Tsunami Δεκέμβριος 4, 2006 #42 Δεκέμβριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από afracten WOW, for life Damn straight ^^
Borg Δεκέμβριος 5, 2006 #43 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από afracten WOW, for life xaxaxa , i see dead people
pontifikas Δεκέμβριος 5, 2006 #44 Δεκέμβριος 5, 2006 Αφού γουστάρεις Dawn Of War...¨Εχει κυκλοφορίσει το Warhammer-Mark Of Chaos ξέρεις. Υπέροχα γραφικά και πανάλαφρη μηχανή. Και φυσικά ...Warhammer(αυτό τα λέει όλα). Απλά κάνει πολύ Load(μάλλον για αυτό είναι τόσο ελαφρύ in game)
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 #45 Δεκέμβριος 5, 2006 Flight Simulator X...φοβερά γραφικά!δυστυχώς με τρελές απαιτήσεις!
chrisnitro2000 Δεκέμβριος 5, 2006 #46 Δεκέμβριος 5, 2006 ρε συ white devil ποιά είναι αυτή ρε φίλε στο avatar σου ...... Έχω κάνει reset
white_devil Δεκέμβριος 5, 2006 #47 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 14:44] ρε συ white devil ποιά είναι αυτή ρε φίλε στο avatar σου ...... Έχω κάνει reset Αν σου πω ότι είναι η κοπέλα μου δεν θα το πίστευες ε?Ούτε και εγώ!!!Η Kate Beckinsale είναι...βλέπε Underworld!
pontifikas Δεκέμβριος 5, 2006 #48 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από white_devilΗ Kate Beckinsale είναι...βλέπε Underworld! Που σημαίνει ότι τα... "καλύτερα γραφικά" δεν φαίνονται, καθώς είναι πιο κάτω, ε?
Occultist Δεκέμβριος 5, 2006 #49 Δεκέμβριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από pontifikas Αφού γουστάρεις Dawn Of War...¨Εχει κυκλοφορίσει το Warhammer-Mark Of Chaos ξέρεις. Υπέροχα γραφικά και πανάλαφρη μηχανή. Και φυσικά ...Warhammer(αυτό τα λέει όλα). Απλά κάνει πολύ Load(μάλλον για αυτό είναι τόσο ελαφρύ in game) Πέρα από το ότι βασίζονται και τα δύο στο Warhammer, το Mark of Chaos , δυστυχώς, δεν έχει καμία σχέση με το dawn of war. Τα γραφικά είναι πολύ χειρότερα, η μηχανή που χρησιμοποιεί στη μάχη είναι αυτή του total war...μηδενικό micro management σε combat συνθήκες-απλά στέλνεις έτοιμα ομοειδή μπούγια να φτάσουν από τη μια μεριά του χάρτη στην άλλη...σε strategic view...δεν είναι καθόλου strategic τα πράγματα , γιατί είναι στην ουσία μια γραμμική εξέλιξη με ελάχιστες παραμέτρους...γενικά είναι λίγο άστα να πάνε Μόνο το εισαγωγικό cgi video είναι εκπληκτικό...
white_devil Δεκέμβριος 6, 2006 #50 Δεκέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από pontifikas [Χθες, στις 22:03] Που σημαίνει ότι τα... "καλύτερα γραφικά" δεν φαίνονται, καθώς είναι πιο κάτω, ε? Δεν το εννοούσα έτσι αλλά τώρα που το σκέφτομαι...!!!......Εννοούσα ότι έπαιζε στην ταινία Underworld...!
anastasia78 Δεκέμβριος 7, 2006 Author #51 Δεκέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από THE GOD [19-11-2006 04:31] Τουλαχιστον εχεισ καλη και γρηγορη cpu?Μνημεσ?Γιατη η καρτεσ γραφικον ειναι καλεσ για αυτο το game.Γιατη δεν δοκιμαζησ με χαμηλοτερο resolution? Εχω CPU: Intel Core 2 Duo 1.83Ghz.RAM: 1024MBΗ αναλυση στην οθονη μου ειναι 1440χ900 μιας και ειναι 17" Wide Screen δεν λεει να εχεις οθονη με υψηλη αναλυση και να δουλευεις σε χαμηλοτερη ειναι σαν να μην αξιοποιεις τις δυνατοτητες τις.Αν ηταν θα επερνα που λεει ο λογος μια φτηνοτερη με χαμηλοτερη αναλυση.Μου θυμιζει καποιους ανθρωπους που αγοραζουν φωτογραφικη μηχανη που βγαζει 8 MPixel και την ρυθμιζουν στα 3 MPixel.Το θεωρω ολιγοντι χαζομαρα να αγοραζεις κατι ακριβο και καλο και να μην το χρησιμοποιεις οπως πρεπει.
