωσιάστηκα από τα γραφικά τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Νοέμβριος 24, 2006 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από anastasia78 [18-11-2006 00:55] Προτιμω παιχνιδια Στρατηγικης, Action, RPG και MRPG, Simulation, Adventure. Βάλε το IL-2 Sturmovik να 'ανοίξει' λίγο το μάτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Δεκέμβριος 1, 2006 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από JohnG85 Δεκτό για τα γραφικά αλλά δώσε και μια ευκαιρία σε παιχνίδια που δεν πέρνουν άριστα στον εικαστικό τομέα.Μπορεί να σε εκπλήξουν ευχάριστα!! Μην ξεχνάμε ότι από εκεί που αρχίσαμε υπήρχε μόνο ένας κέρσορας που αναβόσβηνε και γράφαμε τις εντολές.Δε λέω να πας στο άλλο άκρο αλλά αφού θες rpg και strategy παίξε τα καινούρια που έχουν όμορφα γραφικά και αρκετή τεχνολογία να προσφέρουν αλλά δοκίμασε και μερικά διαμάντια.Πολύ ωραία και τα καινούρια αλλά δες καποιο από τα Starcraft, Age of Empires 1 & 2, Red alert 2, Baldurs Gate, Planescape torment και πολλά άλλα.Οχι τιποτα άλλο τώρα πια στοιχίζουν γνήσια όσο ένας καφές σε μια καφετέρια σχεδόν.Εγώ να φανταστείς που και που παίζω κανά Duke Nukem 3D, Age of Empires 1, Diablo 2 μόνο και μόνο για το "feeling" που προσέφεραν αυτά τα παιχνίδια...Τα καινούρια όλο και πιο σπάνια το προσφέρουν αυτό και στο τέλος οι εταιρίες θα μας πουλάνε μια μηχανή γραφικών με υπέροχα γραφικά και θα πρέπει εμείς ή οι modders να φτιάχνουμε καμιά πίστα για να παίξουμε.Απλά μια πρόταση.Αν όμως δεν μπορείς να ασχοληθείς με τέτοια παιχνίδια, αυτά που προειπώθηκαν έχουν εξαίρετα γραφικά. Συμφωνώ!!! και γω τερμάτισα το oblivion και το fear αλλά παιχνίδια όπως τα age of empires 2, civilisation 2 ακόμα και το max payne 2 άφησαν εποχή. Αν τώρα βαριέσαι τη ζωή σου και έχεις πλύ χρόνο για κάψιμο το wow είναι μονόδρομος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 1, 2006 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από TROIDX Βάλε το IL-2 Sturmovik να 'ανοίξει' λίγο το μάτι σου Και ακομα καλυτερα Lock On-Modern Air Combat;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 1, 2006 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 16:14] Και ακομα καλυτερα Lock On-Modern Air Combat;) +1 αλλά να πάρει και χειριστήριο σαν το δικό μου :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 1, 2006 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2006 Τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι,αλλά κανουν την τσέπη μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 2, 2006 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2006 Αν θες να παιξεις rpg , Neverwinter Nights 2 χωρις συζητηση , αν θες να παιξεις adventure θα αναγκαστω να σου αναφερω την μεγαλη μου αδυναμια το Broken Sword : The Angel of Death που ειναι το τεταρτο και πιο προσφατο παιχνιδι της σειρας. + Απο strategy αμα εχεις λιγη υπομονη παρε το Civilization 4 θρυλος.....Edit : Για τα Final fantasy δεν εχω παιξει σε pc , αλλα ειναι ιεροσυλια να κρινονται οσοι τα εχουνε παιξει σε playstation , ειδικα τα X kai X-2 se ps2 ειναι ο ορισμος του rpg για κονσολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Δεκέμβριος 3, 2006 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 Όπως λέει και ο Γιώργος_Μ το NWN2 είναι μονόδρομος, απλά καταπληκτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giody Δεκέμβριος 3, 2006 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2006 NWN2 rulezz:banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Δεκέμβριος 4, 2006 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Με εξαίρεση το ChampionshipManager/FootballManager δεν παίζω πολλά παιχνίδια στο PC τα τελευταία 10 χρόνια. Τις προάλλες αποφάσισα να παίξω το Might&Magic: Dark Messiah. Έτσι για την τιμή των όπλων. Καλά γραφικά και μερικές καλές ιδέες. Πως κατέντησε ένας τίτλος/θρύλος από RPG σε FPS είναι άλλη ιστορία ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Δεκέμβριος 4, 2006 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 WOW, for life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Δεκέμβριος 4, 2006 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από afracten WOW, for no life Fixed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.