ΙamdaBest Δεκέμβριος 17, 2006 #52 Δεκέμβριος 17, 2006 Θα συμφωνησω με ορισμενους προλαλησαντες Δεν ειναι μονο τα γραφικα που παιζουν ρολο σε ενα παιχνιδι για να ειναι καλο Η αναλυση στην οθονη μου ειναι 1440χ900 μιας και ειναι 17" Wide Screen δεν λεει να εχεις οθονη με υψηλη αναλυση και να δουλευεις σε χαμηλοτερη ειναι σαν να μην αξιοποιεις τις δυνατοτητες τις. Πραγματι απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει να χρησιμοποιησεις ιδιαιτερα αναλυσεις 1280χ1024-1600χ1200 και ανω μια 17"-19" TFT ειναι ενταξει ενω στην αντιθετη περιπτωση πανε χαμενα τα λεφτα Aν και οσο μεγαλυτερη αναλυση τοσο και μεγαλυτερη η λεπτομερεια των πολυγωνων στα γραφικα των παιχνιδιων αν και σε αλλους τους ενοχλει επειδη τα παντα φαινονται πιο μικροσκοπικα Anastasia δεν σε βλεπω για ιδιαιτερα ατομο της υπερκαταναλωσης σε πανακριβες συσκευες που δεν θα σου χρησιμευαν πραγματικα η που δεν προκειται ποτε να τις χρησιμοποιουσες στις πληρης δυνατοτητες τους αλλα ουτε φυσικα και του συντηρητισμου. Παν μετρο αριστο Αρχική απάντηση από anastasia78 [19-11-2006 05:13] Εβαλα και παιζω ηδη το Company Of Heroes. Φαινεται πολυ καλο αλλα παρα πολυ βαρυ ως προγραμμα. Εβαλα τα γραφικα στην αρχη oλα στην επιλογη Ultra και εκανε 15 λεπτα με το ρολοινα ξεκινησει το παιχνιδι ασε που πηγαινε καρε καρε πρεπει να επαιζε με 1-2 fps. Εβαλα τις ρυθμισεις ολες στο High για να δω πως θα παει το παιχνιδι και εκανε 10 λεπτα να ξεκινησει το παιχνιδι και πηγαινε λιγο καλυτερα μου εβγαζε 9-10 fps. Εβαλα ξανα τον υπολογιστη στο Medium για να δω πως θα παει και εκανε 3 λεπτα να ξεκινησει το παιχνιδι και πηγαινε αρκετα καλυτερα και μου εβγαζε 20 fps. Η λυση ηταν μια να κατεβασω κιαλλο τις ρυθμισεις και εφτασα στο επιπεδο "LOW" ξεκινησε το παιχνιδι μεσα σε 1-2 λεπτα και καταφερα να μου βγαλει τουλαχιστον 30 fps. Σας ανεβαζω και μια φωτο απο τις ρυθμισεις που εκανα. Xρειαζεσαι καλυτερη καρτα γραφικων... Πέρα από το ότι βασίζονται και τα δύο στο Warhammer, το Mark of Chaos , δυστυχώς, δεν έχει καμία σχέση με το dawn of war. Τα γραφικά είναι πολύ χειρότερα, η μηχανή που χρησιμοποιεί στη μάχη είναι αυτή του total war...μηδενικό micro management σε combat συνθήκες-απλά στέλνεις έτοιμα ομοειδή μπούγια να φτάσουν από τη μια μεριά του χάρτη στην άλλη...σε strategic view...δεν είναι καθόλου strategic τα πράγματα , γιατί είναι στην ουσία μια γραμμική εξέλιξη με ελάχιστες παραμέτρους...γενικά είναι λίγο άστα να πάνε Μόνο το εισαγωγικό cgi video είναι εκπληκτικό...Ναι πραγματι μεγαλη απογοητευση το Mark οf chaos εκτος απο το εισαγωγικο videο η μηχανη του μου θυμισε κατι απο το παλιο Shogun total war Eιναι πολυ πισω η blackhole entertaiment αμα το αναλαμβανε η Creative assembly iσως ηταν καλυτερο Το καινουργιο medieval 2 ΤW παντως δεν ειναι και ασχημο αν και εχει και αυτο καποια ομοοιδη μπουγια κλπ Αλλα η εκπληξη ειναι οτι εχει αρκετα καλυτερα γραφικα απο το mark of chaos (πιστευα το αντιθετο θα γινοταν) και ειναι καλυτερο σαν tactical strategy
cool11 Δεκέμβριος 31, 2006 #53 Δεκέμβριος 31, 2006 Για μενα που μου αρεσουν οι περιπετειες, απο τελεια γραφικα τι προτεινετε?
afracten Δεκέμβριος 31, 2006 #54 Δεκέμβριος 31, 2006 Αρχική απάντηση από cool11 Για μενα που μου αρεσουν οι περιπετειες, απο τελεια γραφικα τι προτεινετε? 3D SexVilla
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.